עבור לתוכן

צריך עזרה בבקשה ממישהוא שבאמת מבין לגבי רמקולים

Featured Replies

פורסם

לא אחי הוא לא התכוונן קומפוננט, הוא אמר ירוק אדום כחול בקשר ליציאות של הכרטיס קול.

הבנתי שאתה מתחבר עם כבל PL STEREO אני שואל אבל איך זה שאתה חיברת כבל לתוך המיקרופון ואתה יכול לישמוע דרכו REAR (זוג רמקולים אחוראים)

• תגובות 84
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הדריבר מגדיר את הכניסה הזאות בתור יציאה של רמקולים

פורסם

וואלה ?

כמו שאמר AVIV ?<

פורסם
  • מחבר

בדיוק כמו שאמר AVIV

פורסם

הAVIV הזה נשמע גאון... אבל חוצפן הוא העתי את מה שאני אמרתי xD טוב נו לא נורא נסלח לו למה הוא בטח בנאדם נחמד כזה ומצחיק וחתיך כזה וגאון (הזכרתי כבר גאון?)...

הייתי מעלה תמונות רק שכל תמונה שאני מעלה לוקח לה איזה שעה אז אם יש לך אתר להעלאה מהירה אני אעשה לך מין מדריכון כזה.

בעיקרון אצלי בXP זה לוח הבקרה> אייקון של רמקול כתום כזה שכתוב עליו "Realtek HD Sound Effect Manager"> לשונית אמצעית למעלה "קלט/פלט אודיו". ואז לוחצים על כל התקן שמחובר אליו משהו דאבל קליק ואתה יכול לבחור מה מחובר/ אם זה לא מחובר אתה מחבר וקופצת לך אוטומטית ההודעה הזו בלי שתיכנס לשומדבר ואז אתה בוחר מה חיברת...

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע ככה בדיוק זה אצלי וככה בדיוק עשיתי הכי פשוט בעולם רק שבווינדוס 7 לא היה לי את זה

פורסם

אה עכשיו הבנתי :x

הWIN7 לא תומך באופציה הזאת שיש לך בכרטיס קול.

או שאתה מחפש ומוצא דרייברים שיפעילו את האופציה הזאת בWIN7 או שפשוט מאוד שכחת מ-5.1 באמצות חיבור PL.

אה או שתשים XP חח..

פורסם
  • מחבר

חחח בדיוק אז בנתיים חזרתי לxp וננשא את ה7 שוב בעוד איזה שנה

פורסם
  • מחבר

חברה קיבלתי את הרמקולים שומעים מעולההההה.....

אבל עדיין יש קצת בעיה בהגדרות.

עריכה :אין שום בעיות עובד מעולה חוץ מדבר אחד...

חיברתי את הממיר של הוט בכבל אופטי לרסיבר והסאונד עובד לי רק בשתי ערוצים כאילו רמקול קידמי ימני ושמאלי יש דרך לסדר את זה שיעבוד סראונד או שרק בסרטים מסוימים שהם משדרים שזה תומך אז הוא משדר לכול הערוצים?

פורסם

תתחדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים