פורסם 2009 בדצמבר 616 שנים לPS3 יש אקלוסיבים יותר טובים כמו uncharted 2,killzone 2,MGS 4,gow collection,ressistence ,ressistence 2,infamous,ratchet and clank tod,qfb,citוMAG שיאפשר 246 שחקנים בסרבר!מה שיש לאקסבוקס להציע זה:GEARS,GEARS 2,HALO 3,ODSTשגם הם משחקים טובים אבל לPS יש יותר משחקים להציע אבל אפילו המשחק מאג שיוצא בקרוב יוכיח שגם האונליין של הPS לא נופל משל הבוקסאז אני מציע שתלך על PS3
פורסם 2009 בדצמבר 616 שנים שאלה אחרונה, לבעלי הקונסולות.אני דווקא יותר נמשכתי לכיוון ה XBOX360 האם אני טועה ? וה PS3 עדיף ?אין פה איזה נוק האוט מוחץ של אחת הקונסולות -יש יתרונות וחסרונות לכל אחת ה360 יותר קרובה לPC מבחינת המשחקים שיש לה (למרות שגם לPS3 יש הרבה משחקים שיש גם בPC ) ומבחינתי היא סוג של תחליף למחשב משחקים ופונה יותר לקהל יעד הזה לאומת זאת לPS3 יש משחקים מסוימים שלא נפוצים לא PC ולא ב360 כמו פלטפורמות לדוגמה (ראצאט \ליטל ביג פלאנט וכו) ובנוסף לזה משחקי צד ראשון של סוני שהיום היא אחת מחברות הפיתוח הטובות בעולם בדרך כלל לא יוצאים לPC לאומת זאת חלק מהמשחקי צד ראשון של מיקרוסופט כן יוצאים לPC ובמקרה שלך יש לך כבר PC חזק שגם ככה יתן לך ביצועים שה360 יכול לחלום אליהם ככה שאני ממליץ לך אם כבר ללכת על הPS3 אבל גם ליקנות גימפאד 360 למחשב הPS3 גם יתן לך נגן בלו רי וגם מולטי בחינם וכרטיס רשת אלחוטי
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים מחבר שוכנעתי ... אם אני אקנה , זה יהיה PS3 השאלה עכשיו , מאיפה קונים?איזה גירסה ואיפה הכי זול ואמין ...
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים המארז עצמו שונה מהעלית מבחינת הצבע -שחור במקום לבן ...עוד הבדל ששכחתי זה שהגימפאד שמקבלים בעלית הוא אלחוטי בניגוד לחוטי בארקיד ...אני בטוח שלזה התכוונת, אבל בכ"ז זה כתוב בצורה מטעה, ולכן הבהרה:העלית שחור והארקייד לבן.ובקשר לשלט, כבר מזמן גם הארקייד מגיע עם שלט אלחוטי.
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים שוכנעתי ... אם אני אקנה , זה יהיה PS3 השאלה עכשיו , מאיפה קונים?איזה גירסה ואיפה הכי זול ואמין ...תקנה דגם SLIM קונים בהרבה חנויות תבדוק מחירים חוץ מזה תקנה דגם אירופי -PAL בגלל בלו רי וDVD שנפוצים בארץ למשחקי PS3 עצמו זה לא חשוב כי להם אין הגנה אזורית וגם החשמל בPS3 אוניברסלי אבל מבחינת הסרטים זה כן חשוב
פורסם 2009 בדצמבר 816 שנים ^^זה לא נכון רק לדגמי ה20GB אין רשת אלחוטית ואם אני לא טועה כבר לא מייצרים אותם
פורסם 2009 בדצמבר 816 שנים לך רק על הSLIM גם ככה ממזמן כבר אין תאימות לאחור למשחקי PS2 וגם ככה זה כבר לא משנה הרבה כי משחקי PS3 הרבה יותר טובים היום סוני מיצרים רק את הSLIM ועלות תועלת הוא הכי טוב פחות צריכת חשמל פחות רעש פחות חום ויותר קטן פיזית וגם מגיע אם 120 גיגה ארד דיסק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.