פורסם 2003 בספטמבר 2222 שנים שלום תותחי הפורוםאני במשימה השניה- אחרי ניקוי המחסן - שרדתי גם את המשאית - אני מגיע לשדה מוקשים עם עוד חייל:איך אני עובר אותו - ניסיתי לירות על האדמה ולזרוק רימונים אבל אחרי שני צעדים אני ממריא כמו סקאד!אנא עזרתכם הדחופה.המיואש
פורסם 2003 בספטמבר 2322 שנים תרוץ לסלע הראשון משם תרוץ לסלע השני אחרי זה יש לך עץ תרוץ בזיגזגים ותגיע משם לכניסה.........
פורסם 2003 בספטמבר 2322 שנים תרוץ לסלע הראשון משם תרוץ לסלע השני אחרי זה יש לך עץ תרוץ בזיגזגים ותגיע משם לכניסה.........אתה מתכוון לשלב הרבה יותר קדימה על החוף...הוא מתכוון על הקטע שרכב אוסף אותך ואז יש לךשדה מוקשים ואתה עובר מגיע לנחל עולה לגבעה ונכנס בדודה של הסומלים...בכל אופן מה שאתה צריך לעשות זה ללכת בזהירות בין המקלות...יש כאלו מקלותשמסמלים פחות או יותר איפה יש מוקש...נ.ב בנחל יש תנינים תזהר גם מהם...בהצלחה
פורסם 2003 בספטמבר 2322 שנים אתה מתכוון לשלב הרבה יותר קדימה על החוף...הוא מתכוון על הקטע שרכב אוסף אותך ואז יש לךשדה מוקשים ואתה עובר מגיע לנחל עולה לגבעה ונכנס בדודה של הסומלים...בכל אופן מה שאתה צריך לעשות זה ללכת בזהירות בין המקלות...יש כאלו מקלותשמסמלים פחות או יותר איפה יש מוקש...נ.ב בנחל יש תנינים תזהר גם מהם...בהצלחהאאא סליחה.
פורסם 2003 בספטמבר 2322 שנים אין ברירה, גם אני נתקלתי באותה בעיהאתה פשוט צריך ללכת בזהירות ולקוות שלא תתפוצץ.עברת בהצלחה- תזכור את הדרך, לקראת הסוף כדאי שתשמורכי משם ועד סוף משימה זה לא הרבה.
פורסם 2003 בספטמבר 2322 שנים אתה מתכוון לשלב הרבה יותר קדימה על החוף...הוא מתכוון על הקטע שרכב אוסף אותך ואז יש לךשדה מוקשים ואתה עובר מגיע לנחל עולה לגבעה ונכנס בדודה של הסומלים...בכל אופן מה שאתה צריך לעשות זה ללכת בזהירות בין המקלות...יש כאלו מקלותשמסמלים פחות או יותר איפה יש מוקש...נ.ב בנחל יש תנינים תזהר גם מהם...בהצלחהתמיד אפשר לעשות עליהם מטווח ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.