עבור לתוכן

Word 07 פונקציית מספור

Featured Replies

פורסם

1. כשאני משתמש בפונקציית המספור זה עושה לי בעיות... במיוחד במסמך ארוך. אני לפעמים פותח את קובץ המסמך מחדש, ורואה שהעימוד של פסקת המספור השתנה. האם אפשר למנוע שיבוש כזה? האם אפשר לקבע את העימוד??

2. יש פונקציית "התחל מחדש א-ב" כמתחילים עוד מספור באותו מסמך. האם אפשר לקבוע בברירת מחדל, שיתחיל תמיד מחדש את המספור? זה יוצר בעייה שאם אני משנה משהו בפסקה כל המספורים מתחברים למספר גדול... אפשר לצאת מזה?

אשמח לקבל טיפים איך לעבוד עם המספור יותר טוב... משום מה, נראה לי שיש באגים במספור הזה של WORD... האם אני צודק?

תודה :o

פורסם

1. לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון. אתה יכול להעלות מסמך לדוגמה או תצלום מסך?

2. אם תרשום לו תמיד להתחיל את המספור מחדש, אז כל המספרים שלך יהיו תמיד 1... או שלא הבנתי מה אתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

תודה. אני מבהיר את שאלותיי:

1. רציתי לדעת אם אפשר לקבוע בברירת מחדל, שאם יש מרווח פסקאות אחרות בין מספור למספור, אז שיתחיל א-ב אוטומטית מחדש, ושלא ימשיך את המספור הקודם.

אחת הבעיות שיש לי, שאם אני עושה עדכון או שינוי של הסגנון שיש בו מספור - אז התוכנה מחברת לי שוב את כל המספורים, ואני צריך לעבור ידנית על כל מספור שוב, ולסדר אותו מחדש שיתחיל מא' (או מ-1). לכן אני מעדיף שהתוכנה "תדע" שכל מספור שבא אחרי פסקאות לא ממוספרות יתחיל מחדש!

2. בעיה שנייה - אני פתחתי את הקובץ בפעם אחרת [או אפילו במהלך עבודה על הטקסט], וראיתי שהעימוד של פסקה שיש בה מספור משתנה פתאום, לא יודע למה... כאילו מישהו נגע בסרגל ובטאבים... והרס את האסתטיקה של העימוד המקורי... וזה נראה לי כמו באג בתוכנה בפונקציית המספור (?)

3. ואולי יש אפשרות בWORD "לקבע" טקסט, ש"לא יזוז", מעין PDF. ושלא ישתנה לי... ללא רצוני... - אבל לא לקבע באופן שלא אוכל להמשיך לעבוד עם הטקסט, כלומר, לא לסגור אותו, אלא רק לשמר שלא יזוז...

מי שיודע, אשמח... :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים