עבור לתוכן

C&C GENERALS ZERO HOUR

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה קטנה במשחק אני יודע שיש במשחק משחתות ונוסעות מטוסים במשימות שבמשחק.

אבל האם אפשר לייצר אותם במשחק רגיל של אחד נגד אחד אם כן אז איך ?איזה מבנים צריך לבנות בשביל זה?

פורסם

עברתי על כל הצבאות במשחק ולא ראיתי דברים כאלו, אולי בחלק מהמשימות ניתן לשלוט בהן אבל במשחקי סקרימיש\רשת קשה להאמין מפני שרוב המפות לא כוללות מים

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על המשחק החדש בישן לא היו כאלו דברים בחדש ב menu של המשחק הן מופיעות המשחתות, וגם כן הן של ארצות הברית.

במשימה השנייה של ארצות הברית יש את כול הסוגים שני משחתות נוסעת מטוסים ועוד שני ספינות שלא זוכר מה הן עושות

אותי מעניין אם אפשר לבנות כאלו בסקרימיש?

פורסם

לפי מה שקראתי לכל גנרל יש צבא יחודי בתחום מסויים לדוגמה אחד מהגנרלים האמריקאים מתמחה בצי ימי , אתה אמור לנצח אותו

ורק לאחר שתנצח אותו תוכל לשחק עם הצבא שלו

אם תרצה את המטוסים המיוחדים אתה תצטרך לנצח את הגנרל בעל חיל האוויר וכו'...

פורסם
  • מחבר

בקיצור לעבור את כול המשימות המישחק

פורסם

בקיצור לעבור את כול המשימות המישחק

כל הקטע הוא שאם הוא רוצה את הכלים הימיים קודם ,אז שיגמור קודם את הגנרל בעל ה NAVY וכל הוא ישר ישיג את זה

פורסם

לפי מה שקראתי לכל גנרל יש צבא יחודי בתחום מסויים לדוגמה אחד מהגנרלים האמריקאים מתמחה בצי ימי , אתה אמור לנצח אותו

ורק לאחר שתנצח אותו תוכל לשחק עם הצבא שלו

אם תרצה את המטוסים המיוחדים אתה תצטרך לנצח את הגנרל בעל חיל האוויר וכו'...

אין ג'נרל חיל ים לארה"ב

יש:

חייל אוויר

לייזר

וסופר וואפן

פורסם
  • מחבר

המשלוח עדיין לא הגיע???.

מה הכוונה??

פורסם

אני רואה שצינזרו לי את התגובה...אז תעשה 1+1 ותסין לבד...

פורסם

בקיצור איך אפשר לשחק עם "חיל הים"?

פורסם

אני גמרתי את המשחק עם USA ורק אחרי שגמרתי אותו עם USA אז צצו לי פתאום המשחתות והספינות וכל שאר הדברים בסקירמיש... נסה לגמור את המשחק עם chaina ועם USA

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה

פורסם

נריאה לי ש EA בכוונה לא הכניסו חייל ים ל G הראשון כי הם ידעו כבר אז שתהיה חבילת הרחבה

אני רק מקווה שחייל הים שווה...בקרוב מאוד אני ידע

פורסם
  • מחבר

אני גמרתי את המשחק עם USA ורק אחרי שגמרתי אותו עם USA אז צצו לי פתאום המשחתות והספינות וכל שאר הדברים בסקירמיש... נסה לגמור את המשחק עם chaina ועם USA

לא מופיעות לי שום ספינות ,עברתי עם usa וברמה הכי קשה וניצחתי את כול הגנרלים של usa ומתחיל לשחק סקרימיש ולא מוצא כלום

תסביר לי איזה מבנה אני צריך לבנות בשביל שיהיו לי ספינות ואם איזה מהצבאות של usa אני צריך לשחק.

אני יודע בטוח שהנוסעת מטוסים היא של usa ועוד משחתת שניהם חייבים להופיע

פורסם

אין מים בסקרימיש!!!

אני עדיין לא מבין איך אתם מצפים שיהיה כשרק באיזה 5 מפות יש מים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים