פורסם 2009 בנובמבר 2715 שנים יש לי 15 הזמנות לחלק. אם מישהו רוצה שישים פה את המייל שלו (בבקשה בלי טריקים של blabla at mashu dot com ודומיו, אין לי זמן וכוח להתחיל לפענח את הקודים ולהשלים את החסר, מצטער).
פורסם 2009 בנובמבר 2715 שנים יש כבר wave של הזון, יש בו משהו כמו 20 חברים ..צרפו אותי eran.jian[at]googlewave[dot]com
פורסם 2009 בנובמבר 2815 שנים תן את המשתמש שלך ונצרף אותך.. ואגב, יש לי גם כמה הזמנות מסתבר, מי שרוצה שיגיד.tzoler at googlewave.com צרף אותי
פורסם 2009 בנובמבר 2815 שנים אוי זה ניראה ממש נחמדבעיקר כי יש לי ידידה צרפתייה שהייתי שמח לדבר איתה אבל האנגלית שלה לא שוסבכל מיקרה אני אשמח להזמנה גםidofriman@gmail.comתודה רבהאגב - יש לו תאימות עם gmail?
פורסם 2009 בנובמבר 2815 שנים אוי זה ניראה ממש נחמדבעיקר כי יש לי ידידה צרפתייה שהייתי שמח לדבר איתה אבל האנגלית שלה לא שוסבכל מיקרה אני אשמח להזמנה גםidofriman@gmail.comתודה רבהאגב - יש לו תאימות עם gmail?קיבלתעדיין אין תאימות.
פורסם 2009 בנובמבר 2815 שנים עדיין לא הבנתי למה כל הרעש סביב הWAVE.אשמח אבל לנסות בעצמיtomer8988@gmail.comתודה רבה למי ששולח.
פורסם 2009 בנובמבר 2815 שנים עדיין לא הבנתי למה כל הרעש סביב הWAVE.אשמח אבל לנסות בעצמיtomer8988@gmail.comתודה רבה למי ששולח.שלחתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.