פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים שלום חברים..השבוע קניתי מחשב חדש מאוד חזק עם כרטיס 5850 hdשהפעלתי קאונטר סטרייק שעובד על Open gl קיבלתי בין150-500 fpsכמובן לא שיש לי בעיה עם האפ פי אס הזהאבל לחבר שלי יש מחשב חלש יותר עם כרטיס 8800gt והוא זוכה לקבל יותר אפ פי אס ממני (700 וכדומה והרבה יותר יציב)מבחינת עוצמה הכרטיס שלי אמור להיות יותר חזק פי 2-3 ממנו אז מה קורה פה?
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים מה בקשר למעבד, לשניכם יש את אותו המעבד?ותגיד, עוד שאלה:כשאתה מסובב את העכבר מהר ונקרעת התמונה באמצע, זה לא מציק לך?
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים מחבר שלי חזק בהרבהi7 860שלו quad core משו לא רציני בלי וובר קלוק ובלי כלום
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים מוזר מאודפעם זה באמת היה נכון אבל הבנתי שלאחרונה הם שוויםבוא נחכה לתגובה של DJ ELECTRIC
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים מחבר שמעו זה ממש הזוי ומאכזב..אתה קונה כרטיס בסום מכובד ואתה זוכה לחצי ביצועים
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים עד שמישהו עם תשובה יגיעאפשר לשאול אותך למה אתה רוצה סכום כל כך גבוה של FPS?לי מספיקים 60
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים מחבר דבר ראשון בקאונטר 100 זה אידיאלי..דבר שני זה עניין של עקרון מאוד חושב..
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים באיזה רזלוצייה אתם משחקים? בכל מקרה, מסך מחשב ממוצע לא מציג יותר מ60FPS.
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים זה לא קשור לאידיאליזה מבלבל את המנוע כי מתי שכתבו אותו לא היו מחשבים שהגיעו לרמות כאלה של FPSואז פתאום אתה יכול לקפוץ רחוק יותר ולפגוע הרבה יותר ואז קוראים לך צ'יטר וכו' למרות שלא הפעלת האקיםמילא זה אבל אתה רוצה להגיד לי שזה שאתה לא מפעיל VSYNC ויש קריעות תמונה (שהתמונה כזאת נקרעת מימין למשאל כשאתה מזיז מהר את העכבר) לא מפריע לך בעין?ויש לך גם מצב DIRECT3D אם אני לא טועה באפשרויות, תנסה לעבור אליועריכה: NOSH הציע רעיון טוב, הרזולוציות שלכם בכלל אותו הדבר?
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים 1 - בדיקת הגדרות2 - הרדאונים ממש לא חלשים בOPEN GL, וגם תומכים בגרסא האחרונה ביותר וכמובן לכל אורך הדרךדבר שלישי - אכזבה?!CS זה לא משחק שיאתגר שבב מובנה, אני חושב שמי שקונה HD5850 כדאי שישחק דברים קצת יותר כבדים כדיי להשוות.אני לא חושב שאפשר לקרוא לכרטיס שמשתין על GTX285 אכזבה, נכון?
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים מחבר חברים..זה לא עניין שאני באמת צריך אפ פי אס כזה בשביל קאונטרזה עניין עקרוני.. אין שום סיבה העולם שכרטיס שאתה שם עליו 1500 שקל לא יתן בכל מצב ביצועים יותר טובים מכרטיס של 500 שקל..ואם כן זה חמור מאוד! תשמע , לגבי זה שהוא עובר את ה 285gt כל הכבוד לו אבל אולי ב direct3d כי על הנייר כרטיס של 400 שקל לוקח אותו
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים זה חמור מאוד.. תחזיר אותו ותקח ג'יפורס 4 MX בשביל הפרנציפ! רק לפני זה אולי תבדוק איך באמת מרגיש לך המשחק, ואם אתה מרגיש איזשהי בעיה תכלס במשחקים (חוץ ממספר שרץ למעלה בקצה המסך וכל מה שהוא נותן לך זה לעשות פוזה על עוד ילדים בני 14) ואז אולי תשקול שוב את השטויות האלה..
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים בכל מקרה מדובר במנוע ישן מאוד שלא עבר אופטימיזציה לכרטיסים חדשיםאבל אם אתה מתעקש על המנוע של HL1 תבדוק את זה: www.esforces.comכשהם ישחררו את המוד הזה הם הולכים להוציא למנוע את המיץ ולהביא אותו לרמת גרפיקה גבוהה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.