עבור לתוכן

Black Friday - הדיון הרשמי. מבצעים, וכל ההודעות הקשורות לנושא לשרשר לכאן!

Featured Replies

פורסם

האמת לא יודע אם נחשת אבל כנראה קלעת לפחות בחנות אחת..

מחר אני הולך לקנות נייד עם סט אלחוטי :)

http://www.ksp.co.il/minisite/

צריך להוריד את המעמ מהמחיר מחירון בשביל לקבל יענו את ההנחה ?

• תגובות 67
  • צפיות 16.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש הנחות על נגני MP3?

פורסם

יש הנחות על נגני MP3?

ראיתי בבאג ראשל"צ ללא מע"מ על כמה נגנים: cowon d2+, i7, sansa fuze, sansa clip+ 2gb ועוד. לא ראיתי מבצעים על IPOD.

פורסם

ראיתי בבאג ראשל"צ ללא מע"מ על כמה נגנים: cowon d2+, i7, sansa fuze, sansa clip+ 2gb ועוד. לא ראיתי מבצעים על IPOD.

רק שימו לב שההנחת מע"מ היא 14.2% ולא 16.5% כפי שהתבשר לי היום בבאג

פורסם

מעלילותיי עם מוכרי באג-לקוח מעוניין לרכוש לפטופ ומעיין בקטלוג:

לקוח: "מה זה אומר CORE 2 DUO" ?

מוכר: "CORE DUO זה אומר 2 ליבות

לקוח: "אז מה זה CORE 2 DUO" ?

מוכר: "יש לך 2 מעבדים של 2 ליבות"

פורסם

רק שימו לב שההנחת מע"מ היא 14.2% ולא 16.5% כפי שהתבשר לי היום בבאג

אם תוסיף מע"מ ל-100% מחיר תקבל 116.5% מהמחיר.

עכשיו, אם אתה מפחית 16.5% מ-116.5 תקבל 97.2% מהמחיר המקורי.

הפחתה של 14.2% מביאה אותך מאד קרוב למחיר המקורי.

פורסם

חח לא עדיף פשוט לחלק ב-1.165 ואז לקבל בדיוק את המחיר המקורי? :smile1:

פורסם

לא עדיף לצרכן, כי הפחתת 14.2% מורידה עוד טיפה ;)

פורסם

האם כבר אמרתי שהמבצע השנה רחוק מלהיות מבצע אלא פשוט הורדת מחירים של באג לרמה קצת יותר שפויה ולו רק ליום אחד?

אתה רציני? מחשבים ניידים, נגנים, רמקולים ומצלמות ללא מע"מ. תיקים, עכברים, מקלדות, כרטיסי זיכרון, נרתיקים, אוזניות, מצלמות רשת, משחקים ב-1+1 עם אפשרות לערבוב. מוצרים מסויימים במחיר רצפה כגון מסגרות דיגיטליות, MVIX, כונן קשיח חיצוני. הנחה על כונני קשיחים. אביזרים לקונסולות כולל בקרים 1+1. אפילו Guitar Hero במחיר רצפה. המבצע בכלל לא משהו. סתם הנחה זניחה.

פורסם

אפילו לא טרחתי לגשת , ללא מע"מ פפפפחחחח

פורסם

אתה רציני? מחשבים ניידים, נגנים, רמקולים ומצלמות ללא מע"מ. תיקים, עכברים, מקלדות, כרטיסי זיכרון, נרתיקים, אוזניות, מצלמות רשת, משחקים ב-1+1 עם אפשרות לערבוב. מוצרים מסויימים במחיר רצפה כגון מסגרות דיגיטליות, MVIX, כונן קשיח חיצוני. הנחה על כונני קשיחים. אביזרים לקונסולות כולל בקרים 1+1. אפילו Guitar Hero במחיר רצפה. המבצע בכלל לא משהו. סתם הנחה זניחה.

כל הורדת המחירים לללא מע"מ היא הורדתם למחיר קצת יותר שפוי. המחירים של באג במילא גבוהים מכל חנות מחשבים אחרת בארץ.

סתם למשל קח נטבוק כמו Asus Eee PC 1005HA שעולה בבאג 2184 - מע"מ = 1823 ש"ח שזה גם המחיר הכי נמוך שאפשר למצוא אותו בזאפ.

נכון יש מוצרים עליהם הנחת המע"מ אולי תיהיה קצת יותר שווה אבל בסופו של יום מדובר בהנחות כ"כ זניחות של 50, 100 שקל.

בקשר למוצרים של 1+1, אני אישיתי ביקרתי בסניף בקניון איילון במטרה לקנות סוללות נטענות, ולמרות שבאתר של באג רשום במפורש כי יש 1+1 עליהם בפועל לא היה שום מבצע. אני לא יודע אם אתה הצלחת לעבור על כל מוצר ומוצר ולבדוק איזה מהם באמת משתתפים ב1+1 כמו שטוענים בפרסומת.

אז נכון יש 1+1 על לוג'יטק ומייקרוסופט, זה באמת הקטע הכי שווה. אבל מצד שני המון מוצרים לא קיימים במלאי (או שמוצגים כאילו לא מופיעים במלאי כדי לא לגרום להפסדים משמעותיים).

בקיצר, אני לא רוצה להצטייר פה בתור מי שהורס את השמחה, אבל זה לא BLACK FRIDAY שהולך בארה"ב. יש כמה מציאות אבל רוב העסקאות הן פשוט מחירים הגיוניים יותר.

פורסם

אני קניתי סוללות במבצע 1+1.

פורסם

איזה סוללות?

פורסם

:nixweiss: על מקצוענות מוכרים אני לא אוסיף אם כך...

פורסם

באופיס דיפו יש גם מבצע 1+1 על מדיות לצריבה כמו בשנה שעברה (אם אני זוכר נכון) ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים