עבור לתוכן

האם מעבד ולוח אם חדשים יתנו לי שיפור ביצועים? איזה?

Featured Replies

פורסם

לילה / בוקר טוב לכולם!

לאחרונה (מאז MW2 ) אני מרגיש מעט מקופח...המחשב שלי מתחיל לזייף לפעמים, נפילו FPS לא מוסברות וכו'.... החלטתי לשים קץ לנושא הזה ואולי כן ללכת על לוח ומעבד חדשים...

חשבתי על AMD ATHLON 2 435 ...הוא משולש ליבות.. עם 1.5 MB קאש ממורי ,ובתדר של 2.9 ,אני אעשה לו OC כמובן ואגיע איתו (השערה גסה)... לאיזור ה 3.8 +- ,כרגע יש לי מעבד AMD ATHLON 4200+ X2 בתדר של 2.6 ועם 1MB קאש....

כרטיס מסך 4850 בOC דיי משמעותי (ראו מפרט בצד)...

השאלה היא האם צוואר הבקבוק אכן נובע מהמעבד או שמה זה כבר כל המערכת הוותיקה..

אז מה אתם אומרים? המעבד החדש בשילוב עם לוח סביר ייתן לי שיפור ביצועים? מזערי? משמעותי? בכלל לא?

תשובות תתקבלנה בברכה..

אגב, התקציב לא מוגבל בעיקרון ,אבל אני לא רוצה להשתולל בכלל. אני מצביע על איזור ה1000 ש"ח מקסימום ,עדיף פחות.

תודה מראש...

ליאור.

פורסם

היי

לא תיראה שינוי משמעותי , יש לך מעבד +כרטיס מסך טוב , כדאי שתיראה שינוי משמעותי תיקח את הAMD 720 פנום + כרטיס HD4870 ,

פורסם
  • מחבר

^

אז זהו....לבן דוד שלי יש E8400 ו 4870 ולא כזה ביג דיל....

אגב ,ירדתי לגמרי מהעיניין.... סתם ווינדוס דפוק היה...החלפתי ועכשיו הכל רץ שוב על 60FPS קבוע... תודה בכל מקרה..

וסתם שתדע, אני אישית לא רואה שום הבדל בגיימינג ביני לבינו (כשהמחשב שלי תקין כמובן). עובד בדיוק אותו הדבר מלבד טעינות וכו'.... שזה לא קריטי בפני עצמו

פורסם

נכון מאוד, אתה צודק, אני זוכר שהיה לי את הAMD3800+ הכרטיס מסך HD4850 היה עובד לי כמעת בדיוק כמו המעבד שיש לי עכשיו.

פורסם

לא יודע עד כמה המעבד משמעותי כאן... אני עם e2140 ללא OC וכרטיס מסך 9800GT סוחב רזולוציה 1680x1050 כשהכל על high אבל בלי AA

אבל GTA4 למשל קטסטרופה ששם זה מעבד נטו

פורסם
  • מחבר

^

ידוע...

סתם הזייה שלי..

כולה התקנה נקייה של WINDOWS ,זה היה הסיפור, יש לי נטייה לקנות חדש כשאני מתעצבן על המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים