עבור לתוכן

מחפש לוח אם מתאים למטרת עריכת וידאו (עם פייר וייר)

Featured Replies

פורסם

שלום אני מתכוון להרכיב לעצמי מחשב חדש וחזק שמיועד לעריכת וידאו, בחרתי כרטיס מסך ואת כל שאר החלקים והדבר שאני הכי מתלבט בו עכשיו הוא לוח האם, איזה לוח אם נחשב הכי טוב היום בשוק?

איזה חברה הכי אמינה ולאיזה חברה יש לוחות אם עם הביצועים הכי טובים?

חשבתי על אינטל או אסוס...

פורסם

מה התקציב שלך?

עם איזה מעבד וזכרונות אתה מתכנן לעבוד?

פורסם
  • מחבר

מעבד:

P.4 2.8 GHz

לגבי הזיכרון..אני גם מחפש זיכרון טוב ולא בטוח באיזה לבחור בינתיים חשבתי על ה

Geil DDR 512MB PC3700 466MHz Ultra Platinium

וזה רק בגלל שהוא הכי יקר של גייל והמליצו לי עליהם...

לגבי לוח האם..אני חושב שאני אקח את ה

Abit IC7 Max3

תמליצו לי בבקשה על לוחות אם שיתאימו לי יותר ועל זכורונות, התקציב שלי לא ממש מוגבל.

ועוד שאלה, איך אני יכול לדעת שכל הרכיבים שבחרתי מתאימים אחד לשני ובעיקר ללוח אם ויעבדו ביחד בלי בעיות???

הרכיבים:

Abit IC7 Max3

Asus GeForce FX5800 v9900TD 128 DDR

Pentium IV 2.8GHz FSB 800 BOX

פורסם

Why are you taking an FX5800 for video editing, it's a bad card and it's especially bad for what you want.

Also, you don't need more than simple PC3200 (400 mhz) DDR unless you're going to overclock the system, as for the choice of motherboard I suggest you take the Asus P4P800 which gives great performance at a very reasonable price

פורסם
  • מחבר

מה רע ב

ABIT IC7 MAX3? מה ההבגד ביניהם? הABIT עולה 1300 ככה והASUS עולה פחות מ7000...

ואם אני לוקח כרטיס זיכרון שלPC 3200 , של איזה חברה כדאי??

פורסם

armageddon, אני חולק על דעתך!

יש ל ASUS לוחות מצויינות גם כן, אך הלוחות של ABIT יותר טובים לדעתי וגם זולים יותר והדבר הכי גרוע בASUS זה הסאונד הגרוע שמשולב בו, שמנצל הרבה משאבי מערכת ושומעים בו גרוע וזה חוץ מהבעיות שהדריוור של הכרטיס קול עושה.

ההבדל בין ה P4P800 Deluxe לבין ה ABIT IC7 הוא שבאסוס יש IDE RAID (דבר די מיותר בשבילך הייתי אומר)

לפי דעתי, לך על ABIT, יותר טובים במיוחד בגלל שהסאונד שלהם יותר איכותי, וגם הלוח יותר משתלם מבחינה כספית.

פורסם

אפשר לקבל כותרת נורמלית בבקשה ?

פורסם

אחי דבר ראשון עם אתה רוצה איכות וידאו טובה ולא מוכן/רוצה להשקיע בכרטיס עריכה מיקצועי אז תיקח כרטיס מסך מבוסס ATI האיכות וידאו שלהם הרבה יותר טובה.

דבר שני הלוח הוא טוב מה שבחרת כמוכן שיש לך גם הלוח של Gigabyte GA-8KNXP (צ'יפסט 875P) שאני יודע שהוא מצויין בימיוחד גם עם אתה הולך על דגם ה ULTRA אבל הוא יקר מאוד וזאת בעיקר בגלל היותו מצוייד בין השאר בבקר SCSI על הלוח.

לגבי הזכרונות ישנם חברות רבות אני אישית משתמש ב Kingston לדעתי הם טובים מאוד וגם אם הם אולי טיפה יקרים מאחרים לדעתי הם שווים את הכסף בכל אופן קח שני סטיקים של 512MB PC3200 חבר אותם ב DUAL DDR יעבוד לך פיקס.

ודבר שמאוד כדאי למרות שאני אישית לא עשיתי זאת זה עם יש לך את הכסף אז לחבר שני דיסקים קשיחים ב RAID זה אמור ליהיות הרבה יותר מהיר וטוב בעבור עריכת וידאו ובכלל.

פורסם
  • מחבר

מה זה בדיוק RAID ?

אני חשבתי יותר בכיוון של ה SATA, אני גם יודע שללוחום אם החדשים יש תמיכה בטכנולוגיה הזאת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים