פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים תירגע...שב USPS כתוב "נסיון מסירה" זה אומר ששמו שהפקיד של הדואר בסניף הסופי סרק את החבילה ליציאה, כאילו שהיא מוכנה למסירה.
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים הקטע שבאתר של USPS העידכון האחרון הוא:Into Foreign Customs, December 03, 2009, 3:59 pm, ISRAELובאתר של דואר ישראל:An attempt was made to deliver the item on 07/12/2009.והבעיה עצמה שלא יודעים איפה החבילה נמצאת(אבל בטוח לא נמצאת בסניף בעירי).בסופו של עניין אני יקבל את החבילה/הכסף , העניין הוא שזה פשוט טיימינג ממש גרוע.
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים גם אני הזמנתי חבילה מהונג קונג לפני כחודש והיא עדיין לא הגיעהמוכר ביקש ממני לחכות עוד כמה ימים בגלל שעוד מעט חג המולד ויש הרבה חבילות תה תה תה....מה אתם אומרים זה לא יגיע אההה?
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים שימו לב שבהרבה מהאתרים באיביי כתוב שההזמנות יתעכבו בגלל CHRISTMAS RUSH . כנראה זה משהו ידוע.
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים כי בחלק מהמקומות בעולם זה "חג הקניות" תזכור שהנוהג בחג זה לחלק מתנות למשפחה וחנויות מנצלות את זה ועושות מבצעים ושטויות גם בארץ יש חלק שהתחילו לקנות יותר קרוב לחג חלק עולים חדשים אבל חלק סתם בגלל חנוכה שיוצא +- באותו הזמן
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים אלוהים אדירים, הדיון הזה ימשך לנצח... הלוואי שיעלם לך ה"הראה תגובות חדשות להודעות שלי" יא מפונק, מה אני לא סובל? דרך אגב, מישהו שרכשתי ממנו בEBAY מחזיר לי את הכסף לפייפל בגלל ש"נעלם לו המשלוח" מעניין מאוד...
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים רוב המוכרים יחזירו את הכסף אם לא תקבל את המוצר...זה לא משהו מיוחדגם אני מחכה כרגע ל5 הזמנות, למזלי ההזמנה השישית סוף סוף הגיעה לסניף.
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים אני רוצה לקנות את הלייזר של ה200MW עם סוללות ומטען מDX ואני חושש שזה לא יגיע...במיוחד אחרי שהזמנתי משהו מאיביי והוא לא הגיע...
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים זה לא שאני מתלהב מהנדיבות של המוכר, אני מדבר על זה שהמשלוח שלו "נעלם" (כנראה מה שהוא הזמן מחו"ל לארץ כי הוא מוכר מהארץ) ככה שלא היה לו מה למכור לי בעיקרון ואני מספר את זה כי הנושא של הדיון זה אם גונבים משלוחים במכס
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים אני רוצה לקנות את הלייזר של ה200MW עם סוללות ומטען מDX ואני חושש שזה לא יגיע...במיוחד אחרי שהזמנתי משהו מאיביי והוא לא הגיע...הלייזר הוא לייזר ירוק לא?אם זה יתפס במכס זה אוטומטית לא יגיע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.