פורסם 2009 בדצמבר 316 שנים שלום לכולם!החלטתי לכבוד יום הולדתי הקרב לשדרג את המחשב באופן רציני המפרט שלי נמצא בפרופיל אבל בכל זאת:Intel Core2 E6650OCZ Platinum 1GB *4abit IP35 Pro8800GT 512MBApollo NZXT Thermaltake 470WWD 250GB + Seagate 500GB +Seagate 1500GBLG DVD RWEdimax wirelessאז ככה- אני תכננתי בהתחלה לשדרג למעבד Intel Core 2 Quad Q9550 ול8GB זיכרון (4 מודים של 2)עכשיו חבר טוב שלי טוען ששיפור הביצועים שאני יקבל משדרו המעבד לא יהיה משמעותי במיוחד..מה שהוא כן ממליץ לי לעשות זה לקנות קירור טוב - יתכן אפעלו מים ולעשות אוברקלוק רציני לE6550מה אתם חושבים? מה יתן לי יותר ביצועים? אין לי בעיה להשקיע סכום כסף נכבד..אוקי.. ביקשתם ממני להגדיר את המטרה- ביציעים בוירטואליזציה בעיקר- הרצה של כמה שיותר מכונות על פלטפורמת הHYPER-Vגם תוספת ביצועים במשחקים חשובה לי אומנם פחות אבל עדייןהתקציב שלי הוא בסביבות ה2000 כולל השדרוג זגכרון והוא דיי גמיש..אז תןדה מראש למגיבים!
פורסם 2009 בדצמבר 316 שנים פותח התרד מבחינת מערכת אתה די מסודר..המערכת שלך לא מגבילה אותך בשום דבר..מה המטרה של השידרוג ? יכולת OC ? ביצועים במשחקים ? כמו כן תוסיף את התקציב לכותרת בבקשה..
פורסם 2009 בדצמבר 316 שנים מחבר לבקשתך taotao הוספתי את התקציב והמטרה לכותרת הפורוםמבחינת OC - זאת לא המטרה בשבילי אלא רק אמצעי, במידה והוא כדאי..וזאת השאלה שליה בגדול האם הוא כדאי במקרה שלי?
פורסם 2009 בדצמבר 316 שנים אם לא OC אז מה כן ? שימוש למשחקים ?בגדול המערכת שלך מספיקה..אתה יכול לרכוש קירור ב100-200+- שקלים ולבצע OC..מבחינת ביצועים המערכת תספיק בהחלט..ותחסוך שידרוג מיותר..
פורסם 2009 בדצמבר 616 שנים מחבר החלטתי לקנות קירור מים ולעשות אוברקלוק!יתכן שאני לא צריך את זה אבל ממש בא לי...סוג של פנטזיית ילדותאז מה הקירור מים הכי טוב שאתם יכולים להמליץ לי עליו בגבולות ה1200 ש"חאני רוצה שהוא יכלול גם קירור לכ.מ. שלי ואם ניתן גם לזיכרון ואולי אפילו לדיסק למרות שכרגע אין לי דיסק מהיר..תודה
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים פותח התרד חלום ילדות או לא..1. אתה לא צריך את זה..2. בתקציב הזה רק להזמין מחו"ל..3. אתה לא תמצא מערכת בתקציב הזה שכוללת קירור לכרטיס מסך וזיכרון..רק למעבד..4. תרד מהעסק..קירור אוויר יספיק..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.