עבור לתוכן

צריך עזרה בבקשה ממישהוא שבאמת מבין לגבי רמקולים

Featured Replies

פורסם

בכרטיס קול האון בורד בלוח אם של אח שלי (נדמה לי צ'יפסט 945 של GIGAYTE) אני בטוח במיליון אחוז שהאופציה קיימת ואצלי למרות שזה כרטיס קול שונה, זה עדיין אותו דרייבר וזה עדיין כרטיס של רילטק וניתן לחבר את האוזניות למיקרופון והוא יקפיץ הודעה ששואלת איזה התקן מחובר ונותנת לך לבחור. זה חריגה מהתקן של הצבעים אבל זה אפשרי בהחלט.

• תגובות 84
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

השאלה איך אני מגדיר את זה בווינדוס 7?

פורסם

טוב,אני יגיד מה אני חושב,לפי דעתי ,תקנה קמקולים יד שניה,יותר טוב+יותר זול,אני קונה מגבר יד שניה עוד שבוע,עולה בערך 3000 -אני קונה אותו ב-200 שח-מכבר קטלני-מה רע ,אחלה

פורסם

חדש - 3000, הוא - 200.... אני הייתי בורח.

פורסם
  • מחבר

קניתי את אלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?ai=2552887

מגבר של קנווד רמקולים של jbl הכי טוב

הזמנתי אותם יצא לי 2000 מקווה שאני יהיה מרוצה ושיסתדר לי אם ההגדרות מקסימום אני יחזור לווינדוס xp

פורסם

תתחדש ניראה מעניין ביותר

פורסם
  • מחבר

מבטיח לשתף אותכם איך נישמע אחרי שאני יקבל אותם

פורסם

אני לא יודע איך הדרייברים ב7 אבל אני אראה לכם את הדרייברים שלי (אני על לפטופ כרגע אז אני אעלה את התמונות אח"כ)

פורסם

קניתי את אלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?ai=2552887

מגבר של קנווד רמקולים של jbl הכי טוב

הזמנתי אותם יצא לי 2000 מקווה שאני יהיה מרוצה ושיסתדר לי אם ההגדרות מקסימום אני יחזור לווינדוס xp

תחדש. ניראה סבבה

אבל מה אתה מתכוון לעשות עם העניין של הסראונד ?

יש לך כרטיס עם יציאה אחת ו2 כניסות X_X איך בדיוק אתה מתכוון לחבר 5.1 ?

פורסם
  • מחבר

יש לי 5.1 פשוט כניראה אין דריבר לוינדוס 7 אז כבר פירמטתי וחזרתי לxp ועכשיו הרמקולים הישנים שוב עובדים לי כמו שצריך

פורסם

רק בשיביל שאני יבין אתה מוכן להסביר לי איך בדיוק מחוברת המערכת 5.1 הנוכחית ?

פורסם
  • מחבר

אנלוגי שלושה כבלים עם חיבור pl שמתחברים לשלושה יצאיות במחשב מסוג pl (כחול,ירוק,אדום)

פורסם

וכל הרמקולים במערכת פועלים?

אתה הגדרת לכל יציאה לאן היא מחוברת?? ירוק נגיד זוג פרונט, כחול זוג ראר ואדום סנטר סאב?

יענו מה שאביב אמר?

פורסם

אה.... הוא מחבר אותם עם חיבור קומפוננט נראה לי... שזה דומה לבננות אבל לא. וזה בא בצבעי אדום כחול וירוק...

פורסם
  • מחבר

אני מחבר אותם עם שלושה כבלים של pl ל2rca

עריכה : וכן אני מגדיר לכול יציאה לאיזה רמקולים יתאימו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים