עבור לתוכן

האם המחיר הזה טוב בשביל אינטרנט .

Featured Replies

פורסם

שלום .

אתמול שמתי סרט להורדה משרת ישראלי וקיבלתי שוק שראיתי שזה מוריד לי על מהירות 1.5MB , כי המקסימום שזה הוריד לי זה 300B

שאלתי את אמא שלי אם היא עשתה משהו והיא אמרה שהתקשרו אליה מבזק והציעו לה לשדרג את המהירות ל12 MB .

זה עולה 69 שקל לחודש ו3חודשים ראשונים חינם .

ואצל הוט זה חודשיים ראשונים חינם ואחרכך זה עולה 114 לחודש .

המחיר הזה טוב או שזה יקר?

אני שילמתי אצל בזק גם 70 שקל לחודש ואצל הוט 80 שקל בשביל מהירות 2.5MB

תודה.

פורסם

אתה לא משלם, אמא שלך עשתה את השדרוג על דעת עצמה.

למה לעזאזל אתה שואל במקום לשתוק ולהגיד תודה?

פורסם

LOL אהבתי

פורסם

כי אולי, שלא כמוך, הוא לא ילד מפונק ומעדיף לחסוך ובכסף של ההורים שלו בדיוק בגלל שזה לא הכסף שלו.

אולי ההורים שלו הקנו לו ערכים כמו להיות מודע לכסף, כסף לא גדל על עצים, a penny saved is a penny earned וכו'.

-

ונחזור לנושא, אחרי שעניתי למספימים...

-

זה לא מחיר יקר בכלל. אבל כמה היא משלמת לספק? בזק מהווה רק תשתית.

ואגב מי צריך מהירות כזו?! התקשרו גם אלינו.. מספיק טוב לי עם 4 מגה... 500 הורדה 50 העלאה. מי צריך יותר?? סרט 700 מגה ב23 דק'! פרק של סידרה באורך 40 דק' ב11 דק' ופרק של סידרת קומדיה באורך 20 דק' ב6 דק'!!! ולהעלות את זה חזרה(במקרה וצריך ;) ) מכפילים פשוט פי 10 את זמן ה"סידינג"..

פורסם

כי אולי, שלא כמוך, הוא לא ילד מפונק ומעדיף לחסוך ובכסף של ההורים שלו בדיוק בגלל שזה לא הכסף שלו.

אולי ההורים שלו הקנו לו ערכים כמו להיות מודע לכסף, כסף לא גדל על עצים, a penny saved is a penny earned וכו'.

-

ונחזור לנושא, אחרי שעניתי למספימים...

-

זה לא מחיר יקר בכלל. אבל כמה היא משלמת לספק? בזק מהווה רק תשתית.

ואגב מי צריך מהירות כזו?! התקשרו גם אלינו.. מספיק טוב לי עם 4 מגה... 500 הורדה 50 העלאה. מי צריך יותר?? סרט 700 מגה ב23 דק'! פרק של סידרה באורך 40 דק' ב11 דק' ופרק של סידרת קומדיה באורך 20 דק' ב6 דק'!!! ולהעלות את זה חזרה(במקרה וצריך ;) ) מכפילים פשוט פי 10 את זמן ה"סידינג"..

מיידל'ע, את הטענה של "ילד מפונק" תפנה למקום אחר, אני עובד בשביל כל דבר שרציתי ודרש הוצאה כספית (חוץ מאתה יודע, אוכל, בגדים מים חשמל וכו') כבר מגיל 13, אז אל תמהר לשפוט אנשים שאתה לא יודע עליהם רבע דבר (וכנראה גם לא תדע) עפ"י משפט אחד בפורום, זה סתם מוציא אותך דביל.

אבל בגלל שלא ניחנת ביכולת המופלאה לקרוא בין השורות אני אפשט את זה בשבילך:

שדרוג חבילה, במיוחד במידה ומקבלים זמן חינם, מותנה בהתחייבות.

לא משנה מה הוא יעשה, השדרוג כבר נעשה, מההתחייבות הוא לא יכול לצאת, לא משנה איזו תשובה הוא יקבל פה.

בין אם זה מחיר טוב או לא- הוא יכול לברר אצל החברה את המחיר הרגיל ולהשוות, שיחת הטלפון לוקחת בדיוק 3 דקות, והמוקד הטלפוני פתוח 24 שעות, מה שעושה פתיחת ת'רדים שכאלו לדבר מיותר להחריד.

פורסם

לכמה זמן היא התחייבה?

פורסם

כן, לכמה זמן ההתחייבות ומה גובה דמי ביטול עד תום תקופת ההתחייבות?

פורסם

דמי הביטול(קנס)

עולים לך לפי הזמן שנשאר לך להתחייבות...

זה אומר שאם נשארו לך חודשיים להתחייבות והתשלום החודשי שלך הוא 200 שקל...אתה תשלם קנס של 400 שקל..

נראה לי...ככה אמרו לי פעם...

פורסם
  • מחבר

ההיתחייבות היא אצל הוט .

וזה ל12 חודשים (למרות שגם ככה הייתה התחייבות) .

ובנתיםם אנחנו בכלל לא התכוונו לעבור מהוט .

*Scorn* אני שואל פה כי לכולם פה יש אינטרנט ורציתי לדעת אם זה מחיר טוב או לא .

מה זה משנה מי משלם ?

אני לא מתחשבן איתה .

ומה לעשות שאני גר בלי אבא רק עם אמא ואחות ואני עוזר לה בתשלומים (אז איכשהו זה כן קשור אלי החשבון של הוט) ומנסה כמה שפחות לקחת ממנה כסף ,

ועל הלימודים וכל ההוצאות שיש לי אני משלם לבד .

ועוד בדיוק מחר אני מתכוון לקנות לה LCD לחדר (כי היא לא קונה לעצמה בשביל לא לבזבז כסף) .

ופתחתי פה תארד לפני כמה ימים ושאלתי כמה עולה כרטיס טיסה מרוסיה בשביל לשלם עליו בשביל שדודה שלי(אחות של אמא שלי) תבוא לישראל לביקור .

אז על תזרוק סתם דברים לאוויר .

ותודה על התגובות הרציניות.

פורסם

המחיר עצמו הוא לא מחיר זול בכלל,זה מחיר רגיל ללא התמקחויות וללא כלום.

זה מחיר שהם מציעים לכל לקוח ואין פה שום הנחה גם לא בכמה חודשים חינם..

פורסם

מיידל'ע, את הטענה של "ילד מפונק" תפנה למקום אחר, אני עובד בשביל כל דבר שרציתי ודרש הוצאה כספית (חוץ מאתה יודע, אוכל, בגדים מים חשמל וכו') כבר מגיל 13, אז אל תמהר לשפוט אנשים שאתה לא יודע עליהם רבע דבר (וכנראה גם לא תדע) עפ"י משפט אחד בפורום, זה סתם מוציא אותך דביל.

אבל בגלל שלא ניחנת ביכולת המופלאה לקרוא בין השורות אני אפשט את זה בשבילך:

שדרוג חבילה, במיוחד במידה ומקבלים זמן חינם, מותנה בהתחייבות.

לא משנה מה הוא יעשה, השדרוג כבר נעשה, מההתחייבות הוא לא יכול לצאת, לא משנה איזו תשובה הוא יקבל פה.

בין אם זה מחיר טוב או לא- הוא יכול לברר אצל החברה את המחיר הרגיל ולהשוות, שיחת הטלפון לוקחת בדיוק 3 דקות, והמוקד הטלפוני פתוח 24 שעות, מה שעושה פתיחת ת'רדים שכאלו לדבר מיותר להחריד.

חבוב, זה לא משנה את העובדה שסתם הספמת ולא תרמת במאומה לאשכול שלו. "שתוק ותגיד תודה, אמא משלמת"... :yelclap: יפה! :xyxthumbs:

אולי לא ניחנתי ביכולת לקרוא בין השורות(כל הכבוד על האבחנה שלך אגב. אני באמת מצטער ששפטתי אותך מקודם) אך כדאי שאתה לפחות תלמד לקרוא את השורות עצמן. הוא לא ביקש דרך לצאת מההתחייבות אלא שאל אם המחיר שאמא שלו משלמת טוב. למה? סקרנות, סקר מחירים ועוד המון סיבות טובות.

אגב, אתה לא חייב לי כלום.. בטח שלא לשכנע אותי שאתה עובד ועצמאי כבר מגיל 13.. שאפו.

פורסם

יכול להיות שאם אני אתמקח איתם קצת, הם יורידו לי במחיר?.

פורסם

איך תתמקח אם כבר התחייבת?

זה לא יעזור.

פורסם
  • מחבר

אתה מתבלבל ביני לבינו ^^^^^^^^

ואם אתה מתכוון לשדרג את המהירות אפשר לדבר איתם להוריד את המחיר .

אני הורדתי מחיר של החבילות ושל הממיר השלישי

פורסם

אני לא התחייבתי להם ולא כלום!

אני רוצה לעבור למהירות גבוהה יותר..

ד"א, אני מחובר דרך הוט ו012...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים