פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים אוקיי - אז ככה אני לוקח במחשב החדש את ה AMD 1600+ ורציתי מאוורר לקירור המעבד יותר טוב ממה שהם נותנים מישהו מנוסה בתחום?
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים את ההשוואות באתר כבר קראת?השוואת המאוררים השקטיםהשוואת מאוררי נחושתואת ההשוואה במנטור קראת?השוואת המאוררים הגדולה
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים אוקיי - אז ככה אני לוקח במחשב החדש את ה AMD 1600+ ורציתי מאוורר לקירור המעבד יותר טוב ממה שהם נותנים מישהו מנוסה בתחום? כמעט כל מאוור שאתה קונה...יותר טוב ממה שהם מביאים. אם אתה לא עושה אוברקלוקינג אז אתה לא צריך מאוור אחר.
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים כן, רק לאון :'(משום מה לא רוצים להביא אותם לארץ וממש חבל כי מדובר במאורר מעולה (כפי שמראה הביקורת).
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים TI-V77 יש את הדבר הזה בארץ???כן, רק לאון משום מה לא רוצים להביא אותם לארץ וממש חבל כי מדובר במאורר מעולה (כפי שמראה הביקורת). ולאורן מזיגנג...עוד אחד...והוא הבטיח לי שהוא לא מוכר אותו אלה אם כן ישלמו עליו הרבה...וד"א... ;D
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים ZIGZAG2000.CO.ILhttp://ispectrum.co.il/LAMIR.CO.IL*******************להלן חנויות עדיפות.אגב,אם אתה לא מתכנן אובר קלוק, אין שום סיבה שתחליף את המאורר המקורי, הוא מאורר די טוב.עדיף לדוגמא על הולקנו 6CUבסוף מרץ צריך להגיע הולקנו 7+כדאי לחכות... (כדאי!)
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים מחבר בקשר לאוברקלוק.. יתכן לא ברור לי עדיין, אבל תמיד טוב לשמור כאופציה ולחכות .. נמאס כבר לחכות! אני מנובמבר מחכה!!! מנובמבר עד ינואר אמא שלי הכינה בוכטה של כסף ואז שמעתי על הג'יפורס 4... אמרתי לאמא שלי יאללה בואי נחכה קצת.. חבל יהיה לבזבז על הכ. מסך הזה עוד מעט יוצא כרטיס יותר טוב נקח אותו היא הסכימה אני כבר ממתין מנובמבר ! (מחר מזמינים לי את המחשב :) ;D ;D )
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים חנות סימני הקריאה!אני אומר בשם ערן שהוא רוצה מאוורר שקט ככל האפשר אבל עם ביצועים טובים גם באוברקלוק.
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים למה אתה קונה מהחנות הזאת? הם לא נורא נחמדים.. לא הייתי קונה מהם גם אם חיי היו תלויים בזה..
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים אם אתה רוצה אתה יכול להזמין מכאן במחיר של20$ ועוד 7$ משלוח ואם אין לך כרטיס בינלאומי אתה יכול להזמין עם מספר חשבון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.