עבור לתוכן

קנס יציאה מהתחייבות לספקית

Featured Replies

פורסם

אולי תבקש מהם "להקפיא" את המנוי לתקופת זמן מסויימת

וככה תוכל לעבור ולנסות משהו אחר בלי התחייבות אולי

פורסם

הנקודה שלא קל להתנתק מהם גם כשתקופת ההתחייבות עוברת.

הנסיון שלי הראה שנטויז'ן רוצים אותך בתור לקוח, חי או מת העיקר שלא תעבור לאחרים.

לי לקח שבועים של הטרדות יומיומיות עד שהצלחתי לצאת מהם.

קודם כל שיקרו לי שאני בהתחייבות לעוד שנה וחצי, אחרי שהרמתי את הקול התנצלו ואמרו טעות.

אחר כך הטרידו אותי במשך שבועים 3 פעמים ביום כולל שיחה אחת ב-9 בערב !!!

כל פעם מישהו אחר מבזבז לך את הזמן עד שבא לך להקיא

הכי מצחיק זה שבהתחלה נשבעו לי שהמחיר שיתנו לי הוא הכי נמוך בעולם ואז בשיחה האחרונה לפני הניתוק הציעו לי מחיר כזה אפסי שגרמו לי להצטער על זה שאני הולך לשלם הרבה יותר לספקית אחרת אבל רק זה שנשבעתי שבחיים אני לא מתקרב יותר לנטויז'ן החזיק אותי ויצאתי מהם.

בינתיים ראיתי שמישהו הציע הקפאה.

אני לא ממליץ, הקפאה מביאה להרבה צרות.

פורסם

אציע לך להיות אסרטיבי איתם, לא להאמין לאף מילה שלהם, ולעמוד על שלך. בכל מקרה, השתדל לדבר בנועם, על אף הנסיבות ובקשתך לניתוק. <...> כשאתה מדבר ברוגע, וללא התלהמות, הם מתנהגים אחרת

+1

רצוי להדגיש, לשם השתקת טענות בנוסח "הבעיה אצלך", את העובדה שהתשתית אצלך נבדקה - ונמצאה תקינה, וכך גם המחשב שממנו מבוצעת ההתחברות, ואז לומר בפשטות שהבעיה איננה מופיעה כאשר אתה מתחבר - באותה תצורה בדיוק - ורק דרך ספק-שירות אחר (ולצורך העניין אתה יכול גם לומר להם שאותו מנוי בספק-השירות האחר הנו ללא הגדרות תיעדוף או אחרות מיוחדות כלשהן), ועל סמך זה לטעון להרעה בתנאי-השירות שניתן לך - ולבקש לבטל את ההתקשרות, ולהשיב את כספך.

רצוי מאד, כמובן, להקליט את השיחה/שיחות איתם (ולמען הסר ספק, אציין כי אינך מוכרח לציין בפניהם עובדה זו).

* האמור לעיל איננו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, איננו חסין משגיאות או השמטות, ואין להסתמך עליו לעניין ביצוע או הימנעות מביצוע של כל פעולה, וכל הנוהג אחרת עושה זאת על אחריותו הבלעדית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים