עבור לתוכן

הרכבת מעבד .

Featured Replies

פורסם

פירקתי את המעבד כדי להרכיב לו קירור חדש... וגיליתי שעל המעבד יש מדבקה של האחריות (מעבד אינטל)

שטח המדבקה תפס משהו כמו 25 אחוז מהשטח של המעבד, הסרתי את המדבקה כי לדעתי הפלסטיק שהיא עשויה ממנו

יפריע להעברת החום להיטסינק, ויש לי כמה שאלות... גם לכם יש את מדבקת האחריות על המעבד? השארתם אותה שם?

היא מפריעה להולכת החום? ומה יהיה עכשיו עם האחריות שלי? (אמורה להיות לכל החיים אז למה צריך את המדבקה?)

תודה :)

פורסם

גם אצלי יש מדבקה, גם לדעתי היא מפריע להולכת החום, אבל לא. לא הורדתי אותה.

אם אתה מוריד אותה, לך תדע אם יתנו לך אחריות. לא תדע אם לא תשאל. תפנה לחנות שקנית ממנה את המעבד ותשאל אותם.

פורסם

Congratulations, you just voided your warranty.

פורסם

הסיכוי שהוא יצטרך לממש אותה הוא מאוד קטן גם ככה

פורסם

טוב, מכיוון שהורדתי את האחריות למעבד שלך - בכל מקרה. כדאי לעשות דבר חדש שאני מתפלא שעד היום אף אחד לא עשה: להוריד את הHeat Spreader מהמעבד ולדאוג שייהיה מגע ישיר בין הCORE לHEAT SINK. היו עושים את זה עם הK6-2/3 הרבה בזמנו והיו משגיעים קירור טוב יותר. גם כך אין לך אחריות.

פורסם

הסיכוי שהוא יצטרך לממש אותה הוא מאוד קטן גם ככה

לך תדע מה יקרה...עדיין עדיף שתהיה ליתר בטחון...

פורסם

אבל אין לו אחריות

ושתדעו , איסטרוניקס בארץ העבירו את המדבקה שלהם בתקינה מיוחדת , העברת החום שלה מדהימה , ההתנגדות התרמית שלה שואפת לאפס , ואסור להוריד אותה , כי האחריות לא תכובד , לא על ידי איסטרוניקס ולא על ידי המשווקים .

פורסם
  • מחבר

טוב... חבל שככה... אני חשבתי שבגלל שאינטל נותנת אחריות לכל החיים אין כל כך חשיבות למדבקה.

אם הייתי מוריד אותה לפני ההתקנה הראשונית של המעבד יכולתי עדיין לשמור אותה, אבל החום הפך אותה לקשיחה

והיא התקלפה לאט לאט ובחתיכות קטנות :(

פורסם

אני לא זוכר מדבקה על ה 2.4 שלי

במעבדים קודמים היתה לי מדבקה אבל אני לא חושב שעכשיו יש לי.

פורסם

יש כמה יבואני מעבדי אינטל בארץ ולא כולם שמים עליהם מדבקות אחריות , זה יותר "נוח" לתת אחריות למעבדים כאלה ... אבל , יש כאלה שלא עושים בעיות ויש כאלה שכן עושים בעיות .

תוודאו שהמעבדים שאתם קונים הם של איסטרוניקס , אחרת יוכל להווצר מצב שתאכלו קש כשתצטרכו לממש אחריות .

פורסם

שלי הגיע בקופסה אורגינלית ואטומה בניילון

פורסם

חחחח המבדקות האלה אכן מעצבנות לרוב רק סידילוג ועוד איזה חברה שמה אותם ישירות אל המעבד...

אהה עכשיו ניזכרתי החברה השניה שאוהבת לשים את המדבקות ככה זה ספיריטוס :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים