עבור לתוכן

hiking בצפון הארץ - מישהו מכיר מקומות מומלצים?

Featured Replies

פורסם

עדיף מסלולים עם הרבה נוף ירוק...

פורסם

ג'ילבון? :nixweiss: (סוג של מאסט אם לא עשית...)

פורסם

המירון

אחד ההרים עם הנוף היפה שאתה יכול למצוא.

יש אליו לפחות 3 כיווני עליה\ירידה.

מבית ספר שדה והישוב מירון - מתון וחביב

מחניון מירון כסף יותר סלעי ותלול אבל לא חורג מיכולת של טיול משפחתי, וכולל כמה פינות חמד מאוד מוצלחות

פורסם

במירון לא לשכוח להביא כובע מנייר כסף כדי שהיב"א לא תגן לך את המח

פורסם
  • מחבר

במירון לא לשכוח להביא כובע מנייר כסף כדי שהיב"א לא תגן לך את המח

אני בטוח שזה מה שבסופו של דבר יגן עלי מ100000000W של עוצמה :smile1:

פורסם

מומלץ מאד לעלות גם להר בן-טל ולקלעת נמרוד (מבצר נמרוד)

פורסם

אם אתה רוצה קצת אתגר אני ממליץ לעלות מהבניאס למצודת נמרוד ומשם לרדת לנחל גובטה ואיתו לעלות לנווה אטיב.

אפשר גם לעשות את המסלול בירידה(הוא מסומן כמסלול לירידה ולא לעליה) או לעשות את המסלול מהקופות של החרמון דרך הר כחל לנווה אטיב(גם פה אפשר להחליף כיוונים).

פורסם

נחל עמוד מסלול יפה מאוד.

אם אתה מחפש טיול של כמה ימים של את מסלול "ים אל ים" שהוא חלק משביל ישראל.

פורסם

אתה מבלבל

נחל עמוד הוא חלק משביל ישראל. מסלול מאוד טרשי שלא הכי אהבתי במסגרת השבועיים שעשיתי מהשביל, ונוף אין שם כי אתה כל הזמן בתוך הנחל

ים אל ים זה מסלול ממערב למזרח (בניגוד לשביל שנטייתו העיקרית היא צפון-דרום) והוא עצמאי לחלוטין כמסלול של מס' ימים.

אם אתה מחפש עוד הרים מעניינים אז העליה לכרמל מכיוון קיבוץ יגור מאוד מאוד מהנה. היא לא תלולה מדי אך גם לא מתונה וארוכה, סוג של סללומים על צלע הר ונוף לכיוון גליל (זווית לטבעון מזרחה וקצת מהמפרץ והקריות)

באיזור של זכרון יעקב - פארק הנדיב אתה יכול לראות גם את אוניברסיטת חיפה, הארובות של חדרה, המגדלים של תל אביב ואפילו והרי השומרון

פורסם

שביל ישראל ומסלול ים אל ים מתמזגים מהר מירון ועד הכינרת.

בנחל עמוד יש צמחייה יפה מאוד וגם קצת מים מה שעושה את המסלול יפה. בנוסף בחלקים של המסלול יש גם נוף מדהים של ההרים מסביב.

עוד דבר שחשוב לציין הוא שבנחל עמוד יש שלושה מסלולים שונים, כך שהחוויה והנוף עלולים להשתנות ממסלול למסלול.

פורסם

מעניינים אותך גם מסלולים עם מים?

אם כן, אני ממש ממליץ לך ללכת ליהודיה או לאחד מהזוויתנים (אני חושב שיש גם מסלול משולב זוויתן תחתון והמשושים). קח בחשבון שביהודיה חייבים לעבור דרך בריכה עמוקה וארוכה, ואם אתה ממשיך למסלול הארוך תצטרך לעבור בעוד אחת כזאת - אבל מניסיון, זה אחד המסלולים הכי שווים בצפון.

פורסם
  • מחבר

מים זה די no no כי הטיול מתוכנן לתחילת ינואר~, די קריר להשתחשכות במים, לא?

גם רכב זה די בעיה (מאוד בעיה...), ככה שחשבתי לתכנן משהו בעל נגישות לתחבורה ציבורית בתחילת המסלול ובסופו....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים