עבור לתוכן

מישהו יכול לרשום כמה דגמי לפטופים עם מסך מט - עד 4500 שח

Featured Replies

פורסם

שלום,

שאלה כללית על לפטופ:

כיום יש לי thinkpad t61. מרוצה מאוד ממנו, אם כי אני יודעת שהוא יקר (לפחות היה יקר כשקניתי אותו).

אני מאוד מאוד מאוד מרוצה מהמסך שלו (מט, לא מבריק, אין שום, אבל באמת ששום, השתקפות של החדר/תאורה וכו')

הלכתי היום לחנות מחשבים כדי לחפש לי לפטופ והמוכר אמר לי שיותר לא מייצרים לפטופים עם מסך מט בגלל שהוא צורך אנרגיה.

האם זה נכון - האם באמת אין יותר לפטופים (יד ראשונה) עם מס מט?

הוא ניסה לשכני אותי שבמסך של היום (ספציפית הראה לי את הדגם: RD560-L.AD33E T4300 2.1GHz - Free dos ‎ ) רואים מצויין אבל כשניסיתי כן (!!) הייתה השתקפות של התאורה (הוא טען שזה בגלל הניאון)

בכל מקרה, לא יותר חשוב ההרגשה בעיניים מאשר זמן בטריה (אם מה שאמר באמת נכון ומסך מט צורך יותר אנרגיה - זה לא משנה לי כי לי חשוב המסך)

אז, האם זה נכון - האם באמת אין יותר לפטופים (יד ראשונה) עם מס מט? איזושהי חברה כן מייצרת אולי ניידים עם מסך מט?

שאלה על המלצה ללפטופ:

אז כאמור אני מחפשת לפטופ נוסף. השימושים העיקריים הם: גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, שימוש במיקרוסופט אופיס

המליצו לי על: D560-L.AD33E T4300 2.1GHz - Free dos - עולה 3100 בערך

אני לא מכירה LG. תמיד חשבתי שLENOVO הכי טובים (אני עם THINKPAD כבר 5 שנים, היה לי T42 ואז T61 - והייתי מרוצה סך הכל - גם מזמן בטריה, גם מחוסר תקלות וכו').

לגבי תקציב - אני מחפשת תמורה לכסף, ולכן גם אם זה יהיה 4000 שח ולא 3000, וזה יצדיק את התמורה - אני אהיה מוכנה

הכי הכי חשוב לי: מסך טוב לעיניים, ונראה לי שמסך מט הוא הכי טוב בשבילי.

עוד חשוב לי - בלוטות', צורב DVD, כניסות USB כמובן, אולי גם יציאה למסך LCD, בטריה חזקה (או לחילופין מחשב שהוא חסכוני בזמן בטריה), רמקולים סבירים, WIRLESS

עוד שאלה לגבי זיכרון פנימי -

בהנחה שיתקינו לי ווינדוס 7 החדש. האם 2G זיכרון יספיק, או שצריך יותר?

תודה מראש.

תודה.

פורסם

שלום לך.

ראשית, כיוון שאת מחפשת המלצה, תערכי בבקשה את הכותרת ותכניסי את התקציב.

כעת לשאלות שלך:

הלכתי היום לחנות מחשבים כדי לחפש לי לפטופ והמוכר אמר לי שיותר לא מייצרים לפטופים עם מסך מט בגלל שהוא צורך אנרגיה.

האם זה נכון - האם באמת אין יותר לפטופים (יד ראשונה) עם מס מט?

לא. פשוט נפלת על מוכר מטומטם שאין לו מושג. כי גם מה שהוא אמר וגם הסיבה שהוא נתן פשוט לא קשורים למציאות.

זה נכון שמייצרים יותר מחשבים עם מסך מבריק, לרוב בדגמים הזולים שמיועדים לשימושים ביתיים ומולטימדיה. בדגמים העסקיים היותר יקרים (כמו Thinkpad למשל) עדיין שולטים מסכי המאט.

תמיד חשבתי שLENOVO הכי טובים (אני עם THINKPAD כבר 5 שנים, היה לי T42 ואז T61 - והייתי מרוצה סך הכל - גם מזמן בטריה, גם מחוסר תקלות וכו').

הקטע הוא, שכמו שאמרת, Thinkpadים, כמו רוב המחשבים העסקיים הם יקרים. לא תוכלי למצוא שום מחשב שווה ערך ל-t61p לא ב-4000 שקלים, ולא ב-5000.

הכי הכי חשוב לי: מסך טוב לעיניים, ונראה לי שמסך מט הוא הכי טוב בשבילי.

אפשר למצוא מסכי מאט, השאלה האם הם טובים לעיניים היא כבר שאלה אחרת. לא ציינת גם איזה גודל מסך את מעדיפה.

עוד חשוב לי - בלוטות', צורב DVD, כניסות USB כמובן, אולי גם יציאה למסך LCD, בטריה חזקה (או לחילופין מחשב שהוא חסכוני בזמן בטריה), רמקולים סבירים, WIRLESS

כל הדברים האלה די סטנדרטיים, למעט אולי הסוללה. לכמה שעות עבודה את שואפת?

עוד שאלה לגבי זיכרון פנימי -

בהנחה שיתקינו לי ווינדוס 7 החדש. האם 2G זיכרון יספיק, או שצריך יותר?

יספיק. אבל אפשר גם לקנות 3GB ו-4GB. זו לא תוספת גדולה למחיר.

פורסם
  • מחבר

1. שיניתי את הכותרת

2. לא הקצבתי לי תקציב מסוים ללפטופ. נראה לי ש6000 זה גבול ממש עליון, אבל זה צריך להצדיק את עצמו. ראיתי שאפשר לקנות היום משהו סטנדרטי ב-3000 שח, אבל מכיוון שחשוב לי מסך מט (כל שאר הדרישות שלי הן סטנדרטיות) אז אני מוכנה להוסיף כנדרש. כמו כן אם אבין שמדובר שבמחשב טוב, משקל נמוך יחסית, מסך מט, אני אשקיע גם יותר מ4000. הכל תלוי בתמורה.

3. לגבי גודל מסך - מכיוון שאני רוצה לראות סרטים דרך הלפטופ (בלי לחבר לטלויזיה, ישירות על מסך המחשב) אז אני צריכה מסך גדול, לא יודעת בדיוק כמה גדול. בהערכה גסה אני מבינה שיש לי 2 אפשרויות - 15.6 ו-14 (ומשהו) אינץ'. לא ממש איכפת לי. יותר חשוב לי מסך מט, ומחשב קל.

4. לגבי זמן בטריה - אני חושבת שהיום עם הTHINKPAD T61 שלי אני יכולה לראות סרט של שעתיים ועוד חצי שעה לגלוש באינטרנט. זה בהערכה גסה. או אם אני משתמשת באופיס, זה יכול להחזיק כמה שעות. אשמח אם גם בלפטופ החדש זה יהיה. מכיוון שתמיד היה לי THINKPAD, אני לא ממש יודעת כמה זמן מחזיקים לפטופים אחרים, אבל לא הייתי רוצה להיות במצב שאחרי שעה וחצי אני צריכה להטעין

5. כמובן שאעדיף משקל כמה שיותר נמוך

אז השאלה שלי כרגע:

האם יש איזה דגם דיי סטנדרטי (כמו שציינתי בהודעה הראשונה - בלוטות', DVD, USB, רמקולים וכו') עם מסך מט? כמה זה יעלה? אני רוצה רק יד ראשונה ולא יד שנייה.

פורסם

מחזק לגבי הלטיטוד, סוס עבודה אמין, נוח ונעים לשימוש

פורסם
  • מחבר

תודה.

האם יש למחשב הזה מסך מט?

הסתכלתי בפירוט, ואו שזה לא מצויין שם או שאני לא יודעת את המינוח (White LED Display אומר מט?)

אשמח לעוד הצעות לניידים עם מסכי מט, עדיפות למחיר יותר נמוך (4000+ למשל)

פורסם

אכן יש מסך מט

פורסם
  • מחבר

שלום,

אשמח אם תוכלו לרשום לי כמה דגמים מומלצים של ניידים עם מסך מט (אני מסתכלת בזאפ על דגמים וממש מרגישה אבודה כי אף פעם לא רשום אם המסך מט או לא)

עדיפות לעד 4000-4500 שח

אציין רק שהייתי עד כה גם בKSP ברמת אביב וגם בבאג בקניון שבעת הכוכבים, ולא היה להם אף דגם עם מסך מט.

אשמח גם להמלצה על חנות באיזור צפון תל אביב, הרצליה, רמת השרון, והאיזור הזה שבה אוכל לראות את המחשב (חשוב לי לראות אותו בעיניים ולהרגיש לפני שאני קונה)

אני סטודנטית ובכיתה יש הרבה תאורה שמשתקפת על המסך, ולכן חשוב לי מסך מט

תודה, ומקווה שתוכלו לעזור לי

פורסם

יש את סדרת ה-DELL Vostro ו-DELL Latitude. רובם עם מסך מאט (אלא אם כתוב Truelife/glossy).

יש גם דגמים של Lenovo SL400/SL500, שגם הם לרוב עם מסך מאט (ה-SL500 תמיד, ה-SL400 ברוב המקרים). הדגמים שמחליפים אותם (SL410/SL510) הם עם מסך מבריק לרוב.

אגב, אני מאחד לך את הנושאים. אין סיבה לנהל דיון כפול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים