פורסם 2003 בספטמבר 2222 שנים כשאני לוחץ על קובץ באקספלורר, במקום להציג לי תיבה שבה אני בוחר אם לפתוח או לשמור את הקובץ, הוא פשוט פותח אותו..... איך אני מחזיר את התיבת שמירה?תודה.
פורסם 2003 בספטמבר 2222 שנים אני לא בטוח שזה יעזור אבל תסה,בדפדפן לך לכלים ,אפשרויות אינטרנט,לך ללשונית מתקדם,ותעשה שחזר מאפיינים
פורסם 2003 בספטמבר 2222 שנים בסייר הקבצים במחשב (לא באינטרנט אקספלורר, בסייר קבצים/My Computer):Tools >> Folder Options >> File Typesתסמן את הסוג קובץ שאתה מנסה להורידתלחץ על AdvancedותסמןConfirm open after download
פורסם 2003 בספטמבר 2222 שנים מחבר איזה מוזר, זה כבר היה מסומן........ביטלתי וסימני שוב כדי "לרענן" וזה לא עזר...
פורסם 2003 בספטמבר 2222 שנים LOL אני מחפש פה ב- בפורום משהו על זה, כי אני זוכר ששאלו את זה פעם. ומה אני מוצא? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=32996;start=0 והקטע הכי מצחיק, זה שאתה שאלת את אותה שאלה בדיוק, KoDkOd ענה לך בדיוק את אותה תשובה, אתה אמרת בדיוק אותו דבר שזה לא עוזר, ואז הדיונים מתפצלים לכיוונים שונים.. ההיסטוריה חוזרת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.