עבור לתוכן

Black Friday - הדיון הרשמי. מבצעים, וכל ההודעות הקשורות לנושא לשרשר לכאן!

Featured Replies

פורסם

לא עדיף שתשאל בפורום מחשבים ניידים?

• תגובות 67
  • צפיות 16.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בסוף קניתי רק Audio-Technica ATH-T22, בחו"ל עולות 40$ בארץ 200 שקל :P גנבים...

בחיים לא הייתי מוציא על אוזניות כאלה 200 שקל אבל ב 100 שקל הן שוות (לא קניתי עם עוד מישהו, צריך גם למחשב השני :smile1:).

הן נוחות מאוד, הבידוד שלהן טוב יחסית, אבא שלי ניסה לדבר איתי ולא הצליח. יש רק 3 דברים שהפריעו לי, הפלסטיק דק וניראה שביר, אין גלילה לשליטה בווליום באוזניות והיה צריך לשחק עם האקולייזר בשביל להגיע לצליל טוב. בהתחלה הצלייל היה מאוד שטוח, כל כך שטוח שחשבתי שהאוזניות של ה 40 שקל מאופיס דיפו טובות יותר, אחרי כמה משחקים עם האקולייזר הצלחתי לסדר את זה ובחלק מהשירים גיליתי צלילים חדשים שלא שמעתי עם האוזניות של ה 40 שקל :lol:

לא הוספתי 50 שקל ל AKG K512 כי אחד מהעובדים של באג אמר שהן פחות נוחות מ- ATH-T22 וכל הקניה הייתה כי רציתי אוזניות נוחות יותר :nixweiss:

פורסם

KSP האלה, העיקר הם מתחייבים למחיר הזול ביותר מכל מבצע, אבל כשהתקשרתי הם רוצים שאני אביא להם חשבונים ???

כאילו מה אני אמור ללכת לקנות בבאג ואז לקנות עוד פעם בKSP? איזו חרטא :s07:

פורסם

כתוב מה אתה רוצה לקנות, אולי מישהו קנה ויעלה צילום של החשבונית

פורסם

חח DOK :P

פורסם

באתי, ראיתי, קניתי. Cowon S9 ב-1164₪ אחרי מבצע והנחת מזומן. :)

פורסם

באתי, ראיתי, קניתי. Cowon S9 ב-1164₪ אחרי מבצע והנחת מזומן. :)

ואני קניתי כמו אידיוט ביום שני שבוע שעבר את הנגן ב1330 שקלים. לפני שמישהו שמע על הBF. :kopfpatsch:

פורסם

תכוונו שתמיד לקראת דצמבר יש מבצעים בגלל תקופת קריסמס בארה"ב..

אני הפעם הזמנתי במבצעי BF בחנויות אונליין של ארה"ב (newegg, amazon וכו') בעזרת mustop.. נראה כמה יצא לי בסוף אחרי מע"מ וכו'..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים