פורסם 2009 בדצמבר 615 שנים אם אתה יודע לחרטט טוב גם יומיים יספיקו. זו כמות הזמן שאני למדתי לפני הבגרות אחרי שנתיים שלמות שלא עשיתי כלום בספרות. (כמובן שזו הייתה קריעה של לקרוא את כל הספרים והשירים ביומיים)
פורסם 2009 בדצמבר 615 שנים אני כרגע בי"ב, סיימתי את הבגרויות בהיסטוריה, ספרות ותנ"ך בכיתה י"א, אני אגיד לך אישית - ישנתי נטו בכל שיעורי ההיסטוריה, תנ"ך וספרות, כמו עוד חצי מהכיתה בערך. כולנו הסתדרנו עם סיכומים מתומצתים ביותר לשלושת הבגרויות, ובשלושתן קיבלתי ציונים מעל 75 כאשר למדתי יום-יומיים לפני כל אחת מהן את החומר המסוכם מהתחלה ועד הסוף. תחרטט ותמרח הרבה והכול יהיה בסדר. בהצלחה!
פורסם 2009 בדצמבר 615 שנים אני לא מבין עד היום למה אנחנו לומדים ספרות!ובכלל לשון צריך ללמוד רק ביסודי!לאפחד זה לא אכפת אם אני אומר שלושה בנים או שלוש בנים. חרא דבר
פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים קולם איו קוטבים בארח כחה.אבל אם חושבים כל זה, זה לא רחוק מהמציאות של היום.
פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים אני לא מבין עד היום למה אנחנו לומדים ספרות!ובכלל לשון צריך ללמוד רק ביסודי!לאפחד זה לא אכפת אם אני אומר שלושה בנים או שלוש בנים. חרא דברבדיוק בגלל אנשים כמוך, זה חשוב לא פחות ממתמטיקה, כימיה או פיזיקה גרעינית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.