עבור לתוכן

סקירה ראשונית על The Legend of Zelda: Spirit Tracks לDS

Featured Replies

פורסם

500x_nintendo_lineup.jpg

טוב אז ככה זאת רק סקירה ויקח לי די הרבה זמן באמת לשבת על המשחק הזה ולעבור אותו אז אני לא מתכנן ביקורת בקרוב

ככה שאני נותן את הסקירה בהתבסס על ההתחלה של המשחק והזכרונות מTP

בכל מקרה The Legend of Zelda: Spirit Tracks הוא המשחק החדש בסדרה המכובדת ומבוססת של זלדה

סדרה שהתחילה עוד מימי הNES ועדין חזקה מאוד גם היום

Spirit Tracks הוא יותר בסגנון של זלדה The Legend of Zelda: The Wind Waker

שיצא בזמנו לגימקיוב וזלדה The Legend of Zelda - Phantom Hourglass שהיה המשחק הקודם לDS שגם הוא לקח הרבה אלמנטים מ Wind Waker

ושאני אומר אלמנטים אז זה בעיקר גרפיקה בסגנון מצויר יותר ומשחקיות יותר קלילה

בכל מקרה אני רוצה להתחיל דווקא מהבעיות במשחק שמובחנות מהתחלה למי ששיחק בPhantom Hourglass לפני

קודם כל העניין הגרפי -The Legend of Zelda: The Wind Waker ניראה מאוד טוב בזמן אמת וממש ניראה כמו סרט מצויר

אבל שמנסים את אותו סגנון בDS זה לא פועל בצורה שקרובה לגימקיוב ומה שמקבלים זה מראה שניראה כמו משחק N64 או PS1

ואני חושב שהיה עדיף לעשות גרפיקה בסגנון לינק לעבר רק משופר במקום להיות שאפתנים יותר מידי וללכת על 3D במשחק כזה בDS

בכל מקרה הגרפיקה מספיק בסדר שהיא לא מפריעה לשחק -הבעיה שהיא גם לא עוזרת למשחק להיות טוב יותר וחבל

image64.png

nds_legend_of_zelda_spirit_tracks_04.jpg

עוד דבר שמציק זה השליטה -רוב המשחק משתמשים רק בעט המגע וזה היה מעצבן במשחק הקודם ומעצבן גם פה

אומנם הצליחו לעשות 2 משחקי זלדה אם ממשק כזה בלי לסרס יותר מידי את המשחקיות

אבל במשחקי זלדה שתמיד צריך לעשות משהו להיות כל המשחק ואלו משחקים ארוכים אם עט מגע כל הזמן זה מעיף ומעצבן

הבעיה השלישית קימת בכל משחקי זלדה עד היום וזה החוסר דיבוב

בכל מקרה מה טוב ?

אני רק בהתחלה אבל זה מריח כמו הזלדה הקודם וזה חלק מסדרת זלדה שזה אומר מין הסתם

משחק ארוך יחסית מגוון יחסית והרבה דברים לעשות

בכל מקרה אם יצא משחק טוב או לא אני ידע רק שאני יתקדם במשחק

בסך הכל כמו הקודם זה שאפתני מאוד כי לעשות זלדה 3D בחומרה כמו של הDS זה לא בדיוק דבר קל

והמשחק הקודם אומנם אכזב אותי אבל סך הכל צריך לתת כבוד למפתחים שבמקום לעשות זלדה ממבט מלמעלה במקום 3D

הלכו על עבודה הרבה יותר קשה ודחפו את הDS המסכן כמה שיותר

אני אומנם הייתי מעדיף זלדה בסגנון הישן יותר במקום כמו מיני קאפ או לינק לעבר כי לטעמי זה הרבה יותר מתאים לDS

אבל למה לבכות יש זלדה חדש וזה לא קורא כל שנה

למי שרוצה לראות סרטון בבקשה -(לא שלי )

פורסם
  • מחבר

כל שנה וחצי אם אתה מחבר נידות וניחות -אבל יש סיכוי שזלדה WII יצא בסוף 2010 ובמקרה כזה נקבל זלדה אחרי שנה

וכן גם אני מחכה הרבה יותר לזלדה WII כי הפעם זה לא פורט מהגימקיוב ונינטנדו למדו דבר או שנים מאז

אני מעריך שהתחילו לפתח את זלדה WII אחרי שסימו את TP ובמקרה כזה זה כבר 3 שנים בפיתוח

פורסם

למרות שזה היה פורט מהגיימקיוב גרפית - זה פשוט עצוב לומר - אבל הוא עדיין אחד המשחקי WII שנראים יותר טוב.

(ועדיין - אחרי כל זה - מגרד מלמטה משחקים כמו FF12 ולא מגיע לרמות של נגיד GOW או SOC).

בכ"א - גם אני מחכה לו והוא אחת הסיבות היחידות שלא פרסמתי למכירה את הWII בערך.

ליביו

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להשוות אותו רק לSOC כי האחרים בשיטות אחרות לגמרי

ומול SOC אהבתי יותר את הגרפיקה בTP

בSOC רוב עולם המשחק ריק ויש פחות גיווני צבע והמפלצות עצמם מאוד אטיות

בTP המשחקיות יותר מהירה \יש הרבה גווני צבע \והעולם מלא בדברים

בעניין FF12 אפשר יהיה להשוות אותו בערך ל

Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers

שיצא בקרוב אומנם יש לו מראה יותר ילדותי אבל בגדול שניהם חולקים סגנון דומה

ומהסרטונים שיש כרגע

Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers ניראה חלק יותר

לא יודע אם טוב יותר אבל כן ניראה שהכניסו AA למשחק בניגוד לFF12 שניראה פחות חלק

http://www.gametrailers.com/video/preview-final-fantasy/59438

לאומת

http://www.youtube.com/watch?v=GoFnyzL3k8Q

(אין לי סרטון באיכות גבוה של FF12 אבל שיחקתי בו שעות בעבר בPS2 )

בכל מקרה הוא משחק מרשים יחסית לPS2 אבל בכל זאת לא ניראה כזה טוב היום מבחינה גרפית

לאומת זאת The Crystal Bearers ניראה מפתיע כי סקוור הוציאה עד היום כל מיני שטויות לWII אם השם של Crystal Chronicles וחשבתי שזה גם יהיה סתם משחק זבל -אבל הסרטון האחרון שלו מGT ניראה מאוד טוב

בקשר לGOW -המשחקי PS2 הם לא בדיוק 3D אלה טכניקה שיותר 2D וחצי

ולמרות שאולי תצחק עלי כמו שאחרים צחקו אבל בספירו האחרון היו חלקים שהשתמשו באותה הטכניקה וניראו הרבה יותר טוב בWII

(רוב המשחק היה 3D אבל היו גם חלקים כאלו )

אולי אתה משחק אם האופסקל של הPS3 וזה ניראה לך טוב יותר מאיך שהמשחק ניראה בPS2

אבל זה כבר ענין אחר

פורסם

איכס אני לא הולך אפילו לנסות אותו

פשוט גועל נפש מה שהם עשו לסדרה ואני לא מדבר על הסל שיידינג לפחות זה שעל הגיים קיוב ולא הגרסה המסורסת שלו בDS

משחקים שמורכבים ממיני גיימס מטומטמים ולא ממשחק הרפתקאות עם מבוכים יפים ואם זה לא מספיק הם מכריחים אותי להשתמש בסטיילוס כל המשחק!

אם הם היו עושים משחק כמו a link to the past שמשתמש בכפתורים שיש בו סיידקווסטים ומבוכים מעניינים וגרפיקה דו מימדית עדכנית זה יכל להיות כל כך כיף

במשחק הקודם הייתי עושה צינוק שהיה נגמר בטיל, חוזר חזרה למקום הדפוק ההוא שיש בו שעון חול, שוב ושוב ושוב ושוב

אני עד עכשיו לא חזרתי לאותה נקודה שהפסקתי ממנה, היה קטע עם 4 אחיות שצריך כל פעם להביא אחת מהאחיות וזה מספיק קשה עם טאץ'!

הנה קישור

אה והמוזיקה חרא

פשוט עושה שם רע למשחק המעולה the windwaker

פורסם
  • מחבר

חוץ מהמיני גיים שלי לא זכור מיני גיים במשחק כדבר מרכזי אני מסכים אתך

המשחק הקודם היה מאכזב בזה אין ספק

אבל זה מה שיש ועד שיצא ה"סופר DS" צריך לחיות אם זה

חבל שלא עושים מיני קאפ 2 זה היה מתאים גם לחומרה וגם לקהל היעד בDS

פורסם

אני לא מתכוון למיני גיים שאתה פתאום צריך לתפוס חביות שנופלות או משהו כזה

אני מתכוון שלמשל בקטע םע הילדה אתה צריך כל פעם ללכת ולהביא ילדה ואז לרדת למטה ולחזור כל הדרך שוב בשביל להביא עוד ילדה

ומקום עם הפאנטומים צריך כל שנייה להיזער שלא תופסים אותך בזמן שאתה מוגבל בזמן

מה זה החרא הזה?!

ומה זה הסופר DS?

פורסם
  • מחבר

זה לא ניקרה מיני גימס

נכון שזה היה מאוד מעצבן הטירה הראשית הזאת שכל פעם היה צריך לעשות אותה אחרי המבוכים ועוד דחפו לזה זמן (למזלי שיחקתי את הרוב אם אמולטור

ככה שזה היה פחות מעצבן ) אבל זה לא נחשב מיני גיים אלה סתם העריכו את המשחק בצורה מלכותית במיחזור כזה וחבל

אני לא יודע אם בחדש יש חלק כזה או לא אני מקווה מאוד שלא

והרכבות פועלות הרבה יותר טוב מהסירה -כי דווקה הלינריות שלהם עושה את התחבורה יותר קלה ומהירה

פורסם

אני יודע שזה לא מיניגיימס

כיניתי את זה ככה בכוונה כדי להמחיש כמה זה דבילי שאני צריך לעשות את הדברים האלה שוב ושוב

פורסם
  • מחבר

בסדר אין מה לעשות -הלכו על דבר שאפתני כל כך של לקחת משחק כמו זלדה WW ולנסות לדחוף סוג של המשכים לDS

(לא יודע אם בעלילה אבל באותו סגנון בערך )

ואתה יודע מה בכללי גם הצליחו פשוט שהמגבלות בDS וזה שדחפו את הסטילוס יותר מידי הורידו את המשחק למטה

וככה זה

בעניין מה זה ה"סופר DS" כמו ה"סופר WII " זה כינוי לפלטפורמות הדור הבא של נינטנדו כי אין שם רישמי

פורסם

כן אבל לא גילו איזה חומרה ופיצ'רים יהיו לא?

פורסם
  • מחבר

לא גילו כלום וזה סתם שם לא רישמי כמו PS4 וXBOX720

זה אפילו לא שם של קוד כמו שלדוגמה הגימקיוב היה מכונה דולפין והWII ריוולושן

כרגע נינטנדו לא הכריזה על השם של הפרויקטים ליורש של הDS או הWII ואני כותב סופר כמו "סופר נינטנדו "

ורוב האנשים מבינים את הכוונה

סתם דוגמה תראה מה מקבלים שרושמים סופר WII באנגלית בגוגל -

http://www.google.co.il/search?q=SUPER+WII+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:he:official&client=firefox-a

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים