עבור לתוכן

502 Bad Gateway

cloudflare

ביקורת על Rabbids Go Home לWII

Featured Replies

פורסם

30075_rabbids_go_home.jpg

את המשחק הזה אני יבקר אבל לא יתן לו ציון בסוף -לא שהוא רע או משהו פשוט המשחק פונה בעיקר לילדים קטנים והרבה פחות לגימרים

בכל מקרה המשחק פותח על ידי הוביסופט והצוות שפיתח אותו פיתח בעבר את Beyond Good and Evil

ככה שלמרות שלא היו לי ציפיות גבוהות מהמשחק הייתי חיב לנסות אותו בגלל צוות הפיתוח הזה כי Beyond Good and Evil היה מצוין לזמנו

בכל מקרה נחלק את הדברים של המשחק לקטגוריות

עלילה -

העלילה מאוד פשוטה הארנבים רוצים להגיע לירח וצריכים לבנות הר ענקי מכל מיני דברים שהם אוספים

rabbidsgohome.jpg

מעבר לזה אין באמת עלילה אבל פה ושם יש סרטוני מעבר שאולי יצחיקו ילדים קטנים

משחקיות -ברובו זה כמו שילוב של משחק סקטבורד אם "אנחנו אוהבים את קאטמרי"

רוב המשחק שולטים בעגלת סופר אבל היה מרגישה כמו סקטבורד וצריך לאסוף כל מיני דברים בשלבים השונים

פה ושם יש יכולות שונות אבל בסך הכל לגימר ממוצא המשחק הזה קל מידי אבל מספיק מאתגר ומספיק ארוך לזאטוטים

חוץ מזה אפשר לעשות כל מיני דברים כמו לשנות את הדמות בכל מיני פרמטרים כולל צביעה

אפשר להקליט מוזיקה באופן קזואלי ואת כל זה אפשר לשלוח לחברים שיש להם את המשחק

בשביל זה הובי אפילו עשתה התקנה של "ערוץ WII" של המשחק הזה (לא חיבים להתקין רק מי שרוצה )

בכל מקרה ילדים קטנים יוכלו להנות מהמשחק שעות על שעות -יש בערך 30 שלבים רגילים ועוד את הדברים שהזכרתי

ולסיים את כל השלבים ב100% יקח הרבה זמן

גרפיקה -

RabbidsGoHome_Airport2-620x.jpg

מפתיעה לטובה

חלקה \צבעונית\ומעוצבת מצוין -זה כמו לשחק בתוך סרט מצויר -וכמובן גם זה מתאים מאוד לילדים

סאונד -בסדר פה ושם יש חלקי שירים כמו שיר של בוב מארלי לדוגמה ועוד כמה

חוץ מזה יש מנגינה אם חצוצרות שחוזרת יותר מידי אבל בכללי סביר אבל הייתי רוצה יותר מבחר של שירים

שליטה -טובה מאוד השימוש בזיהוי תנועה לא מוגזם ובסך הכל השליטה מאוד נוחה

אורך חיים -טוב זה תלוי הרבה במי משחק

למשחק מהסוג הזה האורך חיים בסדר אבל לילדים זה יכול להיות מאוד ארוך אם מעניין אותם חלקים של לשנות דמויות ודברים בסגנון

כי שם יש הרבה אפשרויות וזה כמו משחק בפני עצמו

שמתקדמים במשחק פותחים עוד דברים במוזיקה\וצביעה ויש מבחר לא רע וכל העניין שאפשר לשלוח לחברים יכול לעודד אותם לשחק הרבה

סיכום -שהתחלתי את המשחק חשבתי שזה יהיה סתם משחק זיכיון טיפשי שאני יסיים מאוד מהר וימשיך קדימה

בפועל זה משחק ילדים מאוד טוב אבל זה בדיוק הבעיה שלו מבחינת גימרים

אני כן מעודד מהגרפיקה שהמשחק הציג וזה יכול ללמד מפתחים איך לעקוף את מגבלות החומרה של הWII שמדובר בגרפיקה

ראד סטיל 2 גם מפותח באותו סגנון רק שהוא צריך להיות בוגר בהרבה ואם זה אינדיקציה אז זה הולך להיות משחק מצוין

בכל מקרה למי שיש ילדים קטנים וWII אז המשחק מומלץ למי שלא יצאו לאחרונה לWII גם RE יריות חדש גם COD4 וגם NSMB ואתם בקלות יכולים לוותר על זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים