פורסם 2009 בדצמבר 615 שנים עד עכשיו הכל היה תקין, כשהוא ניסה לעלות פעם אחת לחצתי בטעות X ל"בועה" שנפתחה למטה ומאז התחילה הביעה.הוא כותב לי:USB Device Not RecognizedOne of the USB devices attached to this computer has malfunctioned,and Windows does not recognize it. For assistance in solving this problem, click this message.אשמח לעזרה בבקשה.איך מתקנים את זה?הכנסתי לאותה יציאת USB כרטיס אחר\DOK והוא עובד.תודה ושבוע טוב.
פורסם 2009 בדצמבר 1015 שנים התקני USB לא טובים עושים כאלה בעיות, ניסית במחשב/יציאה אחרת?ראיתי שיש גם יכולת ל-VISTA ולחלונות 7 לתקן בעיות עם זכרונות USB, נסה.
פורסם 2009 בדצמבר 1015 שנים מחבר התקני USB לא טובים עושים כאלה בעיות, ניסית במחשב/יציאה אחרת?ראיתי שיש גם יכולת ל-VISTA ולחלונות 7 לתקן בעיות עם זכרונות USB, נסה.מחשב אחר לא נסיתי.נסיתי ביציאות אחרות באותו מחשב ואותה הודעה בדיוק.איך מתקנים בעיות כאלו בוינדוס 7 לדוגמא?
פורסם 2009 בדצמבר 1015 שנים האמת ראיתי את זה קורה במחשב של חבר, ולי היה מותקן על נטבוק חלונות 7 מההפצות האחרונות,כשהכנסתי את הדיסק און קי, הוא ישר גילה שיש בעיה והציע לסדר אותה ואחרי זה עבד במחשב של החבר.זה הכל...
פורסם 2009 בדצמבר 1015 שנים משמע ההתקן שאתה מחבר לא תקין, תפסיקו להאשים את ה7 על כל דברקראת בכלל מה שרשמו? מה אתה ישר קופץ? אמרתי שחלונות 7 יכול לסדר בעיות כאלה, ו-Posford שאל איך.
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים מחבר הוא תקין. וודאי.אני הכנסתי אותו וקפץ לי בועה כזו ובלי לקרוא לחצתי בטעותX. ומאז זה קורה.מה עושים :-[?
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים מה הה כתוב בבועה על X ? אולי היה כתובשדיסק שלך מקולקל ?תנסה אותו אצל חבר.
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים מחבר מה הה כתוב בבועה על X ? אולי היה כתובשדיסק שלך מקולקל ?תנסה אותו אצל חבר.לא שמתי לב לכן גם לא קראתי. :\
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים Posford תנסה את מה שאמרתי, תכניס אותו למחשב עם חלנות 7 ותן לו לטפל בזה.נשמע הזוי, אבל ראיתי את זה עובד לייב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.