פורסם 2009 בדצמבר 515 שנים בימים האחרונים, הגעתי למצב שאי אפשר לגלוש באתר.זמני טעינה ארוכים ומייגעים.לפעמים זה מסתדר יש פעמים שלוקח המון זמן(דקה ויותר) לדף להטען.זה רק אצלי?או אצל כולם?אשמח לתשובה.אריאל
פורסם 2009 בדצמבר 515 שנים נתקע לי הדפדפן בעבודה על ריפרש כל הסופשבוע וזה תוקע לכל השאר את הזון.. אני ממש ממש מצטער על זה חברה- מחר בבוקר אני אסדר את זה.
פורסם 2009 בדצמבר 515 שנים גם לי איטיתרנגול קפוא, אני נותן לך את כוחות עוף הסיסטם, יאללה תסדר את השרת
פורסם 2009 בדצמבר 515 שנים באמת השרתים של H יושבים ברמת גן ? לפי ה DNS שהאתר יושב עליו מישהו מארח את זה בבית או משהו ? קווי זהב..משמע 012 הכתובת דווקא שייכת לטווח ה CABLES. נסו להיכנס לאתר עם כתובת ה IP.
פורסם 2009 בדצמבר 515 שנים אתה לא היחיד. בכל מקרה, בפעם הבאה אתה מוזמן לפנות דרך עמוד "צור קשר".לציבור הגולשים שלום.בכל פנייה שיש לכם בנוגע לאתר, לחדשות, לביקורות, לכתבות, למערכת הפורומים, או לכל אחד מהמדורים באתר, אתם מוזמנים לפנות באופן פרטי אל חבר הצוות המתאים. הדרך המומלצת ביותר היא דרך עמוד "צור קשר". http://hwzone.co.il/?file=contactusצוות האתר יעשה את המאמצים המירביים לטפל בפניותיכם בהקדם האפשרי.בברכת המשך גלישה מהנה,צוות HWzone.
פורסם 2009 בדצמבר 615 שנים רק הבהרה קטנה - אנחנו יודעים שהאתר איטי, הוא איטי גם לנו - לא רק לכם. אנחנו עובדים על זה, ואני מקווה שהבעיה תפתר בקרוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.