פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים שלום,אני מקווה שאני בפורום המתאים...אז כמו שרשמתי מחר אני מקבל מחשב חדש ..מפרט:Intel Core i5 + Noctua NH-U12P SE2Gigabyte GA-P55-UD3G.Skill 2048X2 CL9 1.5VGigabyte HD4850 DDR3 512MBSeagate 500GBEnermax Modu82+ 625WNZXT Zero 2 + 3 120MMDell 2209WAהמחשב עובר בחנות OC אם זה משנה...אני מקבל אותו היום בצהריים ללא ווינדוס מותקן... אני מתקין את הווינדוס שקניתי (WIN 7 64BIT) השאלה שלי זה חוץ מיזה שאני מתקין את הווינדוס יש לי משהו מיוחד להגדיר? איזה דרייברים שאני צריך להוריד? או כל דבר אחר? אני יודע שאת הכרטיס מסך צריך לעדכן, אז תפתחתי על זה אשכול בפורום כרטיסי מסך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=442659.0תודה רבה לעוזרים..
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים מנסיון עם WIN7 הוא מוריד לבד את רוב הדריוורים בעדכונים שלו.לא יזיק כמובן ואולי אף יועיל להוריד בנפרד דריוורים לכרטיס המסך ולכול הקשור ללוח אם בנפרד דרך האתר של החברה המייצרת.מבחינת הגדרות מיוחדות שיש לעשות זה תלוי בשימושים וברצונות שלך מהמחשב.תתחדש.
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים לך לאתר של gigabyteתמצא את המודל של לוח האםתוריד את הדרייברים בשבילaudiochipsetlanאומנם לא השתמשתי אם win7 אז אני לא יודע אם יש צורך, אבל בעיקרון תמיד אדיף להוריד מהאתר של היצרן.בנוסף לכך הייתי גם ממליץ על (antivirus (avast עובד לי טוב, וגם software firewall, אני משתמש אם comodo
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים אכן WIN7 מתקין את רוב הדרייברים לבד. עדיף לתת לו לעשות את שלו, ורק את מה שהוא לא מוצא להוריד ולהתקין ידנית.בלי קשר, את מי שהמליץ לך על המפרט הייתי תולה על עץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.