עבור לתוכן

Black Friday - הדיון הרשמי. מבצעים, וכל ההודעות הקשורות לנושא לשרשר לכאן!

Featured Replies

פורסם

ממש לא, המוכר לא היה בטוח בכלל שהם במבצע 1 + 1 אז הוא אמר לקופאי להעביר בקופה ולבדוק אם זה תופס במבצע, וזה תפס.

מדובר על סוללות GP ReCyko+ עם הנורה מתנה.

אני פשוט לא יודע עד כמה הסוללות האלו חזקות וטובות יחסית ל-GP 2700 (הבנתי שה-ReCyko רק 2050mAh).

מישהו מכיר קצת? התנסה? יודע?

• תגובות 67
  • צפיות 16.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מגניב יש מצב שגם אני ירכוש יום ראשון...

כמה עלה?

פורסם

ממש לא, המוכר לא היה בטוח בכלל שהם במבצע 1 + 1 אז הוא אמר לקופאי להעביר בקופה ולבדוק אם זה תופס במבצע, וזה תפס.

מדובר על סוללות GP ReCyko+ עם הנורה מתנה.

אני פשוט לא יודע עד כמה הסוללות האלו חזקות וטובות יחסית ל-GP 2700 (הבנתי שה-ReCyko רק 2050mAh).

מישהו מכיר קצת? התנסה? יודע?

כמה עלו לך?

הGP ReCyko הן סוללות נטענות מסוג LSD, הפריקה העצמית שלהן היא הרבה יותר איטית מסוללות נטענות רגילות והן מתאימות יותר למכשירים שצורכים כמות מועטה של חשמל כמו שלטים.

לדוגמא אם סוללה רגילה מאבדת 3% מהכח שלה בכל יום, אז סוללות LSD מאבדות 1%. (סתם זרקתי מספרים, אבל בעיקרון זה ההבדל)

פורסם

המחיר הוא 100 ש"ח ל-2 חבילות של סוללות + מטען (4pack).

בכל מקרה משיטוט קל ברשת הבנתי דווקא שיש לסוללות האלו יתרון גדול בפריקה עצמית איטית מאוד, ויחסית עוצמה גבוהה לאורך זמן הודות לטכנולוגיה החדשה.

פורסם
Hey,-wasnt-Black-Friday-yester-SHUT-UP-I-DONT-CARE.png
פורסם

שלום לכל החברים,

ביום שישי רכשתי שתי משחקים חדשים של CALL OF DUTY במבצע של BLACK FRIDAY מישום שלא מצאתי אף אחד לרכוש איתו ביחד.

אם מישהוא מעוניין לקנות את המשחק ממני חדש באריזה ללא רווח אז שיצור קשר.

עופר- 052-6919932

אני גר בפסגת זאב, ירושלים

פורסם

כל הורדת המחירים לללא מע"מ היא הורדתם למחיר קצת יותר שפוי. המחירים של באג במילא גבוהים מכל חנות מחשבים אחרת בארץ.

סתם למשל קח נטבוק כמו Asus Eee PC 1005HA שעולה בבאג 2184 - מע"מ = 1823 ש"ח שזה גם המחיר הכי נמוך שאפשר למצוא אותו בזאפ.

נכון יש מוצרים עליהם הנחת המע"מ אולי תיהיה קצת יותר שווה אבל בסופו של יום מדובר בהנחות כ"כ זניחות של 50, 100 שקל.

בקשר למוצרים של 1+1, אני אישיתי ביקרתי בסניף בקניון איילון במטרה לקנות סוללות נטענות, ולמרות שבאתר של באג רשום במפורש כי יש 1+1 עליהם בפועל לא היה שום מבצע. אני לא יודע אם אתה הצלחת לעבור על כל מוצר ומוצר ולבדוק איזה מהם באמת משתתפים ב1+1 כמו שטוענים בפרסומת.

אז נכון יש 1+1 על לוג'יטק ומייקרוסופט, זה באמת הקטע הכי שווה. אבל מצד שני המון מוצרים לא קיימים במלאי (או שמוצגים כאילו לא מופיעים במלאי כדי לא לגרום להפסדים משמעותיים).

בקיצר, אני לא רוצה להצטייר פה בתור מי שהורס את השמחה, אבל זה לא BLACK FRIDAY שהולך בארה"ב. יש כמה מציאות אבל רוב העסקאות הן פשוט מחירים הגיוניים יותר.

אסוס באמת לא דוגמא טובה. אבל מחשבים ניידים אחרים נמכרו במחיר חסר תחרות. במיוחד טושיבה מותג הדגל של באג.

פורסם

רכשתי ביחד עם חבר את הAKG K512, בזכות המבצע עלה לכל אחד 125 ש"ח(1+1)..

פורסם

היו צריכים לקרא לזה באלק פריידי עד מאתיים שח' כל השאר זה פראייר דיי רגיל - חחח

פורסם

חבר'ה מישו יודע איפה נשאר באזור המרכז והדרום זוג MX1100 לקנייה?

התקשרתי כמעט ל10 סניפים וכולם אומרים שנגמר להם

אני מתת לקנות ת'עכבר

פורסם

תחפש בצומת בילו

פורסם

התקשרתי אליהם גם, אמרו שאזל להם

פורסם

מישהו רוצה להצטרף אלי לקניית logitech g25 ?

פורסם

מישהו רוצה להצטרף אלי לקניית logitech g25 ?

אני כל כך רוצה!!!

אבל אין סיכוי :( האשה לא מסכימה

אוף!!!!!!

אולי שנה הבאה ? :] הוא יוצא בדיוק 1000 נכון?

פורסם

זה יוצא 1075 לכל אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים