עבור לתוכן

החורף הגיע - מחפש המלצות למעיל עור

Featured Replies

פורסם

בסביבות ה500-600 ש"ח.

איזה חנות? דגם?

תודה ;D

• תגובות 33
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

נו מה אף אחד לא מבין בזה פה חבר'ה?

פשוט אף פעם לא היה לי מעיל עור הייתי מסתובב עם דובונים מעפנים כאלה, אז אני לא ממש מבין מה טוב ומה לא טוב..

פורסם

מעיל עור לא טוב לגשם -בכלל לא טוב

זה יותר דבר אופנתי

יש מעילים דקים מנילון שאתה שם מעל הבגד וזה מצוין לגשם

פורסם

אני בדרך כלל לא עובד שיש גשם חזק -כמו היום לדוגמה

בכל מקרה אין מה לעשות מעילי עור וגשם לא הולכים טוב ביחד

ואם הוא רוצה מעיל בגלל הגשם -זה פשוט לא מעיל טוב לזה

פורסם

קניתי בH&O, לך תסתכל שם.

ולמה מעיל עור זה לא טוב לגשם? בתנאי שזה לא מעיל בשקל זה די אמור להתאים לא?

פורסם

עור לא מתאים לגשם , הוא סופג וכבד ( כמובן שכאשר הוא על החיה הוא משומן באופן קבוע ) :smile1:

פורסם

קניתי בH&O, לך תסתכל שם.

ולמה מעיל עור זה לא טוב לגשם? בתנאי שזה לא מעיל בשקל זה די אמור להתאים לא?

גם מעילי עור יקרים לא מתאימים לגשם -פשוט ככה זה החומר

אולי אם תיכנס לתוך הפרה עצמה זה יגן אליך מהגשם חי חי חי

והיה לי מעיל עור יקר שקניתי לאחי באיטליה בזמנו והתחלקנו בו

ודרך אגב המעיל החזיק שנים עד שפגש בגשם וזה די הרס אותו (לא באופן רגיל לא יצאו תפרים או יתפוגג הבד או משהו ) פשוט הוא לא ניראה טוב מאז

אבל זה כבר קשור לסוג העור עצמו יש מעילי עור שלא נדפקים בגשם אבל גם לא מגינים טוב מהגשם

בכל מקרה על תחשוב על רוקי בלבואה אם המעיל עור שלו ששורד שנים על שנים

במציאות מעילי עור מחזיקים המון זמן רק אם שומרים אליהם בצורה טובה

יש דרך מסוימת לנקות אותם ומרחיקים אותם ממים או משמש חזקה -זה שהחומר עצמו חזק לא אומר שהוא שומר על היופי שלו בתנאים קשים יחסית

פורסם

יש לי מעיל עור שאבא שלי קנה לפני איזה 20 שנה, ודי השתמשנו בו כמעיל בחורף והוא נרטב לא מעט, והוא במצב טוב, מוזר.

פורסם

בסדר יש כאלו אבל הוא באמת הגן אליך טוב בגשם ?

מהניסיון שלי רובם לא וזה חודר לחולצה ומעצבן את התחת

אין כמו ניליון נגד הגשם זה גם מגן מצוין וגם מתיבש מהר אחרי זה

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם.

מה שאני מחפש זה באמת מעיל נגד קור וגשם, הייתי בטוח שמעיל עור יעשה את העבודה.

בכל מקרה, יש מעילים שמחממים ומגנים טוב חוץ מהדובונים השמנים האלה?

פורסם

אתה זקוק למעיל מבודד עם ציפוי נילון

מעיל עור הוא מעיל עבודה שהפך ממש כמו הג'ינס לבגד אופנה

מעילי פרווה הם לבידוד מקור

מעילי נילון הם לרטיבות

השאר תלוי באיכות , אני הייתי מנסה מוצרים של נורט פייס ו / או בחנויות של מטילים , אם אתה צריך את זה לעבודה אז בחנויות יש בגדי עבודה מבודדים מצופי נילון לעבודה בחוץ , אתה כמובן יכול ללכת על הגירסה התרמית וללבוש חולצה תרמית , העיניין הוא אם תרצה יעוץ טוב שתסביר לאיזה יעוד אתה מבקש , יהיה יותר קל להמליץ , מעיל בדרך כלל הוא לפעילות שמשלבת את הכניסה פנימה והחוצה ולכן אתה יכול להשתמש בהגנה של המעיל בחוץ ולהסיר אותו כאשר אתה נכנס לחדר ממוזג וחוזר חלילה , חולצה תרמית ו/ או "חרמונית הם לפעילות ממושכת בחוץ , אתה מבין על מה אני מדבר ? מה היעוד ומה הצורך ?

פורסם
  • מחבר

תודה!

הייעוד הוא להיות מוגן מהקור העז ומהגשם בדרך לעבודה ובחזרה, כלומר כשאני נמצא בחוץ.

פשוט נמאס לי מהמעילים השמנים

ממש לא לצרכי עבודה

פורסם

מה שאתה צריך זה עליון כלומר מעיל שישמש אותך רק בדרכים , אתה ברכב או ברגל ?

למען האמת השימוש הקלסי הוא עבורך מה שניקרא מעיל גשם כמו בסרטים , הוא מעיל ארוך שמגן עד אזור הברכיים ניתן ללבוש אותו בתנועה פשוטה אחת נחגר בחגורה כמובן יש כפתורים בדרך כלל מספר מועט מפני שמעיל כזה מוסר בזמן שהאדם נכנס למחסה כלומר זהו מעיל שהיעוד שלו הוא לדרך בלבד , אפשר למצא אותם מסוגים שונים של בד חסין למים ואפילו לערבים הקרים מתרכובות של צמר , מעילים כאלו מקלבים את ההגנה המירבית שלהם בעזרת מטריה ( באם אין שימוש במטריה המעילים האלו באים עם עליונית - היום כבר כמעט בילתי ניתן למצא אולי בצבא - חח ) וכמובן יש להם ריפוד בהתאם לטמפרטורה מיפנה הם צריכים להגן , דרך אגב מעילים כאלו יש גם עם ביטנה מתנתקת לעונות מעבר , הם נוחים ללבישה ולתנועה . ( טראנצ' כך נקרא המעיל , אם הבנתי נכון את השימוש )

דובון הוא מעיל שאמור להגן בתנאי קור מעט יותר קיצוניים ואיננו מיועד פר סיי לגשם ( יותר לקור ולכן המראה הדובי )

פורסם

מה שעכביש אמר

וזה לא שהם לא קימים פשוט בארץ קשה לימצוא אותם כי אין הרבה ימי גשם בשנה

וגם שיש גשם הרבה פעמים זה בהפסקות

בעניין דובון אם אתה מתכוון לדובונים כמו בצבא בעיקרון הם כמו שעכביש אמר לתנאים יותר קיצונים

למעשה הם אפילו מגינים אליך בשלג אבל עד גבול מסוים

בו נגיד שבלילות קרים בנגב או בחרמון אפשר לשרוד איתם אבל לא יותר מזה

אבל תראה אם זה ללכת מהעבודה ולחזור מהעבודה קח בגדים חמים ומטריה

מעילים שגם מחממים לא כל כך נוחים ונותנים תחושה מגושמת -יש מעילים אם נילון שבתוכו מכניסים לך חומר מבודד

אבל הם לא נוחים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים