פורסם 2009 בדצמבר 316 שנים שלום יש לי לוח אם INTEL BUFFALO CREEK 33BUC 1333MHZעד איזה מהירות של זיכרון אני יכול להוסיף?אני לא מבין בזה כל כךהאם 1333MHZ זה המהירות הכי גבוהה של זיכרון שאני יכול להוסיף
פורסם 2009 בדצמבר 316 שנים שאלות נפוצות: מעבדים, לוחות אם וזיכרונותבקיצור- אתה יכול להוסיף זיכרון במהירות גבוהה יותר מ-1333 (או נמוכה יותר). המהירות בסוף תהיה הנמוכה מבין כל הזיכרונות.
פורסם 2009 בדצמבר 316 שנים מחבר את זה אני יודע קראתי את זה ומה שאני רוצה להביןנגיד ואין לי זיכרון במחשב ואני רוצה לשים זיכרון מה המהירות המקסימלית של זיכרון שאני יכול להוסיף לפי לוח האם שליהבנתי שזה הולך לפי זהתודה
פורסם 2009 בדצמבר 416 שנים מחבר יש לי לוח אם INTEL BUFFALO CREEK 33BUC 1333MHZIntel Desktop Board DG33BU
פורסם 2009 בדצמבר 416 שנים http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG33BU/DG33BU-overview.htmכתוב למטה ב Memory כמה אתה יכול...
פורסם 2009 בדצמבר 516 שנים מחבר תודהרק עוד שאלהאז יש לי זיכרון DDR2 או SDRAM ?לפי מה שכתובFour 240-pin DDR2 SDRAM Dual Inline Memory Module (DIMM) sockets Support for DDR2 800 MHz, or DDR2 667 MHz DIMMs Support for up to 8 GB of system memory ועוד שאלה מה זה אומר DUAL קראתי בשאלות נפוצות לא הצלחתי להביןושוב תודה
פורסם 2009 בדצמבר 816 שנים רשום במפורש מה יש לך: "Four 240-pin DDR2 SDRAM Dual Inline Memory Module (DIMM) sockets " טוב, אני מניח שזה מבלבל את חלק מהאנשים. אם לא ידעת אז DDR3/DDR2/DDR הם בבסיסם SDRAM. מעין "SDRAM משופר" אם תרצה. אז כן, יש לך DDR2 (אפשר גם לקרוא לזה DDR2 SDRAM, זה השם המלא). כשאתה שואל מה זה Dual, אתה מתכוון ל-"Dual Inline Memory Module" או ל-Dual Channel? DIMM הוא סוג הזיכרון (בעץ המשפחה זה יותר כללי, מעל DDR/SDRAM), מתייחס למפרט מסוים של הזיכרון. למען השוואה יש FB-DIMM ו-SO-DIMM. Dual Channel זו טכנולוגיה לשיפור הביצועים שבעזרתה בקר הזיכרון יכול לגשת לשני מודולים של זיכרון בו זמנית. (תאורטית הכפלת רוחב הפס/הביצועים. מ-64bit ל-128bit וב-Triple Channel מדובר ב-192bit) (זה לא רשום בסטיקי? )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.