עבור לתוכן

האם יצא firefox רשמי בגירסאת 64 ביט?

Featured Replies

פורסם

אם כן ,אשמח אם תעלו לינק להורדה כי אני מוצא רק באתרים משונים שהם לא של מוזילה

פורסם

מה עם זה ?

http://wiki.mozilla-x86-64.com/Firefox:Download

אולי תיקנו מאז שבדקתי עברו כמה חודשים אבל הבעיה הרצינית בדפדפן הזה היא שלא הייתה תמיכה בפלאש .

אולי זה כבר מעודכן , תבדוק ..

פורסם

Adobe עדין עובדים על תמיכה בדפדפנים של 64BIT.

פורסם
  • מחבר

מה עם זה ?

http://wiki.mozilla-x86-64.com/Firefox:Download

אולי תיקנו מאז שבדקתי עברו כמה חודשים אבל הבעיה הרצינית בדפדפן הזה היא שלא הייתה תמיכה בפלאש .

אולי זה כבר מעודכן , תבדוק ..

גם אני מצאתי את הלינק הזה אבל איך שאני מתחיל בתהליך ההתקנה הכותרת של התוכנה לא מזוהה כ FIREFOX אלה SHIRETOKO ׁ(לכן הפסקתי בהתקנה-לא לוקח סיכונים) מה זה השם הזה לעזאזל?

וזה לא נראה חשוד שאין את ה 64 ביט באתר של מוזילה ורק באתרים תימהונים מוצאים את הלינק?

פורסם

אין רשמי, אבל בגלל שזו תוכנת קוד פתוח אנשים עשו בעצמם. בכל מקרה אין סיבה להתקין דפדפן 64BIT בגלל המחסור בתוספים.

Shiretoko זה השם קוד של פיירפוקס 3.5 (גיקו 1.9.1), תמיד קוראים לגרסאות pre-beta בשם הקוד.

פורסם
  • מחבר

סבבה.

פורסם

רק שתדע שהיתרונות ( אם יש) ממש לא שווים התקנה של תוכנה לא רשמית (חסרת תמיכה רשמית)

ומדבר איתך בנאדם שמריץ PRE ALPHA קבוע

פורסם

יש לי בעיה עם הבאנצ'ים האלה

הדבר הכי בולט זה 3.0 מול 3.1 (ועוד ישירות מהNIGHTLY BUILD של מי יודע איזה גרסא)

עריכה- ובכלל 3.1 מעולם לא יצאה (ישר עברו ל3.5)... זה לא רציני הבנץ' הזה

פורסם
  • מחבר

לכן נמתין בסלבנות עד ש firefox יצאו עם גירסאת 64 רישמית ואז נהיי יותר פיקחים.

פורסם

עד שזה יקרה.... אני עוקב אחרי הROADMAP שלהם כבר הרבה זמן ועדיין לא ראיתי משהו קונקרטי לגבי 64 ביט (וכבר יש פרטים על שינויי UI בגרסא 4.0. רק בשביל לתת לך אומדן)

פורסם
  • מחבר

מה זה מה יתן לי ,זה יתן לי יתרונות בזמני תגובה במידה ואכן יהיו בזה יתרונות לפי benchmark זה כמו שתשאל מה נותנת לי מערכת הפעלה 64 ביט שהיא קצת יותר מהירה מ 32.

פורסם

אתה צוחק או פשוט לא מבין את מה שאתה כותב? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

מה מצחיק במה במה שכתבתי? אולי לא נסחתי כמו שצריך אבל הרעיון זה שכל תוכנה שתומכת שמותאמת ל 64 כיביכול אמורה לעבוד יותר מהר ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים