עבור לתוכן

יש כאן מישהו שמחובר דרך הוט ובזק במהירות 12 מגה ומעלה?

Featured Replies

פורסם

שלום .

לפני כמה ימים שידרגתי למהירות 12 מגה דרך הוט ובזק .

הגלישה הייתה מעולה היייתי שם כמה דברים להורדה ועדיין הייתי גולש במהירות בכול האתרים .

היום אחותי הייתה במחשב ופתאום התנתק האינטרנט ולא התחבר שוב.

עד היום הייתי מחובר ללא חייגן כי פעם עשו לי חייגן וזה עשה רק בעיות .

התקשרתי היום לבזק והם אמרו לי שבמהירות גבוהה חייב חייגן ואי אפשר להתחבר בלי (למרות שכמה ימים הייתי בלי חייגן והכול עבד) .

שאלתי את הנציג שעזר אם יש דרך להתחבר בלי חייגן והוא אמר שלא והסביר לי איך לעשות חייגן .

עכשיו הגלישה איומה לאתרים לוקח המון זמן להעלות וגם 3 פעמים האינטרנט התנתק באמצע גלישה ולא הצלחתי להיכנס לחייגן בשביל להתנתק ולהתחבר מחדש והייתי צריך לעשות ריסט .

אבל עדיין המהירות של ההורדה מהירה .

הייתי מוריד כמה דברים ששוקלים 4-5 גיגה ביחד וזה היה מוריד לי כל קובץ על 400 בערך ועדיין היתי גולש מהר ועכשיו בלי הורדה האינטרנט זוחל .

יש כאן מישהו שמחובר דרך הוט ובזק במהירות 12 מגה ומעלה ומתחבר ללא חייגן ?

כי מחר אני שוב מתקשר בשביל לברר את זה .

תודה.

פורסם

תתקשר להוט ותגיד שיעבירו אותך ללא חייגן.

פורסם

ראה את הדיון הבא:

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=20&MessageId=136223485

בב"ל מתעקשים לחבר את לקוחות ה-UFI עם חייגן כאשר הוט מתעקשים שצריך להתחבר ללא חייגן (MPLS) ועקב כך נוצרות בעיות רבות, כרגע ללא פתרון עד ש-2 החברות הנ"ל לא יסכימו ביניהן מתי שיטת החיבור העדיפה.

פורסם

בזק מתעקשים כיוון שללא חייגן(ותפסיקו לקרוא לזה MPLS, הפרוטוקול ניתוב המדובר משמש לכלל התקשרות, כולל חייגן) אין להם שום שליטה או הגבלה על הלקוח.

תעשה 100MBIT ללא חייגן אל תעדכן את בזק תגלוש על 100MBIT גם אם תשלם להם על 750KB...

פורסם
  • מחבר

כן ראיתי את הדיון שפתחו על הוט.

השאלה מה אני עושה עכשיו ? האינטרנט זוחל ומתנתק (אתמול אחרי שפתחתי את הדיון האינטרנט שוב התנתק) .

למי לפנות לבזק? להוט? ומה להגיד להם ?

תודה.

פורסם

תעשה 100MBIT ללא חייגן אל תעדכן את בזק תגלוש על 100MBIT גם אם תשלם להם על 750KB...

אתה יכול להסביר/לנסח מחדש את המשפט הזה?

אני לא בטוח שאני מצליח לפענח נכון אותו.

"תעשה 100MBIT","אל תעדכן את בזק"?

האם התכוונת ל-לקנות אצל הוט 100MBIT ואצל בזק 750KBIT, ועדיין לגלוש על 100MBIT מבלי ליידע את בזק?

פורסם
  • מחבר

דיברתי היום עם נציג של 014 והוא שם נציג של הוט בשיחת ועידה .

אחרי כמה זמן הם ביטלו את החייגן .

למרות ששאלתי אתמול את הנציג כמה פעמים אם חייב חייגן והוא אמר לי שכן והיום כבר אני בלי חייגן .

עכשיו האינטרנט עובד בסדר .

אבל האתר הזה בקושי זז אצלי .

פורסם

ככה זה אצל כולם

פורסם
  • מחבר

כן אני ראיתי את הנעוץ .

מקווה שהעוף יסדר את זה מהר .

פורסם

כן אני ראיתי את הנעוץ .

מקווה שהעוף יסדר את זה מהר .

ROFL!

פורסם

אין שום בעייה בלהיות בחיבור ללא חייגן גם במהירויות גבוהות אני נמצא בחיבור של 100/2 מגה ואני ב014 בלי חייגן הכל רץ פיקס

לפותח התראד צור איתי קשר בפרטי אולי אני אוכל לעזור לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים