עבור לתוכן

כרטיס מסך בתיקון כבר יותר מחודשיים

Featured Replies

פורסם

אהלן,

התקלקל לי הכרטיס מסך והוא נשלח לתיקון באמצע ספט' - GEFORCE 8800GT LEADTEK.

היבואן פשט את הרגל בארץ אבל מנסיון של אנשים פה - חודשיים וחצי זה לא מוגזם?

קניתי מחנות סקיי פיסי בראשון לציון והם לא יודעים לתת לי תשובות - שרות על הפנים לפי דעתי.

אשמח לתגובות מאנשים פה על העניין והאם יש לי משהו נוסף לעשות בנידון?

פורסם

רגע, אתה הבאת את הכרטיס לחנות (או שלחת, זה לא משנה), אם קיבלו אותו, העבירו ליבואן ואז הוא נעלם? מאוד חבל - בעייה שלהם. הם חייבים לספק לך כרטיס חלופי שווה ערך.

פורסם

זה ממש מגעיל מה שהחנויות האלה עושות .

היה לי משהו דומה עם FOXPC (פני האיחוד). עכשיו נעלמו עם הרכוש של הלקוחות וגם אנשים נדפקו בלי אחריות .

פורסם

תוודא שיש בידך את החשבונית/קבלה (עדיף שתיהם ביחד) או הוכחה אחרת שבה הכרטיס נקנה מהחנות הזו. כמו כן אם הוציאו לך אישור על שליחת הכרטיס לתיקון, גם אותו תשמור טוב טוב ותצלם בכמה העתקים.

תוציא להם מכתב בדואר רשום על אישור קבלה, ועם מספר מעקב, (עדיף מעו"ד/משפטן/חבר שיודע לכתוב בשפה גבוהה) שיכלול ציטוט של החוק הגנת הצרכן למקרים כאלה, ותודיע להם שלפי החוק הזמן שלהם לספק לך את הכרטיס מתוקן/כרטיס חלופי עבר, ואתה דורש (דורש!!!!! תעמוד על הזכויות שלך) את הכרטיס שלך מתוקן או לחילופין כרטיס חלופי זהה/דומה בביצועים/ערך בזמן הקניה בתוך 14 ימים, ואם לא תפנה לערכאות.

אם הם כמו רוב החנויות בארץ, תכין 400 שקלים ולך למזכירות בית המשפט לתביעות קטנות, תמלא טפסים ותן לבית המשפט להחליט.

שוב אני מדגיש, תכין איתך כמה שיותר הוכחות שמהם קנית ולהם הבאת את הכרטיס לתיקון, זה מאוד חשוב.

* האמור לעיל אינו בא לספק/להחליף ייעוץ משפטי, שכן אינו מוסמך לכך. כל הכתוב הינו עצה, ופעולתו של כותב הדברים אילו היה נתקל במקרה דומה, וזוהי דעתו בלבד. השימוש בעצה זו הינו על אחריות המשתמש בה בלבד על כל המשתמע מכך. אין הכותב אחראי על התוצאות של שימוש בעיצה זו.

פורסם
  • מחבר

רגע, אתה הבאת את הכרטיס לחנות (או שלחת, זה לא משנה), אם קיבלו אותו, העבירו ליבואן ואז הוא נעלם? מאוד חבל - בעייה שלהם. הם חייבים לספק לך כרטיס חלופי שווה ערך.

תודה על התגובות והעזרה.

אני קיבלתי כרטיס מסך "זמני" (שהפך לקבוע כבר) כרטיס זבל ומעפן לעומת הכרטיס שהתקלקל וגם עליו שילמתי מכספי ונאמר לי ויש לי כתוב על דף

שאקבל החזר כספי על הכרטיס החלופי כאשר יתוקן הכרטיס מסך.

היבואן פשט את הרגל ומי שמטפל זאת חברת ח.י אלקטרוניקה שגם הם לא מספקים תשובות טובות - אומרים מלפני שבוע שהכרטיס עדיין בחו"ל

ובכלל אין שום אינטרקציה של החנות מול היבואן.

נראה לי שאני כבר אתבע אותם.

מציע לך לקרוא את סעיף 12 פה:

http://www.consumers.org.il/default.asp?catid={7A4D7610-0DD2-4D09-ABD4-95E9EB75DE02}

ולא לעזוב את זה.

כתוב בסעיף הראשון שהאחריות היא לשנה - אצלי המוצר עם אחריות ל3 שנים.

פורסם

שנה הם חייבים לתת על פי חוק למוצר שמחירו מעל X שקלים

אם הם נתנו יותר, הם לא יכולים להרע בתנאים שנתנו לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים