עבור לתוכן

חייל,סטודנט,משתמט?

Featured Replies

פורסם

יש לי אחות בת יותר מ20 שנה באנגליה והיא לומדת ביזנס.

היא קיבלה פטור על סמך שהיא דתייה, היא לא חרדית אבל גם לא חילונית. בחיים שלה היא לא עבדה בשבת אוכלת כשר עושה צום וכולי

ואני בן 13 ואני רוצה ללמוד באוניברסיטת לומה-לינדה בUS משהו כזה,

אבל אני לא רוצה להיות משתמט! אי לא בדיוק ספורטיבי (שמנמן)

והראש עובד יותר טוב מזוג הפולקע שלי :lol:

ויש מצב אני אביא יותר תועלת למדינה בתור סטנלי פישר הבא\סטיבן הוקינג אבל אני

חייב לדעת האם אני אחשב כמשתמט כי אני רוצה שקט בראש ובלב (טכנית רק במוח :nutty: )

פורסם

כמה דברים:

1. אתה עוד לא בן 13 וכבר הפכת את עצמך לסטיבן הוקינג.

2. אם אתה עוזב לפני גיל צבא ולא חוזר אתה נחשב עריק, לא יחודש לך הדרכון עד שלא תסדיר מעמדך מול הצבא (כלומר, אם עזבת בגיל 17 ואתה רוצה לחזור בגיל 24 נגיד, תצטרך לשבת בכלא אני מאמין ואז שאתה משתחרר לעשות שירות צבאי כל שהו).

3. תפסיקו להיות כאלו נמושות אין מה לעשות זה חובה במדינה שלנו, מקסימום תהיה סטיבן הוקינגס בגיל 27..

פורסם

אני אומר שתזיז את זוג הפולקע שלך למכון כושר הקרוב ותבקש מהמאמן שם להרכיב לך תוכנית כושר אינסטנסיבית כדי שעוד 5 שנים אתה תיהיה סופר קרבי ואז בגיל 21 תלך להיות סטיבן הוקינג למרות שאני לא מבין מה הפואנטה לשבת על כיסא גלגלים אחרי כל הכושר שעשית

פורסם
  • מחבר

1.התכוונתי לזה שאני אלמד בקולג ואעזור להציל חיים כאן בישראל! (לא לזה שאני אסתובב בכיסא גלגלים עם עוזרת תאילנדית....

2.אמרתי שאני שמנמן לא דב!

3.אחותי משלמת מין פנקס כזה שבזכותו היא נחשבת לאזרחית למרות זה שהיא לומדת\חייה באנגליה.

4.אני לא פוחד מהצבא\טירונות! אני פשוט רוצה לדעת אם אני אחשב משתמט מתי שאני אחזור לישראל!

פורסם

כשתגיע לגשר... נדבר.

לא למדת מנעילת האשכול של בן ה-16 "עוד לא התחלתי ללמוד נהיגה" וכבר מחפש המלצות ל"מכונית שתתאים לבן 17 ב10K"?

פורסם

לך תלמד ותשכיל!

הצבא רק ינוון אותך ימח שמו.

פורסם
  • מחבר

אולי אני חושב על העתיד?

פורסם

לימודים > צבא

any time

תלמד ותשקיע! וכשימלאו לך 18 כבר תתכנן על תואר במקצוע שיעניין אותך.

אל תתריד את עצמך עם החרטא שנקראת צבא. תאמין לי בצבא רק מפסידים!

לדעתי אם אני הייתי עובד כזבלן או מטאטא רחובות במשך 3 שנים במקום לשרת (לא משנה איפה), הייתי מצליח הרבה יותר בכל דבר לאחר השחרור.

תעשה בדיקה עם אחותך איך התנאים שם בחו"ל ותצעד בעקבותיה.

פורסם

יש לחשוב על העתיד, ויש... "לכתוב צוואה בגיל 13".

כשהייתי בכיתה ב' הייתי בטוח שאני הולך להיות פרופסור למתמטיקה...

פורסם

1.התכוונתי לזה שאני אלמד בקולג ואעזור להציל חיים כאן בישראל! (לא לזה שאני אסתובב בכיסא גלגלים עם עוזרת תאילנדית....

2.אמרתי שאני שמנמן לא דב!

3.אחותי משלמת מין פנקס כזה שבזכותו היא נחשבת לאזרחית למרות זה שהיא לומדת\חייה באנגליה.

4.אני לא פוחד מהצבא\טירונות! אני פשוט רוצה לדעת אם אני אחשב משתמט מתי שאני אחזור לישראל!

חח, אז למה שלא תלמד בארץ? תעשה מסלול עתודה ברפואה\הנדסה ותציל המון המון חיים של אזרחים ישראלים.

למה לברוח ישר לחו"ל? בכל מקרה, כן, אתה תיחשב כשתגיע לארץ, רוב הסיכויים שיעצרו אותך כבר בשדה התעופה.

ואפשר לחשוב כל מי שמתגייס לקרבי\ג'ובניק הוא אוסיין בולט, היו אנשים שמנמנים ממך (לא חשוב כמה אתה שוקל)

ובכושר פחות טוב ממך שהסתדרו בקרבי. השאלה היא, איך תתמודד עם זה נפשית.

אחותך קיבלה פטור, ואולי גם ניצלה בזה במידה מסויימת שהיא לא חיה בארץ (הצבא "בולש" אחרי הבנות האלה תקופה, כדי לוודא שהן

באמת דתיות וראויות לפטור - הפלא ופלא יותר מ1000 בנות חזרו בהן, אחרי שהציגו בפניהן הוכחות + איום בתביעה

(זה שאחותך לא עובדת הכל טוב ויפה. היא יוצאת למועדונים? נוסעת? מבשלת? אז היא לא דתייה :) למזלה גרה בחו"ל..)).

אחותך עדיין אזרחית ולא עושים לה בעיות כי היא קיבלה פטור מהצבא = היא לא צריכה לעשות.

פורסם

לימודים > צבא

any time

תלמד ותשקיע! וכשימלאו לך 18 כבר תתכנן על תואר במקצוע שיעניין אותך.

אל תתריד את עצמך עם החרטא שנקראת צבא. תאמין לי בצבא רק מפסידים!

לדעתי אם אני הייתי עובד כזבלן או מטאטא רחובות במשך 3 שנים במקום לשרת (לא משנה איפה), הייתי מצליח הרבה יותר בכל דבר לאחר השחרור.

תעשה בדיקה עם אחותך איך התנאים שם בחו"ל ותצעד בעקבותיה.

אם הייתי מנהל הייתי מעיף אותך מפה על הודעות הסטה.. חלאס כבר להיות נמושות אנוכיות.

כמו שאני שמרתי עליך שנתיים ו4(ועוד 8 חודשים מסלול) מי אתה שתעשה כסף בזמן שאני טוחן ת'תחת(בכללי, הבנתי שאתה כן שירתת)?

אז תסיים את המהנדס שלך בגיל 25 במקום 22... ביג דיל!

פורסם

צבא > לימודים!

אתה צריך להחזיר משהו טוב למקום שאתה גר בו.

כל המשתמטים הם כפויי טובה!

פורסם
  • מחבר

בסדר זה לא שאני מתכנן להיות משתמט!

ואחותי לא חוגגת במועדונים שם היא בסך הכול לומדת שם.

פורסם

יש לך כל כך הרבה זמן עד אז, למה אתה בכלל חושב על הדברים האלה? :nixweiss:

"דיה לצרה בשעתה."

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים