עבור לתוכן

יש לי כסף לבזבז ואני לא יודע על מה...

Featured Replies

פורסם

מתלבט בין אם לבזבז אותו על אייפון,או על מודם סלולארי ללפטופ,או על כרטיס מסך ומסך

נ.ב.:אני בצבא וכרגע לא יותר מידי בבית...ובכל זאת חושב על המחשב ועל המשחקים וכו' אז חשבתי על כרטיס ומסך אבל אני לא יודע אם זה כדאי בכל זאת...בגלל זה צריך את העצה של חבר'ה פה.

תודה...

• תגובות 37
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במצב שלך האיתי לוקח נטסטיק.

אין יותר טוב מלסיים את היום עם נייד ואינטרנט.

פורסם

פלשלייט

פורסם

אל תחפש איפה לבזבז כסף- אם יש לך כסף מיותר פשוט תחסוך אותו... "אני קמצן ולכן עשיר"

פורסם

תבדוק אם אפשר כבר להשתיל שכל

פורסם
  • מחבר

חחחחח אהבתי את התגובה...

מה המחיר של נט סטיק?

כדאי לקנות איזשהו פלאפון נחמד?שכחתי לכולל את זה ברשימה גם...

פורסם

אתה בצבא, אין לך 3 שנים לחיות בלי משכורת? תשתמש בחסכונות לבזבוזים במשך הזמן הזה, או תשלח לי בדואר

פורסם

חחחחח אהבתי את התגובה...

מה המחיר של נט סטיק?

כדאי לקנות איזשהו פלאפון נחמד?שכחתי לכולל את זה ברשימה גם...

רנה לעצמך Playstation 3 ותוסיף אותי לחברים :)

פורסם

חן מ - כל כך הרבה זמן עבר מאז הדיון האחרון שפתחת ואתה רק שואל מה כדאי לקנות?

אני בטוח שכולם ישמחו אם תעדכן אותנו באיך עובר עליך השירות הצבאי, ואיך הסתדרת בסוף עם כל הדברים ששאלת כאן...

פורסם
  • מחבר

חח טוב הדיון יסגר בכך שאני אקנה מודם סלולארי או מסך...כרטיס מסך לא כדאי לי כי גם ככה את כל המשחקים אני משחק על הטלוויזיה ולא משחק בכלל במחשב...מה המחיר של מודם סלולארי?זה תשלום חודשי?

פורסם

אם אתה מבוסס כלכלית ויש לך חסכונות מההורים/עבודה/זכייה בלוטו/מכירת כלייה אז פשוט תקנה משהו שאתה מרגיש בחסרונו, או סתם אתה ממש רוצה.

חוץ מזה, אם אתה לא יודע על מה לבזבז, כלומר,מה חסר לך, הרי שלא חסר לך כלום.

אני לקראת סוף הסדיר שלי התחרטתי על כל פעם שמשכתי 100 שקל שלא לצורך. במענק השחרור אני לא נוגע וגם לא במשכורת שלי כיום יותר מדי לשנה הקרובה, כי אני יודע שפסיכומטרי, שכר לימוד, ספרים, טיול, רכב, דירה, בגדים, ועד מלא דברים חיוניים עולים המון כסף.

לכן אם יש לך אפשרות לחסוך, תחסוך!!! זה רק יתן לך תנופה חזקה וראש שקט ברגע שתרצה לשלם על משהו שלא מוגדר כ"פנאי".

פורסם

תבדוק אם אפשר כבר להשתיל שכל

:hizuk:

בן אדם מה יסגר איתך?,אתה הבדיחה של 2 הפורומים גם פה גם פאנל וכל פעם שיש תא'רד שלך אתה יוצא דביל.

כמה אפשר? :facepalm:

פורסם

תגיבו בצורה עניינית לדיון, או שלא תגיבו בכלל.

פורסם
  • מחבר

טוב אחרי התגובה הארוכה של זה מלמעלה שסליחה שאני לא זוכר את הכינוי שלו,נראה לי שאני באמת אתחיל לחסוך את המשכורת הזו,ולהוציא רק על דברים באמת חשובים

נראה לי שפלאפון משוכלל גם ככה לא כדאי בצבא כי יכולים לגנוב לי אותו וגם זה יהיה יקר...עדיף לקנות מודם סלולארי שיהיה לי אינטרנט אחרי "יום עבודה" בצבא...או מסך חדש גדול למחשב וזהו

בהנחה שכל המשחקים שלי אני משחק על מדיה סנטר לא כדאי לשדרג כרטיס מסך במחשב האישי נכון?

פורסם

כל כסף שיש לך ואתה לא יודע על מה לבזבז, אז פשוט אל תבזבז. תחסוך.

אם תחסוך כל אגורה שאתה מרוויח בסופו של דבר יהיה לך סכום נאה לקניית קוטנוע או מכונית יד 2-4 או אפילו מספיק בשביל לשכור דירה ולצאת מהבית של ההורים :xyxthumbs:

אבל אני חייב להגיד שלבוא בגישה ש"יש לי כסף חייב לבזבז!" זה די פינוק וסביר להניח שזה יחזור אלייך הרבה פעמים בעתיד ויכניס אותך לצרות. תחשוב היטב לפני שאתה פועל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים