פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים לאחרונה פירמטטי מחשבישן שהיה לי ואני לא מצליח למצוא לו דרייברים אפילו לכרטיס רשת זה מחשב נייד IBM ThinkPad T40 אם מישו יוכל לעזור לי הודה לו מאוד!
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים איפו אתה מחפש שאתה לא מוצא ?http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=t40+drivers
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים מחבר עשיתי את החיפוש הזה הורדתי מה שהיה שם וזה לא עובד תוכל לתת לי התקנה ספציפית שאתה חושב שתעבוד?הדגם שלי זה T40 תודה
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים לא עובד ? בכל דרייבר באתר של יבמ/לנובו כתוב בסוף איך לתקין אותו.אני חושב אתה רק הורדתה פתחתה הקבצים אבל לא היתקנתה אותם !
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים מחבר לא לא הייתי ברור מקודם אני מאמין שאני צריך רק דרייבר אחד של המתאם אנטרנט ואז וינדוס ימצא לי את השאר אבל בשביל זה אני צריך את הדרייבר וניסיתי להתקין אותו וזה התקין אבל לא זיהה מתאם במחשב יש לך רעיון למה?
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים באמת מעודד... IVAN אני לא מבין למה אתה לוקח את הדברים כלכך קשה. AVIVBOKER, מופיע לך במנהל ההתקנים הכרטיס רשת בכלל? (אפילו עם סימן שאלה). שים לב שהכרטיס רשת דולק כשאתה מבצע את ההתקנה.
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים אני לוקח קשה ? למה ? מחשב שלי עובד טוב !אבלאם אני לתת הוראת מדויקות ותגובה של שואל לא קשורה למה אמרתי אזאני פשוט מדיח את עצמי מהדיון הזה....ולמשל הוראות שיש שמה להתקנה של כ רשת ב XP - בתמונההוא עשה זה ? ומה קרה ? היה שגיאה ? איזו שגיאה ?ולא צריך "לדליק" כ רשת, וגם לא כ אלחוטי בשביל לתקין דרייבר !הבנת למה אני לא לשתתף כאן יותר?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בנובמבר 3016 שנים ואוו, אתה באמת לוקח את זה קשה.זה פורום תמיכה, אז תצא מנקודת הנחה שיש אנשים שלא מבינים בשיט, ויש אנשים שלא יודעים טוב אנגלית (כמו העברית שלך למשל), אז אתה צריך לצפות לדברים כאלה במקום לזרוק סמיילים מיותרים כדי להגיד להם כמה שאתה גאון וכמה שהם מטומטמים.ואגב, לגבי להדליק כרטיס רשת אלחוטי כדי להתקין דרייברים, בטח שאתה חייב להדליק אותו אחרת הווינדווס לא מזהה אפילו חומרה חדשה (ורוב הדרייברים לא יותקנו).אבל טעות שלי לגבי האלחוטי לא יודע מאיפה זה בא לי.בכל מקרה, אין לי בעיה עם זה שאתה לא רוצה לעזור, אבל בטח שאתה לא צריך להתעצבן.ואם אתה לא מתעצבן, אז לא משנה, רק תן לי להגיד דבר אחד:!
פורסם 2009 בדצמבר 1015 שנים מחבר חח הדיון עבר לזה שאני לא מבין בשיט?? ואיך אני יכול לכבות כרטיס רשת? וכן הוא מופיע לי מתאם אינטרנט עם סימן שאלה
פורסם 2009 בדצמבר 1015 שנים אתה רוצה להגיד לי שעדיין לא הסתדרת?איוון ענה לך על השאלה ושם תמונה עם ההוראות.
פורסם 2009 בדצמבר 1015 שנים מחבר לא עוד לא הסתדרתי אני בצבא מאז חזרתי רק היום... ותודה אני ינסה מה שרשום שםעשיתי מה שאיוון רשם וזה באמת עבד תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.