עבור לתוכן

איך אפשר להתנער מלקוח חולה נפש?

Featured Replies

פורסם

בתור סטודנט אני מרוויח קצת כסף מהצד בפריצת מכשירי ניווט של Mio והחלפת התוכנה הזוועתית MIOMAP ב-iGo 8. לפני מספר חודשים פרצתי את המכשיר ללקוח ומאז הפסיכופט לא עוזב אותי בשקט. זה התחיל בתלונות על תקלות מוזרות שקורות רק לו (פרצתי עשרות מכשירים מאותו הדגם). פתרתי אותן ע"י התקנה מחדש של התוכנה. זה המשיך בכך שהוא החליט יום בהיר אחד לעדכן את המפות של MioMap. למה לא יודע. (אם אתה רוצה להשתמש ב-MioMap למה לעזאזל שילמתי לי כסף עבור הפרצה?!?! דביל!) ביקש ממני לעדכן אז עדכנתי דרך תוכנת העדכונים של רונלייט. מסתבר שבדגם הספציפי שלו ניתן לעדכן תוכנה רק דרך מעבדה. הדפסתי עבורו קבלה ושלחתי את המכשיר למעבדה. חזר, פרצתי פעם נוספת והכל עבד נהדר. עזב אותי בשקט בערך לשלושה ימים. לפני מספר ימים התחיל להתקשר עוד הפעם והתלונן על תקלות הזויות (החץ של ה-GPS הפוך, מראה את הרדיוס של כל האזור, בלה בלה בלה) עוד הפעם עדכנתי את התוכנה. עזב אותי בשקט ליומיים. עכשיו עוד הפעם התחיל להתקשר. התחלתי לסנן אותו. יומיים סיננתי. נחשו מה הוא עשה? קדימה, זרקו ניחוש. ............... התקשר למקום העבודה הרשמי שלי וביקש את שם המשפחה כדי שיוכל לאתר אותי בדפי זהב. למזלי לא נתנו לו. בתגובה הוא התחיל לערוב לי ליד מקום העבודה. אתמול מסר את ה-GPS "לתיקון" בפעם ה-89.

די, אני כבר לא יכול. זו לא הפעם הראשונה שאני נותן שירות "בשחור", אבל בחיים לא נאלצתי להתמודד עם לקוח עלוקה שכזה. נראה אין לו חברים ואף אחד לא מדבר איתו חוץ ממני. איך אפשר להתנער ממנו? אני מתחיל לפחד שזה יגמר לא טוב. בפעם האחרונה שהוא פגש אותי הוא שם בושם. :errrr:

פורסם

-

פורסם

תשים גם בושם :)....

בכל מקרה תהיה ברור וחד משמעי תגיד לו בצורה הכי ברורה איך אתה רואה את הדברים ואם יש צורך תחזיר לו הכל ושיעזוב אותך בשקט.

תקנה לו פרחים ?

פורסם

פעם הבאה שהוא מתקשר תבקש מאיזה ידידה שתענה לטלפון שלך

ושתגיד בקול בוכה ושבור שהיית מעורב בתאונת דרכים ושאתה שוכב

בבית לווינשטיין בתור צמח (או אפילו יותר גרוע... תלוי כמה שחקנית טובה היא)

או שתענה ותגיד שטסת לחו"ל בעקבות מחלה של קרוב משפחה ואתה לא

יודע מתי אתה מתכוון לחזור.

או שתסדר שיהרגו אותו, נראה לי הכי טוב

פורסם

תפגיש אותו עם עוף קפוא

השפיות שלו כבר תחזור ואתה לא תראה אותו יותר

פורסם

איך הגעת למצב שבסוג כזה של עבודה, הלקוח יודע איפה אתה עובד?

פורסם

תעשה מה שאמרו פה כבר תחזיר לו את המכשיר למצב שהוא הביא אותו תן לו את הכסף ותגיד לו שאין לכם יותר עסקים

פורסם

תגיד לו שאם הוא לא עוזב אותך אתה מגיש תלונה במשטרה

פורסם

אתה מטומטם? הוא פורץ מכשירים! למה נדמה לך שלפושע ( :lol:) יתנו שירות ויטפלו במקרה שלו?

פורסם

איך אתה מדבר לאנשים מבוגרים ממך??

פורסם

אתה מטומטם? הוא פורץ מכשירים! למה נדמה לך שלפושע ( :lol:) יתנו שירות ויטפלו במקרה שלו?

בישראל? הפושע יקבל טיפול טוב יותר מהקורבן שלו

פורסם

איך אתה מדבר לאנשים מבוגרים ממך??

תעשה טובה אל תרגיש גבר כי הילדון פלט באיזה ת'רד שהוא בן 13.

לפותח הת'רד: על כל פעולה ותיקון חוזר של התקלות שכאמור צצות כמו פטריות כל כמה ימים - הלקוח במקרה משלם לך? אני מבין על סידור תקלה אחת או שתיים בחינם לאחר תיקון, אבל במקרה שלך - תתחיל לגבות ממנו כסף או שתסרב לתקן את המכשיר.

כמובן הדבר הפשוט ביותר הוא כמו שנאמר פה - להחזיר את התוכנה לסטוק, להחזיר לבחור את הסכום שלו ולהגיד שלום ולא להתראות.

פורסם

תעשה טובה אל תרגיש גבר כי הילדון פלט באיזה ת'רד שהוא בן 13.

אני?

פורסם

אני?

תסתכל על הציטוט, הוא התכוון לfighter...

פורסם

שאתה מתעסק עם דברים כאלו תדע שדברים יכולים להסתבך ..בעסק כזה יש לא מעט בעיות ..אם אתה לא בנאדם שיודע להיפטר מאנשים כאלו אז עדיף שתעזוב תתחום כי זה רק עניין של זמן עד שיבוא הטמבל הבא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים