עבור לתוכן

מחיר הדלק יוזל מחר ב-0.04 ש"ח לליטר!!!!

Featured Replies

פורסם

ידעתי!

היה שווה לחכות :xyxthumbs:

פורסם

לא שווה כלום

אין לי בכלל רכב, אז איך זה עוזר לי בדיוק?!

שיעלו לי את המשכורת במקום!

פורסם

מה אכפת לי, אני תמיד ממלא בחמישים שקל ... :smile1:

פורסם

וואו נהייתם נהיה פה YNET עם התגובות.

פורסם

עם המחירים של הדלק בארץ, עדיף לקנות נפט גולמי ולזקק אותו בבית.

פורסם

רכוש רכב דיזל ותכין ביו-דיזל בבית משמן משומש. רציני לגמרי. אני יכול לספק קישורים למדריכים. יש אפילו קורסים בארץ וחברות שמוכרות ציוד. היופי בביו-דיזל שבעירה שלו הרבה יותר נקייה מדיזל רגיל והמנוע מתנקה מכל הפיח והשאריות. בשריפה יש ריח של ציפס.

פורסם

כן, ביו-דיזל. באמת אחלה רעיון....

טוב, לפחות עד שיתברר לאוצר שמדובר בתופעה בהיקף ראוי להתיחסות. או-אז יוטל איסור חמור על זיקוק עצמי או על שימוש ב"סתם" שמן משומש, ויהיה אפשר לקנות אותו רק בתחנות דלק - ממוסה כראוי כמובן.

פורסם

רק אני מרגיש כאילו צוחקים לנו בפנים?

0.04 אגורות הנחה?

קיסם שינים אני לא יכול לקנות עם 0.04 אגורות, הם לא נורמלים.

כל אחד שם רעב לכסף, מס, התחנות עצמם.

טוב שלא יוצא כמעט כל חודש אלף + דלק.

פורסם

רק אני מרגיש כאילו צוחקים לנו בפנים?

מה כולכם נכנסתם לפאניקה, כל חודש בראשון לחודש מחשבים מחדש את מחיר הדלק בפיקוח ולפי נוסחא ותגידו תודה גדולה שעושים את זה וזה לא פתוח לשוק חופשי שבו הייתם משלמים 50 שקל לליטר.

אז קרה שהשינוי לא היה גדול... כולכם קופצים כמו כלבים מיוחמים כי אולי בראש שלכם יש איזו פנטזיה על איש שמן שיושב וקובע את מחיר הדלק לפימצב הרוח שלו והוא אמר "נעשה החודש הנחה קטנטנה ושיגידו לי תודה" כי אתם מחפשים סיבה להתלונן כי להתלונן נהיה התחביב מספר אחד אצלכם. אבל האמת היא שזה קשור למחיר הנפט, ומחיר הנפט ירד ממש ממש בקצת מאז הראשון לחודש האחרון וככה זה משתקף כמעט אוטומטית החודש.

פורסם

בתופים, במחולות, יאי...

פורסם

במקום ההוזלה הזו הם יכלו לצאת במבצע :" מלאו מיכל דלק מלא וקבלו אחד מסטיק בזוקה בחינם "

פורסם

עד שנרד מה-6 שקל לליטר אלוהים גדול...

ואם ייכנס ג'וק לשטייניץ אז גם לא נרד מה-7 שקל לליטר. :screwy:

פורסם

אם אינני טועה, המצב היום הוא שבמחיר של הדלק, רכיב המס גבוה יותר מרכיב מחיר הדלק. זוהי עוד דוגמא להורדת מיסים נוסח שקרניהו.

פורסם
  • מחבר

אתה מטומטם או סתם עושה את עצמך? מה נתניהו קשור לזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים