עבור לתוכן

החתול טעם מהחמין, החייל בכלא כי בישל בשבת

Featured Replies

פורסם

כמו שאמרתי

החייל הזה צריך להודות לאלוהיי הדמוקרטיה בעודעשר שנים הוא היה כניראה מואשם בחילול שבת בפרהסיה ועוד בעבירה דאוריתא קרי אש בשבת והחוק הקבוע הוא מוות

כיפק שר המשפטים , ולכל ידידיי יקיריי ומוקיריי הודעותיי , כאשר אני אומר לכם לאן המדינה הולכת ואתם רק בגלל קוצר יכולתכם לראות טוענים שאני אידיוט ( טוב כניראה גם בגלל עוד הרבה סיבות אני משער שרובן אכן מודקות , כי אידיוט אני מה לעשות ? ) אבל דובר אמת , לכן גם ההצעה של אריאל אטיאס לגבי תשתית אינטרנט היא תעמוד בסוף לשימוש שלהם כדי להגביר את כוחם וממש כמו שרוני המיסיונר כל הזמן נכנס לדיונים ואף פעם לא מפנים ולומד משהו , המנטרה שלו היא שאתם בורים ואתם אינכם מבינים , בבקשה הינכם מוזמנים לקרא בפרופיל שלו את כל העמדות שלו , תמיד אתם טועים והוא צודק ולא רק שהוא צודק , הוא הצודק הבילעדי ורק מי שמסכים לדעתו יכול לקבל מימנו הסכמה , אתם בכלל לא יודעים היכן אתם חיים , גם אני טוען שמה שאני אומר זה נכון אז מה הבדל בינו לבין אחד כמוני ( כי יש עוד כמוהו בפורום , אומנם חילונים למהדרין אבל צורת הדיון שלהם אותו דבר קרי מוגבלת ביכולת שלהם להכיל את האמת של השני קרי שואפת לאפס ) שאני מוכן ויכול להכיל אמת שלמישהו אחר ויודע שגם כאשר אני צודק זה לא אומר שהשני טועה כלומר אנחנו אני אינני משחק משחק שסכומו אפס קרי אם אחד צודק זה אוטומטי עושה את השני טועה, רבותי האמת איננה כזו , בעולם יכולים להיות שניים ואפילו יותר להיות צודקים , אנשים למשל כמו רוני אינם מבינים זאת , יש עוד כמה שאינם מבינים זאת , מה אגיד לכם , בעיה שלנו - חחח .

• תגובות 273
  • צפיות 23.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

drucula

פשיי הביא דבר יפה.

מה כתוב - "וירע בעיני ה"

מיתה בידי שמים.

בראשית לח," וכאילו שופך דמים שנאמר "הנחמים באלים תחת כל עץ רענן שוחטי הילדים בנחלים" ישעיה נז, ה.

על זה אביא עוד

"כל האוחז באמתו ומשתין, כאילו מביא מבול לעולם" [שמא שמתוך זה יצא השחתת זרע .אך אם הוא נשוי, מותרת האחיזה. משום שבנשוי רחוק החשש מהשחתת זרע עקב כך].

זה אומר,כשם שהמבול השחית את המוני בני-האדם אשר חיו אז בעולם, כך המשחית את זרעו נחשב אצל בורא היקום כרוצח כלל-עולמי.

והתמיהה רבה. מדוע? הרי גם אם נחשב הוא אצל האלוקים לרוצח משום שהזרע שהושחת לבטלה היה כשיר ליצירת ולד, מדוע לא ייחשב לכל היותר כרוצח אדם אחד, שהרי בכך מסתכם כל הגלום בזרע זה ומה לזה ולמבול המשחית עשרות מיליוני בני אדם?

אז לאחר המצאת המיקרוסקופ ושכלולו התגלה לאנשי המדע מחזה מדהים. בכל מיליליטר של נוזל זרע, יש בממוצע 120 מיליון תאי זרע כאשר בכל אחד מהם גלום הפוטנציאל להיות אדם.

אז תודה לך על הדבר היפה שהבאת ;)

.............

............

NocWis

שאלה אחת חבל פשוט על בזבוז זמן, אתה רוצה לפחות לשמוע? על הטענות שכתבת?

תמיד אני אומר לשים לב בין המקור לבין קיצוניות אם תרצה אביא לך פירוט, אך אם אתה בא רק לזלזל ולרדת כאן על אנשים -זה חבל מצידך

תהיה אדם אמיתי.

...........

............

עכביש, כשאין מה לומר -אז ממשיכים לשים תראש מתחת לאדמה -זה צריך להיות כבר מובן .

פורסם

רבי זרטוסטרא

אין לך שום סמכות ושום זכות לבוא ולהגיד למישהו אחר פירושים ובטח אין לך ( ולכל הזרטוסטראים המתים שאתה מבסס את הבל ורעות רוח שלך ) סמכות על הפירוש של התורה !

החייל לפי התורה צריך להענש בעונש חמור יותר מכלא צבאי ל 20 יום כמובן אם נלך לפי שר המשפטים ,

מצחיק הדוסים אינם משרתים אבל המטבח צבאי , הם אינם עובדים לפי החוקים אבל החוקים צריכים להיות שלהם ולא רק זאת , אלא הם יקבעו ויפרשו מה החוקים האלו אומרים , בקיצור תן אצבע יקחו לך את הכתף ואת הגוף .

פורסם
מה כתוב - "וירע בעיני ה"

מיתה בידי שמים.

בראשית לח," וכאילו שופך דמים שנאמר "הנחמים באלים תחת כל עץ רענן שוחטי הילדים בנחלים" ישעיה נז, ה.

על זה אביא עוד

"כל האוחז באמתו ומשתין, כאילו מביא מבול לעולם" [שמא שמתוך זה יצא השחתת זרע .אך אם הוא נשוי, מותרת האחיזה. משום שבנשוי רחוק החשש מהשחתת זרע עקב כך].

זה אומר,כשם שהמבול השחית את המוני בני-האדם אשר חיו אז בעולם, כך המשחית את זרעו נחשב אצל בורא היקום כרוצח כלל-עולמי.

והתמיהה רבה. מדוע? הרי גם אם נחשב הוא אצל האלוקים לרוצח משום שהזרע שהושחת לבטלה היה כשיר ליצירת ולד, מדוע לא ייחשב לכל היותר כרוצח אדם אחד, שהרי בכך מסתכם כל הגלום בזרע זה ומה לזה ולמבול המשחית עשרות מיליוני בני אדם?

אז לאחר המצאת המיקרוסקופ ושכלולו התגלה לאנשי המדע מחזה מדהים. בכל מיליליטר של נוזל זרע, יש בממוצע 120 מיליון תאי זרע כאשר בכל אחד מהם גלום הפוטנציאל להיות אדם.

אז תודה לך על הדבר היפה שהבאת

אני לא מבין איך הגעת לזה

מדובר על מנגנון ביולוגי לצורך התרבות

שאלה לי אליך:

האישה מסוגלת להורות בד''כ עם תינוק אחד או תאומים>

מה שאומר שרק תא זרע אחד חודר>

מה שאומר ששאר תאי זרע מתים>

מכוון שאלוהים ברא את האדם הוא זה שיצר את המנגנון הזה>

האם זה אומר שאלוהים רוצח בפוטנציה עשרות מיליוני יהודים?

נוסף לזה האישה לא תמיד נכנסת להריון אז כל תאי הזרע מתים>

מה ההבדל בין זה לבין אוננות?

פורסם

עכביש

תמשיך רק לזלזל -זה הולם אותך די יפה.

שמע פה זה לא דת-ואמונה, בסך הכל אני לא אתן שירדו כאן על מישהו רק בגלל חוסר ידע שלהם.

אל תיקח קשה ,אף אחד לא מכריח בכוח כאן -בסך הכל דנים כל אחד בליבו יודע מהי אמת ומהי שקר.

כן עכברוש? סליחה עכבישון

[glow=red,2,300] [ אתה אוהב יחס -רק בגלל זה ][/glow]

פורסם

NocWis

תמיד אני אומר לשים לב בין המקור לבין קיצוניות אם תרצה אביא לך פירוט, אך אם אתה בא רק לזלזל ולרדת כאן על אנשים -זה חבל מצידך

תהיה אדם אמיתי.

rroonnii

תמיד אני אומר לשים לב בין המקור לבין קיצוניות אם תרצה אביא לך פירוט, אך אם אתה בא רק לשמש כמסיונר ולהמיר אנשים -זה חבל מצידך

תהיה אדם אמיתי.

יש מבין?

אגב, אני אשמח לקרוא מה דעתך על זה, זה באמת מעניין לראות את נקודת המבט שלך.

ולפרוטוקול: ואם לא היתי רוצה לשמוע, לא היתי טורח להגיב בכלל.

פורסם

תעוב זרטוסטרה , לא זילזול .

אינשאללה עוד מעט אירן תחרב עם הפגנות הסטודנטים שלהם שהעלו את האייטולות , אני מקווה שכאן ילמדו את הלקח או שאנחנו נהפוך לאירן החדשה , זו המציאות זרטוסטרא , תודה זה מה שאתם רוצים , אתם רוצים למנוע מהאנשים את החופש שלהם ולהעלות אותם על המוקדים שלכם , זה האמת , וזה שאתה לא רואה את זה , זה רק בגלל שעדיין לא היגעת לשיעור של זינו - חחחח

בשביל אנשים כמוך אין עוררים על תורתו של העובדיה יוסף הוא דיק ובלה בלה בלה , תעזוב אתם בני אדם בתור דת שמגיע לה כל הרע שהיא מקבלת - עובדה ! כל הגלות וכו' ואתם עדיין לא לומדים .

אם אתה מאמין שכל פעולות אלוהים הם הנכונות אתה חייב להסכים שמגיע לך היחס שאומות העולם נותנות לנו ? לא ? הרי זה אלוהים אמר ואלוהים רצה ! אני הייתי משתמש בטיעון הזה במשפט החייל , :" אם אסור להדליק אש בשבת ? אז למה אלוהים הכל יכול לא מנע מימני ? כי הוא רצה שאדליק ? אז תענישו אותו , למה אותי ?! " אבל זה מה שאני הייתי אומר . - חחחח

פורסם

אני לא מבין איך הגעת לזה

מדובר על מנגנון ביולוגי לצורך התרבות

שאלה לי אליך:

האישה מסוגלת להורות בד''כ עם תינוק אחד או תאומים>

מה שאומר שרק תא זרע אחד חודר>

מה שאומר ששאר תאי זרע מתים>

מכוון שאלוהים ברא את האדם הוא זה שיצר את המנגנון הזה>

האם זה אומר שאלוהים רוצח בפוטנציה עשרות מיליוני יהודים?

נוסף לזה האישה לא תמיד נכנסת להריון אז כל תאי הזרע מתים>

מה ההבדל בין זה לבין אוננות?

רפי ,באמת שעדיין לא ראיתי פה אדם השואל מתוך סקרנות לדעת באמת-אתה ראשון קבל :yelclap:

זה דבר די פשוט

אנשים מתים בעולם בכל יום, זה לא מתיר לך להרוג אדם.

כך שגם אם מיליוני תאי זרע מתים בעצמם, אין זה נותן לאדם את הזכות להרוג אותם בכוונה.

עכשיו בכללי הסיבה לאיסור :

הוצאת זרע לבטלה מוציאה את האדם מכל עניין שבקדושה, ולא תאפשר לו להתקרב לבורא ולעובדו באהבה. אדם שאינו מתגבר על יצריו הגופניים [ויותר מכך - יצריו הנפשיים, הפיתויים השטחיים המעוורים את עיני השכל] יוטרד בדמיונות שוא ותאוות שרק יגברו וימשכו אותו לעשיית החטא.

מובן מאליו שמי שאינו שומר על בריתו, גם לא יוכל לפתח את אישיותו ורמתו הרוחנית. מעשים אלו ימנעו ממנו באופן טבעי חשיבה ישרה ושיפור מידותיו, פשוט כי הוא אינו מנסה לשלוט על יצריו המניעים אותו. אדם שכזה יגיע בנקל גם לכעס, קנאה, חמדנות, רכילות, גאווה, לשון הרע ועוד.

בחורי ישראל שמגיל צעיר לומדים להשתלט על היצר ככל יכולתם, ולהשליט את הרוח על השכל פעם אחר פעם, לומדים להתגבר על יצריהם וכך גם נהיים בשלים לחיי משפחה [אין ספק שגבר הרואה את הקירבה הרוחנית בראש מעייניו לא יפזול לנשים ברחוב או יתגרש מאשתו עבור אשה צעירה ויפה ממנה]. ההתגברות על היצר נקראת בלשון חז"ל בשם "גבורה". גם התורה מזהירה מפורשות: "ולא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עיניכם... אשר אתם זונים אחריהם". התורה מדגישה גם את הדברים שבלב, כמו מחשבות של פריצות, ולא רק מעשים.

מלבד זאת המאמין בתורה שבכתב, ובתורה שבעל פה, הולך על פי הדרכתם של רבנים מדורי דורות [כפי שנאמר גם בתורה: "ועשית ככל אשר יורוך... והשופט אשר יהיה בימים ההם"[. ואכן חז"ל ציוו להמנע ולהזהר מהוצאת זרע לבטלה וראו בכך חומרה גדולה מאוד.

הרמב"ם מסביר שיש בכך עניין פריצות המסמא את השכל. כלשונו קדושה, איסורי ביאה, פרק כב, ט: "יפנה עצמו ומחשבתו לדברי תורה, וירחיב דעתו בחכמה - שאין מחשבת עריות מתגברת, אלא בלב פנוי מן החכמה". מחשבות אסורות והוצאת שז"ל גורמים לבטלה, התרשלות בקיום המצוות וחוסר הבנת התורה. הקבלה מוצאת בעניין זה גם בחינות רוחניות [הנובעות באופן ישיר מחובת האדם בעולמו].

אריסטו ואחרים חשבו שבזרע נמצאת דמות אדם, ולכן אסור בשום אופן להוציא זרע שלא למטרת פרייה ורבייה. אך מסתבר שחז"ל ידעו טוב מזה. ההלכה מאפשרת ואף מעודדת זוגיות ויחסי-אישות גם כאשר האשה נמצאת בהריון, או שהיא כבר זקנה [ומובן שבמצבים שכאלו אין להוצאת הזרע כל שייכות לפרייה ורבייה]. מכאן מוכח שחז"ל לא התייחסו להוצאת הזרע כפעולה אסורה, אלא את הוצאת הזרע לבטלה כפעולה אסורה [לבטלה: כלומר הוצאת זרע שלא למטרת רבייה או זוגיות שבין גבר לאשתו].

לכן

הוצאת זרע לבטלה נחשבת ביהדות לחטא הנובע מטעמים הגיוניים ורוחניים. כל אלו קשורים להתגברות האנושית על היצר, ושליטת השכל בתאוות הגוף. יש בכך עניין חשוב של שיפור המידות, של גבורת הנפש וההכנה הנפשית לבניית תא משפחתי.

...........

אם כבר זה דומה למישהו ששם בושם שהוא מאוד אוהב את הריח שלו. לדעתך הריח של הבושם שלו לא טוב ואתה אוהב רק את הבושם שלך.

למרות שיש המון אנשים שמאוד אוהבים את הבושם שלו וחושבים שזה ריח מעולה לך זה מאוד מפריע להריח את הריח הזה ואתה חושב שכולם צריכים לחשוב כמוך שהריח של הבושם לא טוב ושהבחור רק חושב שהבושם שלו מריח טוב כשבפועל הוא מריח רע! (הרי לך זה לא טוב אז זה חייב להיות גרוע לכוווולם).

לא רוצה להריח את הבושם שלי? אל תתקרב אלי. אני לא רואה למה שאני צריך להפסיק להשתמש בבושם שלי שאני וכל החברים והמכרים שלי אוהבים אותו רק כי אתה לא אוהב את הבושם שלי.

לכל דוגמה ומשל אפשר תמיד למצוא משל נגדי.

כיצד אתה משווה פריצות לבושם, כאשר אפילו החילונים מבינים בתוך ליבם שהפריצות אינה מוסרית:

1 שים לב שכל אדם מכובד היה מתבייש ללכת ערום ברחוב, וכל איש עסקים מכובד היה מתבייש ללכת בגופיה לעבודה. מסתבר שהאדם מטבעו מבין שחושפנות אינה מכובדת.

2 גם נשים חילוניות מבינות שלבוש פרוץ הוא אינו מכובד, ולכן כאשר הן מגיעות לתפקידים חשובים בכנסת ובמדינה הם מתלבשות יותר, וחושפות פחות.

3 זו מציאות שהנשים החכמות והמכובדות יותר מתלבשות בצורה הרבה פחות חושפנית.

4 זו מציאות שהנשים הפרוצות מתלבשות בצורה החושפנית ביותר, כדי למכור את גופן לעוברים ושבים.

5 גם אבא חילוני לא היה רוצה שילדיו וילדותיו יביטו בנשים פרוצות באינטרנט ובבתי בושת.

6 גם אדם טיפש מבין שהסתכלות פרוצה בנשים אינה מכבדת את הנשים, אלא יוצרת אליהם יחס חומרי כאילו היו חפץ לסיפוק יצריו האנוכיים [ועובדה שגברים רבים מחליפים נשים בתדירות שהם מחליפים גרביים].

7 מסתבר שגם אישה חילונית אינה רוצה שבעלה יביט בנשים אחרות בצורה פרוצה, ויעדיף אותן על פניה.

8 אני חושב שגם אדם טיפש מבין שהפריצות פוגמת ביחס החברה לנשים, ביצירת בית ומשפחה לאורך זמן, הפריצות פוגמת באהבה והמשיכה הטבעית לאשתו, היא גורמת לפזיזות וחוסר מחשבה, ומסוגלת להרוס את התא המשפחתי.

9 מסתבר שכל האנשים יודעים שקדושה ורוחניות מגיעים יחד עם כבוד וצניעות, עם דגש על הנשמה הפנימית ולא על הגוף החיצוני, והתרחקות מהפריצות.

כל דבר הוא טוב במידה והצורה הנכונה.

בצורה הגרועה זה פריצות, בצורה הטובה זה אהבת האישה ובניית משפחה.

פורסם
  • מחבר

איך לעזאזל מדיון על כפייה דתית לא פרופורציונאלית בצבא, הדיון הגיע למצב בו מטיף לחזרה בתשובה מז**ן ת'שכל על "הוצאת זרע לבטלה" (או שיש טענה שגם את זה צריך לאסור בצבא) :facepalm:

פורסם

איזה דיון שרוני נכנס אליו לא נהפך לכזה :s05:

אירן זה כאן , לא שם !

פורסם

זה הטענה של הרבה אתאיסטים -"מטיף לחזרה בתשובה מז**ן ת'שכל "

להחזיר בתשובה? היכן עשיתי זאת? :lol:

מי ששואל-אני משיב ףאין פה שום כוח.

אז קשה כנראה לראות מה שנכתב -אז מתעצבנים.

:pissed::smile1::pissed:

לעכביש מותר מתי שמתחשק לו ,לכתוב ולביא מה שבא לו.

תודה שקשה לך לראות את תוכן ההודעות =זאת הסיבה אחינו :hat: .

פורסם

גם קל מאוד להתעלם מכול מי שמביא טענות נגד, הא?

פורסם

מה הדאגה חביבי? לאט לאט

מי ישמע איזה טענות הבאת

לכן ציינתי אתה לא אדם שמחפש לדעת אלה רק לגבור על השני ולצחוק עליו, אם אני טועה תראה ההפך.

פורסם

כבר כתבתי את ההבדל

לגבי יש מקום לאמת של אנשים אחרים אצלכם אין

למעט כמובן שמה שני אאני אומר הכל מקורי ושלי ואני עומד מאחורי כל מילה ואף פעם לא טענתי שאני מבין הכל אבל בהחלט אני מוכן לנסות להסביר את מה שאני אומר וגם לומד תוך כדי כך .

אתה כבר יודע הכל ואם אינך יודע יש מישהו אמר שיודע בשבילך , למעשה עלוקה מחשבתית זה הדרך שאתה מייצג ,אצלך כל מה שאתה אומר זה העתק והדבק מחומר שאתה שומר במיוחד לצורך זה על המחשב שלך ( למעשה אתה איש ארכיון - זה ידוע ! ) אתה לא אומר שום דבר שלך , למעשה אתה לא קיים ואתה רוח רפאים באינטרנט שתוחלף בעזרת תוכנה כלומר אתה מיותר - זו האמת אתה רק מעביר מידע ואינך "יוצר" אותו אינך שובר תבניות חשיבה נהפוכו אתה מקבע , אתה מוגבל ואינך יכול לסטות מימה שאמר אי פעם איזה איש מת שחוכמתו מוטלת בספק לגמרי ולכן הדרך שלך הינה ברורה ומובילה למטה ולחידלון , זה ברור שאתה מכוחות הרוע עובדה אתם לובשים שחור - חחחח ( ואל תביא תתמונה של הצ'חצ'ח שוב פעם , טוב ? ! ) אהה כן ואתה מתעלם עם דברים שאינך יכול להתמודד , חחחח כמו החיים למשל !

ושוב זה לא שאני מזלזל , חלילה , אני לא מזלזל , אני מתעב !

פורסם

רוני, אני מקווה שזה מספיק ברור הפעם, אם לא אני אנסה בשפה אחרת:

אני לא יודע מה איתך, אני לא מרגיש טוב מהוויכוחים האלה, ואני לא רוצה לצחוק עליך

אולי אתה פה בשביל להרביץ בנו תורה (ולכן אתה חמוש במיטב הציטוטים של החכמים שלך), וזאת זכותך! אבל תפסיק להחזיק מעצמך מורה גדול והעולם החילוני בורים.

אני באמת מנסה להבין את נקודת המבט (ההזויה משהו) שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים