פורסם 2009 בנובמבר 2715 שנים איך ממשים את האחריות במידה וקונים ביחד מוצר 1+1? הרי רק צד אחד משלם לחנות, ולכן הקבלה תהיה רק על שמו.אתה תמיד יכול לצלם את הקבלה ולשמור אותה.
פורסם 2009 בנובמבר 2715 שנים ההשקמה הכי מבוזבזת שהייתה לי מאז ומעולם. אפילו בצבא הייתי קם לדברים חשובים יותר.קודם כל הסניף נפתח ב8:30 ולא ב8:00 כמו שפורסם.דבר שני, בניגוד למה שפורסם לא היה שום מבצע על סוללות נטענות. אם אני לא טועה הוא גם לא כלל DOKים. אבל במבחר ה-DOKים של הסניף בקניון איילון אולי באמת עדיף שלא...
פורסם 2009 בנובמבר 2715 שנים עכשיו חזרתי, אין מבצעים על DOCים, נכנסתי גם לOFFICE DEPOT שם אין בכלל מבצעים של BLACK FRIDAY.מאכזב.
פורסם 2009 בנובמבר 2715 שנים עכשיו חזרתי, אין מבצעים על DOCים, נכנסתי גם לOFFICE DEPOT שם אין בכלל מבצעים של BLACK FRIDAY. מאכזב.
פורסם 2009 בנובמבר 2715 שנים עכשיו חזרתי, אין מבצעים על DOCים, נכנסתי גם לOFFICE DEPOT שם אין בכלל מבצעים של BLACK FRIDAY. מאכזב. ברור שאין מבצעים על דוקים, זה רק בדיוטי פרי אני יוצא עכשיו. בי בי כנראה שעם עכבר אניח לא אצא משם בסוף... :'( מה קורה עם MW2?
פורסם 2009 בנובמבר 2715 שנים עדכונים.קניון הזהבהגעתי ב8:10 בערך, הסניף נפתח רק ב9.קניתי MICRO SD ULTRA 8GB, השניים האחרוניםקניתי CF ULTRA II 2GB, נשאר עוד אחד אחרון בחנותועכבר מעאפן של MICROSOFT להורים.MW2 יש הנחת 1+1 אבל לא קניתי, אז אם מישהו קונה 2 ורוצה למכור אחד במחיר מבצע שידבר איתיDOKים - הנחה רק בDUTY FREE.אם יש מישהו שצריך מוצר במחיר של 200-230 שקלים, חבר שלי נמצא בסניף באר שבע ומחפש שותף לקנייה.
פורסם 2009 בנובמבר 2715 שנים MW2 יש הנחת 1+1 אבל לא קניתי, אז אם מישהו קונה 2 ורוצה למכור אחד במחיר מבצע שידבר איתילא נכון. שני ב70%.והייתי רוצה מאוד להצטרף לחבר שלך, אבל הוא בב"ש ואני ברחובות. :-\
פורסם 2009 בנובמבר 2715 שנים אני הייתי בסניף, על חלק מהדיסקים שמו את המדבקה של ה70% וחלק לאאחרי שהסברנו להם שמדובר על דיסקים למחשב ושיש מבצע 1+1 הם הסכימו איתנו...לא קניתי כי לא רציתי להתקע עם שני דיסקים.
פורסם 2009 בנובמבר 2715 שנים קניתי בכ"ס מקלדת LOGITECH WAVE ואת בקר האקסבוקס למחשב האלחוטי האחרון שהיה להם על המדף (ברעננה בכלל לא היה) בשעה8:30. אני עדיין מתלבט על הבקר אם מישהו רוצה לקנות אותו ממני.
פורסם 2009 בנובמבר 2715 שנים שלום,אני מעוניין בסט MX5500 של לוג'יטקשניים ב-550 לאחד - אם מישהו רוצה - שידביק בהודעה פרטיתכל טוב ובהצלחהגבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.