עבור לתוכן

Linksys 300N עם DD-WRT - בקשר ל WIRELESS

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני גר בארה"ב ויש לי VERIZON FIOS (קישור סימטרי של 25MB), בכל מקרה יש לי מחשב HTPC קומה למטה ומחשב שמתרוצץ לעיתים גם לידו, לשניהם הקישור הוא בין 30 ל - 35% לפי DD-WRT, מבחינת ה SIGNAL הוא בערך 64 אבל ה SNR במצב נורא גרוע בין 20 ל30 (25 לערך לרוב).

קצב ההורדה הוא 300K לכל היותר, נבדק מחשבון פרמיום בראפידשר כאשר במחשב נייח/לפטופ בקומה העליונה איפה שהראוטר נמצא מוריד על 3-3.5MB לשנייה.

קצב העברה בוינדוס עומד על "160MBPS" אבל ב DD-WRT על 5.5MBPS לא יודע למה להאמין, הקישורית בוינדוס מוגדרת כ FAIR ורק 2 קווים כאשר יש לי לפעמים קישורית אינה זמינה...

אני כרגע נמצא על קושחת ה MINI, האם זה משנה אם אשדרג לסטנדרט או MEGA?

שיחקתי עם הערוצים כולל UPPER ו LOWER ב 40HZ וכל הערוצים ב 20HZ, בכל הבית יש לי כרטיסי רשת פרוטוקול N כאשר ב HTPC יש לי כרטיס WMP600N ניסיתי גם לשחק עם האנטנות של הראוטר + האנטנות של הכרטיס ושום דבר לא עוזר.

חשבתי לקנות עוד 300N ולעשות WDS, הבעיה שאני מפחד לזרוק עוד סתם כסף והקישורית עדיין תהיה חלשה ולא תגיע. גם עם 610N היה לי רק 4 קווים והורדה של 1MB לשנייה סה"כ מתוך 3.5 לערך ווינדוס הגדיר את הקישורית כ GOOD ורק 3-4 קווים.

כל הקירות בבית הם עץ ואין מכשירים שיכולים להפריע לקליטה, ניסיתי במיוחד את ערוצים 1, 6 ו 11, עשיתי גם איתחול לראוטר 30-30-30 כמו שצריך.

מה שמעניין שעם הקושחה המקורית זה קלט קצת יותר טוב ( 3 קווים, גם כ GOOD, מהירות הורדה לא בדקתי לצערי אבל אפשר לשרדרג חזרה...).

בקיצור דיי מיואש, לא יודע כבר מה לעשות, אשמח לקבל עזרה.

תודה.

פורסם

אתה כבר מתעסק עם העניין הזה כחודש. נראה לי שהכי פשוט מבחינתך יהיה לעבור לכבילה בין הקומה העליונה לתחתונה.

פורסם
  • מחבר

אתה כבר מתעסק עם העניין הזה כחודש. נראה לי שהכי פשוט מבחינתך יהיה לעבור לכבילה בין הקומה העליונה לתחתונה.

אם הייתה לי אפשרות כזו הייתי עושה אותה, זה רחוק מידי.

פורסם

מזתומרת "רחוק מדי"? כבל רשת יכול לרוץ 100 מטר בלי שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

מזתומרת "רחוק מדי"? כבל רשת יכול לרוץ 100 מטר בלי שום בעיה.

זה שהוא יכול לרוץ זה נפלא, אין לי אפשרות להעביר לשם את הכבל מבחינת הבית, זו קומה למטה וצריך לעשות חור בין הקומות, זה משהו בלתי אפשרי (ואי אפשר להעביר מסביב), דרך אגב כבל שכזה יעלה לי יותר מ3 ראוטרים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים