עבור לתוכן

עזרה|בחירת מחשב NETBOOK חזק ומהיר למטרות הבאות...

Featured Replies

פורסם

אתה שוכח שהסולו הספציפי הזה בעל תדר נמוך יותר.

ניקוד בהשוואה הוגנת.

N270 - 305 נקודות

N280- 315 נקודות.

SU2700- 411 נקודות.

http://www.cpubenchmark.net/low_end_cpus.html

הSU9400 בכלל בקטגוריה אחרת.

935 נקודות.

יד ביד עם מעבדים לא רעים בכלל.

T7100 1.8GHZ קיבל 940 נקודות.

http://www.cpubenchmark.net/mid_range_cpus.html

והוא המעבד היחיד כאן שמסוגל לנגן קליפים HD מהרשת. (יוטיוב וכו..)

• תגובות 50
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בילבול נוראי זה מה שנהיה פה.

עשו לי סדר בדברים,אני לא מצליח להבין מה כדי ומה עדיף ,

על איזה מעבד להתמקד?

בבקשה מכם עזרו לי

אני כולי מבולבל ואני לא רוצה ליפול ברכישה הזאת

תודה רבה ליאור

פורסם

טוב, תקל עלינו קצת.

לפי מה שהבנתי חשובים לך הדברים הבאים:

1. מחשב כמה שיותר מהיר.

2.כמה שיותר קטן.

3.שיחזיק יחסית להרבה זמן (חיי סוללה)?

אם אתה מוכן להשקיע 4650 ש"ח תקח את האייסר עם הSU9400. מכיוון שהוא עונה על כל הדרישות שלך. (פי 3 יותר מהיר מהאטומים השונים)

אם אתה מעוניין להשקיע פחות, אז תקח את הASUS 11.6. ותעבוד במצב מומהר (super high preformance). שיניב לך מהירות של 1.7

או שתקח את הASUS 1005HA שבמצב מומהר יגיע למהירות של 1.9

בכל מקרה הכל תלוי בכמה אתה מוכן להשקיע.

פורסם
  • מחבר

תודה,

אני אחזור על דברי על מנת שהיה הבנה טובה.

1.מחשב מהיר לא QUAD אבל יחסית מהיר שאפשר לפחות כמה תוכניות בוא זמנית ולשמוע שירים ולהנות .

2.לא חשוב לי שהיה קטן כמו מחשבון כיס אבל שלא יהיה ענק כמו נייד רגיל .

3.לגביי זה אני לא מתכנן לשמור אותו יותר משנה וחצי גג,אני מניח שאחרי שנה + אני מוכר אותו ומשדרג למשהו אחר.

מוכן להשקיע לכיוון ה-4000 גג 4500 ושוב אני חוזר שזה יהיה נטבוק ולא מחשב נייד רגיל.

תודה רבה על העזרה

ליאור

פורסם

3.התכוונתי למשך הפעילות שלו מחוץ לשקע החשמל.. האם זה משנה או חשוב לך?

ובעקרון המחשב שהצעתי לא בדיוק נטבוק (הנטבוקים נגמרים ב12.1), אבל הוא בהחלט מתאים לדרישות שלך.

לדעתי אם אתה יכול להרשות אותו לעצמך, זה נייד מעולה (תחפש קצת ביקורות בגוגל, מאוד התלהבו ממנו לפני כמה חודשים).

תתחדש ;)

פורסם

שים לב - לדעתי ה-1201N עונה לכל מה שאתה צריך באריזה קטנה

אפשר כבר להזמין אותו בחול ב-499 $

יש לו CHIPSET של NVIDIA ION שרב מעמסת הוידיאו היא עליו (כולל הפלאש) - מה שמתרגם למחשב נחמד מאוד

בנוסף יש לו מעבד DUAL ATOM

http://www.amazon.com/gp/product/B002ZLOR56?ie=UTF8&tag=ourthoabolaps-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B002ZLOR56

בהערה צדדית על הNETBOOK שלי אני מריץ 7 וסרטים בלי שום כאבים - עובד בערך כמו XP

כל טוב,

גבריאל

פורסם

בלי שום כאב ? אני מצטער מאוד, אבל המעבד איטי, אולי אתה חי בשנת 2000 וזה הסטנדרטים שלך, אבל כאן זה כבר 2010 ויש מעבדים יותר מהירים בשוק.

אני לא נהנה לחכות אפילו שניה לדפדפן להיפתח, ובטח שלא שפלאש בטעות אפילו יגמגם לי באמצע סרט.

שלא תבין אותי לא נכון, נטבוק לדעתי זה קונספט מדהים ואני בעד - מחשב קל (במחיר), קל (במשקל), וסוללה שמחזיקה המון שעות, מה שמאפשר בפניך המון אופציות (פחות אכפת לך אם יתקלקל, אז תקח אותו ליותר מקומות - דבר שהמשקל בהחלט מאפשר לך, וכו'.

יחד עם זאת נטבוק הוא לא! מתאים ל:

א. אינו! נוח לעבודה יום-יומית - המסך קטן מדי ובעל רזולוציה -מאוד- מגבילה.

ב. לצפות בסרטים - כל עוד אין HDMI עם אפשרות לחבר באופן נורמלי למקור תצוגה חיצוני גדול (וכמובן מעבד מתאים) אינו פרקטי (אלא אם אתה רוצה לראות סרטים ברכבת).

ג. עבודה בוורד אקסל וכו' - נוח לעריכת מסמכים קלה בלבד, לא לעריכת מסמכים או עבודות גדולות, בגלל שטח העבודה המוגבל (רזולוציה/גודל מסך/גודל מקלדת!)

ד. אין (או נדיר) נטבוטים עם WIFI-N, זה חסרון גדול לדעתי, שכן המחשב -נייד- ואתה לא רוצה להיות מחובר לכבלים, אבל אתה רוצה תקשורת מהירה (בין אם זה אינטרנט או סתם להעתיק קבצים ממקום אחר)

נגיד כל אלה שיבואו בצעקות שכל זה לא נכון, הם סתם סותמי פיות. נכון אפשר לבצע כמעט הכל על נטבוק, זה בסה"כ מחשב "מוגבל" יחסית לסטדנרטים שלנו, הרי לפני כמה שנים כולנו עבדנו ברזולוציה נמוכה יותר, עם מסכי 14" CRT, ומעבדי פנטיום2 וגם בהם גלשנו באינטרנט, עבדנו בוורד וצפינו בסרטים...

לסיכום - למחשב משני - זה מעולה

לעבודות "קלילות" - זה מעולה

לדברים אחרים - זה לא!

נב. גם ION וחברים שיצאו בקרוב - לטעמי זה ה"נטבוק", מה שהיה עד היום זה פשוט דור ראשון מאוד מוגבל, גם מבחינת כוח עיבוד, וגם מבחינת יכולת.

וגילוי נאות, מכיר גם את ה ASUS 900 וחברים (מהראשונים), וגם מהאסוס 1005 האחרונים.

וגם לי היה מחשב UMPC בתור מחשב משני ומאוד נהנתי (וגם סבלתי, שהוא העלה פלאש) ממנו !

פורסם

ido2 אתה צודק עקרונית, אבל המצב היום קצת שונה,

(וגם ION כבר נמכר וחזק...)

1. יש נטבוקים עם מסכים 12 אינץ' עם רזולוציה נורמלית של 1366x768 ו-1280x800.

2. הפתרון של ION יסתדר מצוין עם רוב הסרטים וכמובן פלאש קטן עליו ומגיע עם יציאת HDMI.

3. נטבוקים עם תקן N קיימים כבר בכל הדגמים החדשים.

אז אחזור על מה שכתבת ואוסיף משהו:

למחשב משני - זה מעולה

לעבודות "קלילות" - זה מעולה

לסרטים - זה מעולה

גלישה ויוטיוב - זה מעולה

פורסם

דימה - אתה מחזק את דבריי - אבל תן לי לחדד אותך:

* ION עם קישוריות אלחוית מהירה (עם יציאת HDMI וכו') עם מסך קטן יכול להוות מחשב NETBOOK טוב !

* ION או נטבוק אחר עם מסך גדול זה אומר קצת פחות ניידות, אך בהחלט הופך אותו למחשב שאפשר לעבוד עליו (עדיין איטי למדי)

תסתכל בחתימה שלי איזה מחשב יש לי:

שוקל 1.45 קילו - כמו נטבוק

מסך 13.1" - כמעט כמו נטבוק

מעבד P8600/4Gb ram - מאפשר לעבוד כמו מחשב לכל דבר

וסוללה שמחזיקה 4-5 שעות עבודה

(יש לו גם HDMI וכו' שהזכרתי למעלה אבל אני לא אכנס לכל פרט ופרט)

זאת הפשרה שמצאתי בין ניידות ועבודה, אך זה בא במחיר גבוה !

(ואם לומר את האמת הוא בקושי מחובר למסך חיצוני - פרט לטלויזיה בשביל סרטים)

פורסם

שים לב - לדעתי ה-1201N עונה לכל מה שאתה צריך באריזה קטנה

אפשר כבר להזמין אותו בחול ב-499 $

בהערה צדדית על הNETBOOK שלי אני מריץ 7 וסרטים בלי שום כאבים - עובד בערך כמו XP

כל טוב,

גבריאל

ב1201N יעלה 3K בארץ. תראה את מחיר ההקומפק 311 שעולה 399$ בחו"ל. פשוט אין מה להשוואת מחירים מחו"ל זה לא קשור.

ובקשר לנטבוק + חלונות 7. אז אני לא אומר סתם. עשיתי אקטיבציה (הפעלה ראשונית של המערכת הפעלה) ללקוח שקנה asus 1101 עם חלונות 7.

אלוהים ישמור בערך 3 דקות בשביל להעלות את המעת לאחר ריסט, לא היה לי נעים מהלקוח מרוב שהמחשב לא זז.

נאלצתי להסביר לו שבשביל שהמערכת תזוז הוא צריך לשים את המחשב בהמהרה תמידית :|

תסכים איתי שזה לא פתרון. ולא מהירות ולא בטיח.

ד"א יצאו גם המחשבים עם הNEOX2 שאמור להיות חזק מהאטום הכפול ב30-40% ויעלה אפילו פחות.. ועם כרטיס של ATI. גם הולכת להיות אחלה אופציה.

אבל לבינתיים. האייסר זו עדיין בחירה מעולה. ועדיין יהיה חזק מהאטום הכפול ב50% ויותר..

פורסם

זה בסדר יצאו גם מחשבים עם Pineview שגם מבטיחים דברים...

ATOM הוא כבר נמצא תקופה, Tick Tock, הגיע הזמן ל-Tock...

פורסם

ב1201N יעלה 3K בארץ. תראה את מחיר ההקומפק 311 שעולה 399$ בחו"ל. פשוט אין מה להשוואת מחירים מחו"ל זה לא קשור.

אף אחד לא אומר שאני מתכוון לרכוש אותו בארץ... אני אישית מתכוון לרכוש אותו בחול - יש לי את ה1001HA שאני מוכר בארץ במחיר טוב - וקונה בחול את ה-1201N .

ד"א יצאו גם המחשבים עם הNEOX2 שאמור להיות חזק מהאטום הכפול ב30-40% ויעלה אפילו פחות.. ועם כרטיס של ATI. גם הולכת להיות אחלה אופציה.

יש לך דוגמיות?

[br]פורסם בתאריך: 8.12.2009 בשעה 17:03:40

לסיכום - למחשב משני - זה מעולה

אני בחיים לא השתמשתי, או המלצתי למישהו, להשתמש ב-LAPTOP כמחשב שהוא לא מחשב משני או שלישוני...

יש לי בבית נייחפלצת... עליו אני עובד בכיף - שאני בחוץ אני רוצה מקסימום ניידות ומקסימום חיי סוללה... ולזה בדיוק מתאים הNETBOOK

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

מצחיקים אתם,

חוץ מלבלבל אותי לא קרה כאן כלום.

כולי מבולבל ,אין לי מושג על איזה מחשב ללכת מיליון דעות מיליון סוגים

ובלי כלום ביד.

אולי לשם שינוי סדר בדברים.

דרוש מחשב NETBOOK

מחיר:עד 4000 ש"ח

צרכים:גלישה,סרטים,שירים,אופיס מסמכים ודואר.

פורסם

אתה רוצה מחשב "נוסף" שתוכל לקחת את את הדברים שלך איתך ?

אתה רוצה מחשב לראות איתו סרטי HD (ויהיה נייד?)

אתה רוצה מחשב "ראשי" שלמעשה תוכל לעבוד עליו ?

אם אתה רוצה את הראשון, קח כל נטבוק

אם את השני, קח את הנטבוקים עם ה ION

אם את השלישי, קח מחשב נייד עם מסך 12-13" (כאן כבר יהיה מעבד חזק)

פורסם
  • מחבר

עידו קודם כל תודה רבה.

אני רוצה מחשב ראשי,לעבוד עליו,להיות עליו כל היום כל הזמן.

יש המלצות או מחשב אחד או שניים בולטים במיוחד בתחום הנטבוקים שהכי כדי לי ללכת לכיוון שלהם.

תנו לי 4 מחשבים תותחים בתחום הנטבוק עם מסכים של 12-13 אינצ' ונתונים שיתאימו למחשב ראשי של עבודה מרובה עליו,

ואני כבר אבחר מ4 המחשבים את הטוב ביותר והכי מטעים לכיסי

תודה רבה רבה

ליאור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים