פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים השאלה בכותרת,MP3 כלשהו להפעלה בתוכנה וינאמפ 3, קופץ לי בקשה לאישור הנ"ל ובכל פעם צריך לסמן V על שיר אחר.איך נפטרים מזה?
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים מי מבקש ווינדוס או ווינאמפ? תביא תצלום של החלון בקשה או לפחות ניסוח מדויק.
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים מחבר וינדוס כמובןצירפתי תמונה.לכל שיר זה מעלה את זה, משגע את השכלגם אם אני מוריד את הסימון, לשיר הבא שאני אנסה להפעיל איתו את הוינמפ יתן את אותה התיבה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בנובמבר 2816 שנים Start >> gpedit.mscLocal Computer Policy >> User Configuration >> Administrative Templates >> Windows Components >> Attachment Managerדאבל קליק על:Inclusion list for low file typesתעביר ל-Enabled, תוסיף בצד שמאל את: .mp3וזה אמור לפתור את זה.
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים מחבר כשאני רושם GPEDIT.MSC בהתחל בחיפוש הוא פשוט מעביר אותי לחיפוש רגיל, אני עושה משהו לא נכון?
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים איזה W7 יש לך ?אפשר אתה מנסה דרך רגיסטרי:Registry: - Key: HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Associations - Value: LowRiskFileTypes - e.g. "LowRiskFileTypes"=".exe;.cmd"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.