פורסם 2009 בנובמבר 2816 שנים התקנתי שתי מערכות הפעלה אקספי ו7 על המחשב כל אחת בהארדיסק אחרעד עכשיו היו לי 3 אפשרויות בmsconfig 1 ווינדוס 7 מערכת הפעלה נוכחית; מערכת המוגדרת כברירת מחדל2 ווינדוס 7 setup3 old windows versionביום שישי ניסיתי להפעיל את הווינדוס xp [בהפעלת המחשב] והוא לא נתן לי שום אפשרות בחירה ולא היה Boot menu בכללניסיתי להפעיל ישירות רק תהארדסיק השני והוא כתב read error [לא זוכר בדיוק..מה שהוא כותב כשאין שום מערכת הפעלה]עכשיו אני מגלה שאין שום אפשרויות אחרות באתחול בmsconfig וגם הntldr נעלם מההארדיסק השנייש אפשרות לשחזר איכשהו תווינדוס? אני אנסה לשים סתם ntldr כשיהיה לי כונן...היו לי עליו מלא דברים חשובים מותקנים אוף...עריכה: גם עם ntldr שהפעלתי על וירטואל משין הוא לא עבד...עשה רסטארט...אז כנראה כל הווינדוס דפוק?
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים מחבר ה7 עובד טוב...הוא יכול לתקן גם אקספי? וואלה אם זה עובד אתה תותח אני מנסה דרך הדונקי שלי כי הלך לי הכונן...עריכה: לא עובד...לא מצא התקנה כזאת כנראה
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים עחשיו עם תוכנה מיוחדת לתקו בוט של W7 שיהיה גם XP למשל זה תוכנה שכאןhttp://downloads.phpnuke.org/en/download-item-view-x-z-l-z-z/VISTABOOTPRO.htm
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים מחבר לא הבנתי בדיוק מה רצית...אם אני אתקין אקספי על אותה מחיצה כל ההתקנות יהרסו נכון?
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים אני אמרתי לתקין XP ?אני אמרתי עם תוכנה שנתתי לתקן בוט של W7 ככה ש XP יחזור לתפריט !
פורסם 2009 בנובמבר 3016 שנים מחבר וניסיתי לתקן וזה לא עזר עדיין אין אפשרות לבוט אחר אלא הוא ישר מתחיל את ווינדוס 7לכן שאלתי אם התקנה מחדש של xp בלי פירמוט לא תעבוד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.