עבור לתוכן

התיעצות במפרט מחשב עד 4500 שח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם כך ארד מה- האש.

מה ידוע לך על הסייילו, או ה-690 של קולר מסטר, או הוויספר של NZXT ?

אקרא על ACRONIS אך יכול להיות, גם לפי דבריך, שהטוב ביותר יהיה כרגע ללכת על דיסק חיצוני, שכפי שאמרתי, ממילא התבוונתי לרכוש, לצרכים נוספים, כגון איחסון העברה וכו'.

בנוגע למהירות ההעברה לגיבוי, עיקר הנפח הוא צילומים, סרטים, מוסיקה, ואולי אוכל להסתדר עם הרגיל, אבל אבדוק מה משמעות המחיר של אי- סטה, את האומר פי שניים?!

פורסם

מה ידוע לך על הסייילו, או ה-690 של קולר מסטר, או הוויספר של NZXT ?

כולם חביבים אבל לא שקטים ולא איכותיים כמו ה-ANTEC SOLO שעולה בערך אותו דבר אם אני לא טועה.

פורסם
  • מחבר

וואלה?

תמיד קראתי שחוץ מהסדרות של ה-182,3 ,190 האנטק האחרים לא ברמה.

הוא באמת עדיין ברמת מחיר סבירה אבל גם מישהו כתב עליו קצת ביקורת לא מושלמת.

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=520856

אז בנוגע לגיבוי, גם אתה אומר שמה שמשלב את מרבית היתרונות הוא הדיסק החיצוני?

אני גם מתכנן, כשהוא לא במוד של העברת נתונים, להוציא אותו בכלל מהחשמל, ליתר ביטחון.

פורסם

וואלה?

תמיד קראתי שחוץ מהסדרות של ה-182,3 ,190 האנטק האחרים לא ברמה.

לפי ZAP אתה שופט משהו?! לך קרא אצל המומחים (והמקצוענים ביותר) בנושא השקט במחשב האישי:

http://www.silentpcreview.com/article272-page7.html

אחד השקטים והאיכותיים שיש במחיר שפוי - המגבלות היחידות שלו הן יכולת קירור שאינה בטופ (אבל מעל ומעבד למרבית המפרטים) וגודלו הקטן.

פורסם
  • מחבר

לגבי זאפ אתה כנראה צודק.

עוד לא עברתי ממש על המאמר ,מלחץ זמן, הוא יפה וכנראה קומפקטי, אבל נראה קצת צפוף בפנים.

עד כמה באמת נושא זרימת האוויר והקירור שם לא מספיקים ועלולים להביא להתחממות (כידוע התחממות= ירידה בביצועים ועוד), זאת השאלה?

מכיר מישהו שיש לו את הקולר מסטור 690, שהוא טאוור מלא, ושם יש טונה של מקום ומרווח גדול בין פריט לפריט.

אבל הוא באמת גדול, וצריך יהיה כנראה לעשות את חשבון הטריידאוף.

פורסם

ה-SOLO מספק די והותר קירור למפרט שנתתי ושקט בהרבה מה-CM690 ודומיו.

אם תרצה לשדרג ל-I5 ב-OC + כרטיס מסך HighEnd יקר זה כבר גבולי כי תזדקק לכל המאווררים שלו בפעולה ומכיוון ששני הקדמייםהם 92 מ"מ קשה מאוד למצוא מאווררים שדוחפים מספיק אויר ברמת שקט סבירה בגודל הזה ואז כל יתרונו של המארז יורד לטמיון.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שכתבתי שאני מוחלט כבר ללכת על ה-i5 .

ובעקבות מה שאמרת, קראתי קצת ומסתבר שבבדיקות שעשו הוא מתחמם פחות וצורך פחות מהאינטלים האחרים שרצים היום .

לא יודע איך זה ביחס ל- amd כי זה לא נבדק שם.

בכל אופן לא נראה שאני הולך לעשות אוברקלוקינג ולא כרטיס מסך מהיקרים והמתחממים.

אולי זה באמת קצת בעייתי, כי 92 מ"מ באמת יותר מרעישים מה- 120.

מה אתה אומר על הקולר מסטר סיילו?

וכן, לא ענית לי בנוגע לגיבוי, נראה לך שדיסק חיצוני הוא הפיתרון הטוב ביותר?

ואגב, ראש טוב התמונה של בוב מארלי... :yelclap:

פורסם

* גיבוי לכונן חיצוני הוא המומלץ ביותר (מקור מתח בלתי תלוי) אבל תזדקק לחיבור eSata מהיר אם יש לך כמויות מידע גדולות לגיבוי וזה מייקר משמעותית את הפיתרון (בערך פי 2 לאותו נפח אחסון). אפשר עם USB2 אבל הגיבוי יהיה איטי בהרבה.

* הסיילו ממש לא ברמה של ה-SOLO מאף בחינה.

אם כבר, קח את ה-SONATA3 שכולל ספק חזק, איכותי ושקט + 2 מאווררי 120 מ"מ (1 כלול).

יוצא מעט זול יותר אפילו ושקט.

* לקחת I5 זו שטות לשימושים שלך, לא מצדיק את מחירו בגרוש ותקבל גם לוח אם דל בהרבה.

פורסם
  • מחבר

* הסיילו ממש לא ברמה של ה-SOLO מאף בחינה.

אם כבר, קח את ה-SONATA3 שכולל ספק חזק, איכותי ושקט + 2 מאווררי 120 מ"מ (1 כלול).

יוצא מעט זול יותר אפילו ושקט.

* לקחת I5 זו שטות לשימושים שלך, לא מצדיק את מחירו בגרוש ותקבל גם לוח אם דל בהרבה.

מה פירוש לוח אם דל, מאיזו בחינה? ביחס למה?

אגב, הסונטה 3 יכול להיות פיתרון לא רע.

הוא נמכר בכ-360 שח ללא ספק וכ- שח 660 עם ספק אנטק 500 וואט.

לדוגמה, ספק שהמליצו לי עליו- Seasonic SS-500ET 500W עולה כ- 330שח.

איזה ספק לדעתך טוב יותר (ההגיון אומר שיש יתרון לספק שתוכנן עבור המארז, אבל לך תדע).

אבל אם אתה אומר לי שהסולו שקט ממנו, ואין הבדל רציני בקירור , אז אולי עדיף הסולו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים