פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים הדיון האחרון על כושר נפתח פה ב2005 אולי הנושא פחות אופייני לקהילת הגיקס , אבל מי עוד מתאמן כאן? בין אם זה חדר כושר, או כל ספורט מסוג אחר - שתפו! אישית אני ללא התחכמויות רבות מתאמן 3-4 פעמים בשבוע בחד"כ.
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים דווקא יש פה מפעם לפעם ויכוחים על חלבונים וכל מיני דיוני כושר ...אני מתאמן איזה 3-4 פעמים בשבוע, תלוי בעבודה ובלימודים.
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים אני לא חושב שאפשר להגיד שאם פה זה קהילת גיקס אז זה פחות אופיינישמתי לב שיש פה כמות גדולה של ספורטאים ושרירניםאני בעקרון עושה אימון כוח פסיבי, מה הכוונה?זה שאני לובש את הנעליים הצבאיות הדפוקות האלה כבר יותר משנתיים לא מותיר לי כוח בסוף יום לאימונים אחריםאבל מה שכן, מתי שאני מוריד אותן ושם נעלי ספורט ואני מזיז את הרגל אז היא אשכרה עפה מרוב שהתרגלתי לכובד
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים מתאמן 5 ימים בשבוע בהאבקות, 3 פעמים בשבוע רץ כחצי שעה ועוד 3 פעמים בשבוע מתאמן בחד"כ.
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים 4-5 אימוני כוח בשבועושני אימוני אירובי (ריצה או אופניים תלוי במזג אויר ולמה יש לי כוח\זמן)כרגע עם גישה לשלוש חדרי כושר שונים, על שניים מהם אני גם משלם
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים כרגע לא מתאמן כרגע בגלל מחסור בזמן .אבל עד לא מזמן ,שלושה אימונים בשבוע בקרב מגע ,2-3 אימוני כוח בחדר כושר בשבוע ,ופעמיים בשבוע ריצה .
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים עד לפני שנה וחצי 5 אימונים בשבוע חדר כושר משם עברתי לשני אימונים בשבוע של קרב מגע עד לפני חודשייםועכשיו אני לאט לאט מתחיל לחזור להתאמן לבד
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים אני כרגע בתקופת חיטוב אינטנסיבית , אני מאוד מתמיד ותרכז באירובי.. אני הולך לפחות 5 פעמים בשבוע למכשיר אירובי כלשהו ל40 דקות לפחות , יחד עם זאת אני משלב מספר סטים של שכיבות שמיכה , כפיפות בטן ואלכסונים. לפעמים שאני נפגש עם חברים עושים אימון משקולות יחד. אני מתאמן בהומלס פלייס כרמיאל
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים עד לפני חצי שנה הייתי מתאמן ברצינות 4 פעמים אימוני כח ועוד 1-2 פעמים באירובי.כיום בשל חוסר בזמן ואילוצים מסויימים אני עושה רק כושר בסיסי בבית - שכיבות סמיכה ובטן.
פורסם 2009 בנובמבר 2715 שנים מתאמן 3-4 פעמיים בחדר כושר משקולות ומכשירים יש לי שיעור ספורט פעם אחת בשבוע תמיד משתתף כי יש מבחן באמצע השנה ומתאמן גם בבית כול יום משקולות
פורסם 2009 בנובמבר 2715 שנים מישהו יכול להמליץ לי על תרגילים לחיזוק שרירי גב תחתון ?http://en.wikipedia.org/wiki/Hyperextension_%28exercise%29
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.