עבור לתוכן

אינטרנט בחברות הסלולאר

Featured Replies

פורסם

אם בא להם אז כן.

הכוונה הבעייתית יותר של שיחות VOIP הן ביצוע שיחות טלפון על גבי האינטרנט ושיחות וידאו, לא התכתבויות טקסט.

פורסם

כמה קילו\מגה בייטים בדרך כלל זה שיחה של דקה בסקייפ?

פורסם

תלוי מאיזה קלייט, מקליינטים ניידים זה בערך 150KB שמקליינטים נייחים זה בסביבות ה250KB.

פורסם

דנדן, נראה לי ראוי שתספר לנו במסגרת מה אתה מבצע מכירה של מודמים סלולאריים..

האם זה במסגרת אחת מן הספקיות? האם זה במסגרת חברה כלשהי, אם כן - מי?

זה לא שאני מזלזל בך, או לא סומך עליך, אבל קשה מאד להאמין לך כשאני לא יודע מאיזה אינטרס אתה מדבר.

פורסם

האינטרס הוא פרטי בלבד, תסתכל בTRADEZONE שלי...

אף אחד מהמודמים האלה לא נמכר על ידי חברות הסלולר, אז אין לך מה לדאוג.

לפני שנתיים וחצי עבדתי בDATA של אורנג', לכן אני מכיר את כל הסיפורים והתשתיות.

ואם אתה מדבר על זה שאני כותב דברים כביכול כנגד סלקום, זה רק נועד לידע את כולם, וכבר כל זה נכתב בפורום הזה בעבר, ולא רק על ידי.

פורסם

לא, אין שום דבר רע בזה שאתה מספר דברים על סלקום, להפך, ככה אנחנו יכולים להיזהר במקום להגיד אחר כך "לא ידענו"

תגיד

בקשר למהירויות, נגיד חברת פלאפון:

הם אמרו שמהירות ההורדה המקסימלית של הDATA שלהם זה 7 מגה לשנייה עם מודם סלולארי

שאלתי אותם אם ככה גם בטלפונים והם אמרו שלא 7 אלא רק 3 מגה לשנייה וככה זה בכל העולם חוץ מביפן ששם זה 4 מגה לטלפונים

בכל מקרה, למה זה ככה, הם מגבילים בכוונה שמטלפון סלולארי אתה תקבל רק 3 מגה ולא 7? כי למשל הN900 מסוגל לקלוט 10 מגה הורדה ו2 מגה העלאה

פורסם

כי צריך לשדרג את הרשת, חלק גדול מהספקיות באירופה כבר מציעות 7.2Mbps ממזמן, ומעטות אף מספקות 21/5.8Mbps (הורדה/העלאה בהתאמה).

כרגע אורנג' וסלקום מספקות 3.6Mbps DL, אני לא בטוח לגבי פלאפון, שמעתי שבכלל יש להם רשת 1.8Mbps אך אני לא בטוח, מה שכן אני מאוד בספק שיש להם 7.2Mbps.

פורסם

fighter, כרגיל ששואלים את פלאפון לא מצפים לקבל תשובה נכונה.

מכשיר סלולרי יכול להגיע גם ל7.2 והלאה, הכל כמובן תלוי בתמיכה של הטלפון...

בWWW.GSMARENA.COM תוכל לראות בקלות מה המהירות של המכשיר שלך.

וNosh גם אני הייתי בספק בהתחלה, אבל מספר אנשים אמרו לי שהצליחו להגיע...

פורסם

אל תדאג אני לא האמנתי להם לרגע אבל מצד שני אני לא עברתי הסמכה בנושא DATA ככה שלא יכלתי להיות בטוח ב100% איך זה עובד

דרך אגב

סרטונים ביוטיוב מובייל לוקחים את אותה כמות DATA כמו סרטונים ביוטיוב DESKTOP (יעני הרגיל עם הפלאש) ?

כי נראה לי שזה ממש לא במקום שלא לכולם יש חבילת unlimited

אתה צופה בכמה סדרות ביוטיוב ובום הלך לך כל הכמות

פורסם

האיכות ביוטיוב מובייל נמוכה יותר מהסטנדרט בDesktop (ואני לא מדבר על HQ/HD720/1080P).

פורסם

מעניין איך אפשר לדעת כמה התעבורה בסרטונים בגרסת המובייל ומה הרזולוציה שלהם...

פורסם

רזלוציה 176×144, ביטרייט של 200Kbps לוידאו ו60 לאודיו סה"כ 260Kbps שזה יוצא 1,950KB לדקה.

פורסם

אה לא הרבה אבל בטח רואים את זה ממש עקוף בטלפונים החדשים עם הרזולוציות הגבוהות...

פורסם

אופציה אחת לבדיקת הגלישה היא תוכנה בשם DATA QUOTA.

אופציה שנייה היא בדיקה בזמן אמת, אבל זה אפשרי במכשירים שמאפשרים ריבוי משימות.

פורסם

סתם שאלה

מה זה גלישת java session שיצא לי לראות באיזה פורום אחרי שבטעות הגעתי לזה מחיפוש אחר

שיש איזה טריק עם דפדפן אופרה שהוא יגלוש בחינם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים