עבור לתוכן

עזרה בבחירת מארז עד 600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אז ככה.. כרגע המארז הנוכחי, PHEONIX NEO של אנרמקס, פשוט קטן מידי לקירור שלי (MUGEN II), ובנינו, הוא די על הפנים.

יש לי בערך 600 ש"ח להחליף אותו.

עכשיו, הדרישה הראשונה היא שהקירור יכנס פנימה בקלות.. יש שיקול מסויים גם למראה, אבל זה לא קריטי.

בעקרון, חשבתי בהתחלה על ה-ARMOR + MX של טרמלטק, אבל חברים שקנו אותו אמרו שהאיכות חומרים שלו לא טובה במיוחד.

אופציה שנייה הייתה ה-ELEMENT S החדש.. נראה טוב, אבל הפחד הוא מאיכות החומרים שלו.. היתרון הוא הרוחב (23CM), אבל אני פוחד בגלל האיכות של הפלסטיקים.. למישהו יש את המארז או יצא לו לעבוד איתו?

המארז השלישי הוא ה-ANTEC 900 II, שעולה בדיוק 600 (ב-P-SEE, שם אני מתכוון לקנות את המארז, בגלל קרבה לבית ושירותמעולה בכל קנייה שלי שם).. בכל מקרה, הוא עושה לי רושם מאוד טוב.. אבל עד כמה הוא טוב? (וכמה אבק הוא שואב, ביחס לראשון?)

חוץ מזה, אני לא צריך מארז FULL, כי יש לי HD אחד וצורב.. לוח אם P45-T2RS PLUS והקירור האמור, ושני כרטיסי HD4830.

למישהו יש המלצות אחרות? תודה רבה.

פורסם

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5972

הכי משתלם שיש, מבית LIAN-LI, איכות ללא פשרות והדיל מגיע עם 3 מאווררי 140 ומאוורר 120 נוסף. המון מקום, אחלה סידור כבלים וקרור. מה גם שיש המון בולמי רעידות להשקטה מוחלטת.

ישאיר אותך מבסוט מכל הבחינות. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5972

הכי משתלם שיש, מבית LIAN-LI, איכות ללא פשרות והדיל מגיע עם 3 מאווררי 140 ומאוורר 120 נוסף. המון מקום, אחלה סידור כבלים וקרור. מה גם שיש המון בולמי רעידות להשקטה מוחלטת.

ישאיר אותך מבסוט מכל הבחינות. :xyxthumbs:

קיבלתי, רק כמה שאלות בנוגע אליו:

1. מה הרוחב שלו?

2. יש לך איזהשהם ביקורות אליו?

3. כמו שאמרתי, אני קונה את המארז ב-P-SEE בירושלים. להם אין את המארז. מי היבואן של המארזים של LANCOOL? יש סיכוי שהם יהיו מוכנים להביא את המארז בשבילי (עשו את זה שם לא פעם במוצרים שביקשתי)

פורסם

הנה review על זה

אני התרשמתי לטובה =]

פורסם
  • מחבר

הנה review על זה

אני התרשמתי לטובה =]

וואו, בהחלט מרשים ביותר..

מה ההבדל בינו לבין ה-K62? הוא נכנס לי בתקציב.. השאלה אם הוא שווה

פורסם

אם אני לא טועה הK60 הוא midtower

והל62 הוא fulltower + הל62 צבוע בשחור מבפנים

חוץ מזה אין הבדל לפי מה שהבנתי

פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה הK60 הוא midtower

והל62 הוא fulltower + הל62 צבוע בשחור מבפנים

חוץ מזה אין הבדל לפי מה שהבנתי

full אבל עם אותו הגודל בתכלס?

וגם לפי מה ששמתי לב יש ל-62 חלון צד, ומאוררי לד.. זה דווקא די מוסיף ליופי.. אבל לא ברור אם היופי שווה 100 שקל

פורסם

סך הכל ענייו של טעם

פורסם
  • מחבר

סך הכל ענייו של טעם

זה לא עניין רק של יופי.. אגב, שניהם MIDTOWER.. ההבדל הוא אכן עוד מפרץ, וכמות הלדים. יש גרסה ל-60 עם חלון צד, שהיא כרגע נראית לי כמו אופציה מעולה (כי אני עדיין רוצה שיראו את הספק והלוח הסקסיים שלי מבחוץ P:]

יש למישהו עוד מידע בנוגע להבדלים בין המארזים? תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים