עבור לתוכן

שאלה בPAYPAL

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מבולבל אנא עזרו לי

האם הכסף שאני מושך לPAYPAL כלול במסגרת האשראי שלי? במקרה שלי מסגרת כרטיס אשראי 500

או שזה לא קשור וזה מושך את זה ישר מהבנק?

ועוד משהו, זה נכון מה שקראתי שאם זה עושה חיוב אז אחרי יום זה יורד מהמסגרת אשראי?

פורסם

אני יודע שאצלי, במאסטרקארד, כשאני משלם אחרי עסקה באיביי, זה יורד מיידית מהעו"ש בנק. והכרטיס הוא לא דיירקט.

פורסם

כנ"ל בויזה ^^

פורסם

אם כבר פתחת נושא על פייפל אכפת לך אם אני אשאל פה שאלה?

פורסם

אתה מוזמן לשאול.

פורסם

אם כבר פתחת נושא על פייפל אכפת לך אם אני אשאל פה שאלה?

כבר שאלת :P:facepalm:

אני יודע שאצלי, במאסטרקארד, כשאני משלם אחרי עסקה באיביי, זה יורד מיידית מהעו"ש בנק. והכרטיס הוא לא דיירקט.

זה לא קשור דווקא ל-paypal, ככה זה בכל עיסקה במט"ח. החיוב הוא תמיד מיידי.

לגבי paypal, אני לא חושב שיש להם דרך לקחת לך כסף מהחשבון... זה עובד עם כרטיס אשראי, ומבחינת חברת האשראי פה בארץ זה בדיוק כמו שתבצע רכישה רגילה בכרטיס אשראי (כלומר, רכישה רגילה במט"ח). זה שהחיוב הוא עבור paypal ולא עבור amazon/playboy/מה-שזה-לא-יהיה, לא משנה להם.

אם זה נחשב או לא במסגרת ה..מסגרת שלך, זה משהו שאתה צריך להתקשר ולברר. לדעתי זה בנפרד, כי אני יודע שפעם רציתי להעלות את המסגרת החודשית שלי (זה פשוט נורא, אם יש לך מסגרת של 10,000 ואתה קונה טלוויזיה נניח ב-9,500 ש"ח, ממלא דלק ב-300 ש"ח, וקונה בגדים ב-199 ש"ח - עכשיו הוא לא יתן לך לקנות אפילו פיצה עם כרטיס אשראי בלי לקבל אישור ידנית. ואם זה קורה בערב - כשהבנק סגור - אין שום אפשרות לקבל אישור כזה ואתה חסר ישע... :( ) בקיצור... חח.. פעם רציתי להעלות אותה, ואז גיליתי בין היתר שיש מסגרת נפרדת לאשראי בארץ ומסגרת נפרדת למט"ח.

השאלה היא האם כרטיס עם מסגרת אומללה-משהו של 500 ש"ח בחודש בכלל יאפשר לך רכישה בחו"ל ?

פורסם
  • מחבר

בטח שאפשר זה ויזה חייל, כרטיס בעל 16 ספרות שאפשר לקנות איתו גם באינטרנט בגלל שזה נחשב כאילו קנית פה

אז בעיקרון זה משחרר את המסגרת רק בחודש הבא כמו כל האחרים?

פורסם

אין שום קשר לזה שיש לו 16 ספרות, אם הוא מוגבל אז הוא מוגבל :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

לא ציפיתי ממך שתגיד משהו כזה

על הכרטיס כתוב valid only in israel

אני קניתי בו הרבה דברים מחו"ל מכל מיני אתרים וגם 2 מEBAY

אתה לא יכול לגהץ אותו פיזית בחנות בחו"ל אבל אם אתה קונה באינטרנט זה מקבל אותו יפה מאוד ואז בחשבונית מופיע לך חיוב במטבע זר

פורסם

תגיד אתה מבין בכלל על מה אנחנו מדברים? :nixweiss:

זה שאתה יכול להזמין איתו באינטרנט זה נחמד מאוד.

השאלה (שלך!) היא לא אם אתה יכול או לא, אלא אם זה נחשב לך כחלק מהמסגרת או לא.

כתבתי - לדעתי זה לא נחשב, כי לפי מה שאני יודע זאת מסגרת נפרדת. ואגב, החיוב הוא מיידי ולא בתאריך החיוב הרגיל.

מה שתהיתי, זה האם לכרטיס שהמסגרת הרגילה שלו היא 500 שקל בחודש, יש בכלל מסגרת מט"ח.

אם אתה אומר שכבר קנית איתו במט"ח אז כנראה שכן. מה הגודל שלה והאם זה באמת מסגרת נפרדת? לא יודע, תתקשר ותשאל...

פורסם
  • מחבר

אה אוקי מצטער

היתה מין אי הבנה, כי שרשמתי 16 ספרות התכוונתי לזה שהוא מתקבל באתרים

טוב ניסיתי לחפש בלאומי ובפרטי חשבון בנק וגם בלאומי קארד ואין מידע על מסגרת מט"ח...

פורסם

כבר שאלת :P:facepalm:

חח כן זה טימטום של רגע...

יש אפשרות כזאת בפייפל לשלוח את הכסף שיש לי בחשבון פייפל בדואר אליי? אני בטוח ב99 אחוז שאין אבל אי אפשר לדעת.

פורסם

יש אפשרות להעביר ישירות לחשבון בנק ישראלי.

פורסם

נכון זה ממש חדש אגב... מקל מאוד על סחר בינלאומי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים