עבור לתוכן

שינוי גישת הNAT

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שאני רוצה לשחק עם חברים במשחקי רשת אני לא מצליח שהמודם שלי הוא פרו..רק שהוא רגיל אני מצליח.

גם להתחבר אל משתמשים אחרים אני לא מצליח עם הפרו.

שאני מנסה להתחבר ושהתחברו אלי שהמודם הוא רגיל אין לי שום בעיות והאיפי שלי משתנה כל הזמן ונראה תקין ועם הפרו זה ההפך.

איך אני עושה שיוכלו להתחבר אלי ושאני אתחבר לאנשים עם המודם פרו? אני יודע שצריך לפתוח פורטים וכל מיני אבל אני לא יודע איזה.

אני בסך הכל רוצה שיוכלו להתחבר אלי שאני משחק גנרלס, אני צריך איפי כמו שצריך יחד עם המודם פרו.

מישהו יודע?

פורסם

בשביל להפנות את כל הפורטים תשתמש בפקודה defserver.

אבל עם ג'נרלס אני יודע שיש בעייה, כי אי אפשר לשחק במשחק הזה ברשת עם מודם משודרג. המשחק פשוט לא תומך בנתבים, גם אם מפנים פורטים.

אני בעצמי לא הצלחתי למצוא פיתרון איך לשחק במשחק הזה עם נתבים.

תצטרך לעביר את המודם למצב הום בשביל לשחק במשחק הזה. כמובן שאז לא יהיה אינטרנט על מחשבים אחרים, אבל עם קצת יצירתיות אפשר לקנפג משהו.

פורסם
  • מחבר

קצת יציריות? מה הכוונה?

אתה יכול לעשות משהו שזה יעבוד?

פורסם

תראה, אתה יכול להעביר את המודם למצב הום, ואז להתחבר עם חייגן על המחשב שבו אתה רוצה לשחק.

כל זאת כמובן בלי לנתק את המחשבים או המודם מהסוויטצ'. החייגן על המחשב למודם יעבוד גם דרך הסוויטצ'.

פשוט צריך לשנות הגדרות, לא שום חיבור פיסי.

עכשיו, בחייגן על המחשב, תעשה שיתוף אינטרנט (ICS) של ווינדוס.

העניין הוא שבשביל שיתוף אינטרנט אתה צריך כביכול שני כרטיסי רשת. אחד שישמש ברשת עם המודם, ואחד ברשת עם שאר המחשבים.

אז אפשר במקום זה לשים שני אייפים על הכרטיס רשת הבודד שיש לך. אחד 10.0.0.1 (זה יתקשר עם המודם) והשני יהיה 192.168.0.1 (זה יתקשר עם המחשבים האחרים). לכל אחד את הסאבנט המתאים.

כך יהיו לך שתי רשתות על כרטיס רשת אחד.

זה קצת מסובך. יש פה מדריך שמסביר על העיקרון הזה באתר: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=ICS

פורסם
  • מחבר

כמובן, אם אני עובר למצב הום אין לי שום בעיה להתחבר, אבל זה לוקח 10 דקות כל פעם להעביר מצב ולשנות את ההגדרות.

לא ממש הבנתי למה התכוונת, יש לי שני כרטיסי רשת.

אם אני שם שני כתובות פנימיות איך אני אתקשר עם הרשת החיצונית?

אני אצטרך להשאיר מחשב ראשי פתוח?

פורסם

10 דקות להעביר את המודם להום???

אני עושה את זה ב-30 שניות... ברצינות, בלי להגזים.. מדדתי...

אתה יודע אתה לא צריך לבטל את הפריצה בטלנט, נכון? מספיק שתמחק את החייגן על המודם ב-PPP, תמחק את הערך שלו ב-Phonebook, תוסיף ערך חדש ב-Phonebook עם PPTP, ותוסיף ב-PPTP את ה-RELAY_PPP1.

וזהו. כך המודם יחזור לעבוד עם חייגן במחשב.

עכשיו בקשר לשיטה השנייה, ידעתי שזה קצת יסבך..

תראה, יש להבחין בשני מצבים שאתה תעבוד איתם:

1. אלקטל כמודם+נתב. במצב זה, אתה צריך על כל המחשבים אייפי של 10.0 וזהו.

2. מודם כמודם בלבד. במצב זה, אתה צריך על אחד המחשבים אייפי של 10.0 בשביל לתקשר עם המודם. שהוא יוכל לחייג בעזרתו, עם החייגן שעל המחשב.

בנוסף, אתה צריך על כל המחשבים (כולל השרת) אייפי של 192.168 בשביל שתקשרו בין עצמם. כי כשעושים שיתוף אינטרנט, הווינדוס מחייב לשים אייפי כזה על הרשת הפנימית.

האייפי הפנימי שאתה שם הוא על הכרטיס רשת, לא על המודם. לכן, יהיה לך אייפי פנימי עם המודם, ואייפי חיצוני על החייגן שמחייג לאינטרנט.

במצב 2 תצטרך להשאיר מחשב ראשי פתוח. זה שמתחבר לאינטרנט עם החייגן.

אבל כל העיקרון בפרוצדורה הזאת היא שכל מה שתצטרך לעשות הוא רק לשנות את ההגדרות במודם מהום לפרו.

בין אם המודם בפרו ובין אם המודם בהום, יהיה אינטרנט כך על כל המחשבים.

פורסם
  • מחבר

אהה אז לא צריך כל פעם לפרוץ את הטלנט.

בקיצור אני צריך לשנות כל פעם מהום לפרו ולהיפך? ואין דרך אחרת לשחק בגנרלס עם פרו..?

פורסם

מצטער... :-\ אני חיפשתי די הרבה ולא מצאתי שום דרך. המשחק פשוט מסרב לתמוך בנתבים.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי עזרת לי מאוד.

תגיד כמה קיבלת ב3dmark 2001 SE?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים